základní část, 5. kolo
15.09.2012 19:45 CET
2 : 2
(0:1)
Stadión:
De Koel, Venlo

Reportáž

VVV Venlo - NEC Nijmegen 2:2

Venlo získalo na své konto svůj druhý bod v sezóně. Ačkoli se zdálo, že Nijmegen bude i nadále na venkovních hřištích stoprocentní, zaúřadoval nigerijský útočník Uche Nwofor, který na hřiště přišel až v 58. minutě, a svými dvěma góly vyrovnal na konečných 2:2. Za hosty se trefili Breuer s Platjem.

NEC vstoupil do zápasu, jak nelépe mohl. Už ve druhé minutě si na centr ze standardky krásně naskočil Breuer a hlavou z první větší akce zápasu přesně zakončil. O pár chvil později pálil Wildschut, nicméně proti jeho střele byl gólman Babos pozorný. Ve 20. minutě zase vyzkoušel štěstí Türk, Babos byl však mezi třemi tyčemi opět neomylný.

Po půlhodině hry mohl navýšit skóre hostující Conboy, na něhož hezky nacentroval Foor, avšak i Heimann předvedl proti jeho následnému pokusu své umění. O čtyři minuty později pálil Van Haaren, Babose ale ani on nepřekonal. V závěru zápasu byli ve slibných možnostech hostující Roorda s Rieksem, oba však selhali v koncovce.

Do druhého poločasu se vstupovalo ve velmi vlažném tempu. Na VVV nebyla vidět žádná přehnaná snaha, a když v 55. minutě udeřil podruhé soupeř, nevypadalo to s ním vůbec dobře. Přes osu Sno a Foor se míč u bližší tyčky dostal na hlavu Platjeho, který jen tak lehce drknul do míče, jenž skončil v síti.

Trenérovi Tonu Lokhoffovi náramně vyšlo střídání. V 58. minutě na hřiště vpustil Ucheho a ten se mu odvděčil, jak nejlépe mohl. Nejprve dal Venlu naději v 67. minutě, když zakončil přesně hlavou a snížil. O tři minuty později ještě na Babose se svou standardkou van Haaren nevyzrál, o pár chvil později se to však zase povedlo Ucheovi.

Sno zachyboval v obraně a ztratil míč, ten pak doputoval k nabíhajícímu Nigerijci, jenže podruhé v zápase v klidu a bez problémů zacílil. Do konce utkání se toho na hřišti moc neudálo. Snad jen v nastavení měl slibnou příležitost český obránce Čmovš, jenže jeho střela z vápna byla zablokována.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele