základní skupiny - skupina C, 1. kolo
21.09.2023 21:00 CET
3 : 2
(2:1)
Stadión:
epet ARENA, Praha

Reportáž

Krejčí zašil způsobenou ránu, po zaviněné penaltě dvěma góly nastartoval obrat s Limassolem

Sparta porazila v prvním kole skupiny C Evropské ligy 3:2 Aris Limassol. Hlavní postavou utkání byl Ladislav Krejčí, jenž sice zavinil penaltu, chvíli nato ovšem dvěma góly během pěti minut odčinil svou chybu. Odchovanec brněnské Zbrojovky tak svým výkonem pomohl znepříjemnit náladu fanouškům kyperského fotbalu, jejichž domácí soutěž se po pondělním bombovém útoku na matku jednoho z rozhodčích pozastavila. Kaňkou na výhře Pražanů zůstalo zranění Kaana Kairinena, jehož absence ve víkendovém derby by byla citelnou ztrátou.

Kyperský účastník se sice dal považovat za outsidera skupiny, při bližším pohledu to však bylo o něco složitější. Aris v předkolech odehrál dvě vyrovnané partie se silným Rakówem a sázel spousty branek, což naposledy odnesl šestigólovým výpraskem Slovan Bratislava. V ofenzivě ale netápala ani Sparta, která se o víkendu proti Slovácku prosadila celkem pětkrát.

Pozornost gólmana hostí poprvé otestoval již ve třetí minutě Lukáš Haraslín, jeho rybička na bližší tyč ale postrádala potřebné parametry. Na druhé straně se pak zčistajasna dostal k penaltě Aris, když při pokusu odkopnout z vápna míč trefil Krejčí kopačkou hlavu protihráče. Pokutový kop s přehledem proměnila bývalá ikona ruské nejvyšší soutěže Aleksandr Kokorin.

Penaltový hříšník odčinil své zaváhání ve 20. minutě, kdy se i na evropské scéně rozhodl předvést své nadání na hlavičky a balon z rohu Kairinena poslal do šibenice. One man show kapitána Sparty pokračovala o pět minut později, kdy do brány uklidil odražený míč z dlouhého autu. Rudí hodili nejistý start za hlavu a výkonnostně se postupně vyrovnali skvělé podpoře z tribun.

Po hodině hry se čas zastavil pro Lukáše Sadílka, který musel sledovat zakončení Lea Bengtssona po své tristní zpětné přihrávce. Peter Vindahl Jensen však včasně vyběhl a vyrovnání nepřipustil. Radost do rudých ochozů znovu vnesl v 67. minutě Martin Vitík, jenž se po zmatku v pokutovém území dostal ke zlaté příležitosti, kterou nepohrdl.

Gólovou přehlídku sparťanských stoperů mohl hattrickem završit Krejčí, tentokrát ale důraznou hlavičku neumístil dost daleko od brankáře. Zato Jaroslav Zelený mířil v 81. minutě po zpětné přihrávce vápnem kličkujícího Veljka Birmančeviće dobře, Vaná Alves však již další gól inkasovat odmítal. Závěrečné drama přinesla přízemní rána Shavyho Babicky zpoza pokutového území, Letenští si ale výsledek pohlídali.

Sparta tedy zvítězila a do skupinové fáze vstoupila nejlepším možným způsobem. Dobrý začátek se po nabitém ligovém programu pokusí potvrdit 5. října, kdy se představí na hřišti Betisu. Limassol ve stejný den přivítá skotské Rangers.

Autor: Livesport.cz / Šimon Votava

Komentáře (427)

Přidat komentář
KingMaster13

Kyperský fotbal teď za moc nestojí ale ten Limasol je docela silný a to jak si poradil s Bratislavou....to bylo impozantní. Nicméně jestli chce Sparta postup tak minimálně doma je musí zdolat a měla by to zvládnout 3:1

Reagovat
Stannis Baratheon

3:1 je i můj tip.

Reagovat
Emmett Brown

V Bratislave bol Limassol úplne slabučký, len zázrakom a neschopnosťou Slovana to bolo iba 2:1. V odvete Slovan totálne vybuchol, oni majú problémy zvládať takéto zápasy, to je kombinácia psychiky, prestarnutého kádra a dinosaura na lavičke. Dnes to bude 4:0 pre Spartu v suchom tričku.

Reagovat
Elmas

Aris Limassol zničil i BATE Borisov 6:2 a 5:3, nicméně ten měl letos v pohárech asi příšernou obranu, když dostal i 5:1 od Sheriffu a 4:1 od Ballkani.

Reagovat
John Obi Mikel

2:1, rudoši budou favoritem.

Reagovat
ACSeRw!n

6:1

Reagovat
Spalovač šancí

A druhý set?

Reagovat
smazaný uživatel

skreč

Reagovat
Y.N.W.A

první zápas teoreticky nejlepší - soupeř ze 4. koše a doma... Sparta by měla zvítězit, jestli se chce rvát o postup, doma bude silná, venku to bude mít těžké všude

Reagovat
zorz767

Sparta je v laufu. Instinkt mi říká, že zítra se nezadrhne. 3-0

Reagovat
naheCZ

3:1, za Aris skóruje Babička

Reagovat
Rezan

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
dejvikker

2:1. Brzo dají gól Haraslín s Karinenem a v závěru sníži Babička

Reagovat
KingMaster13

Babička

Reagovat
smazaný uživatel

Prej se to vyslovuje Babika. Říkal Folprecht, co se na Kypru vyzná. Ale pak si z toho taky dělal srandu. Nicméně Babicka je prej hoodně rychlá a bude dělat starosti.

Reagovat
Mirek na tenisu

Folprecht kecá. Jako obvykle. Další někdejší nekopa, který se chce přiživovat na trousení mouder coby fotbalový "expert".

Reagovat
didosh

Reagovat
Bakary3

A jak se to tedy Mirku vyslovuje?

Že by to bylo babika, jakože č tam vidíme my, Srbové ATP., to bych se vůbec nedivil.

Takže jak?

Reagovat
Nuno čomes

Mě to úplně udivuje, dneska může být expert asi každý podprůměrný ligový hráč

Reagovat
Lemond Laws

a experta musí dělat jenom ten, kdo vyhrál Zlatý míč?

Folprecht byl normální fotbalista a očividně se v té práci našel a zatím proti němu nemám nic a aspoň projevuje nějaký zájem o přípravu atd..

Reagovat
verv

Reagovat
Nuno čomes

Pro mě za mě, když se mu nebude říkat expert.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Svandik68

Už jsem ve studiu viděl Šmicera, Poborského, Ujfalušiho, Jankulovskiho a já nevím koho dalšího, kdo něco v hráčské kariéře opravdu dokázal, ale stejně si radši poslechu Folprechta, Podaného a Rosu, kteří tam neplácaj jen tak z plezíru, ale věnují tomu poctivou přípravu.

Reagovat
JFT97

4:2

Reagovat
Lemond Laws

Sport 2

Reagovat
zorz767

Z pohledu diváka hroznej bordel.

Reagovat
Lemond Laws

Zítra Kuky no

Reagovat
smazaný uživatel

Já tedy ani nechápu, co je to za projekt: Když má něco ČT nebo O2, tak to taky vysílají, ale ten SportN je jen nějaký překupník nebo co, co si koupil práva, ale vysílat to musí u někoho jiného. Asi to je normální obchodní model, nebo co. Ale čert aby se v tom všem vyznal.

Na SkyLinku to nabízejí, ale za boha se tam nedostanu k návodu, jak si to u nich zpřístupnit. T-Pink-TV zase nabízí dva balíčky a ani v podrobnostech se nedočtu, jesti v tom základním je i ten Sport2. Jinde totiž zase v levnější variantě mají Sport1 a až v dražší i tu dvojku.

Prostě si za velkej balík peněz pořídíš práva na fotbal, a pak zapomeneš instruovat potenciální zákazníky, jak se k tomu na dvě klinutí dostat.

Reagovat
Pablos

No u skylinku jsem prostě objednal dražší balíček než co jsem měl (paradoxně ještě před rokem nebo dvěma jsem tam sport2 měl, hrozný kurvy). Takže vlastně to na dvě kliknutí je. A ani jsem si snad moc nepřiplatil.. možná 40,- Kč/měsíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě se tedy pokusím

Reagovat
smazaný uživatel

A to tam máš prosím přesně za balíček? Já bych rád jen ty sportovní, ale nezdá se, že by se mi někde objevily v nabídce zvlášť.

Já jsem jinak totálně netelevizní člověk. Jen za ten českej fotbal jsem ochotný něco utratit a dívat se. Zbytek je mi celkem šumák.

Díky předem

Reagovat
Pablos

Sorry nebyl čas odepsat... no a stejnak bych nepomohl, páč já to mám normálně jako celou TV, sem právě myslel, že máš taky, když si psal o Skylinku. Ale koukám, že si to nakonec vyřešil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem to vyřešil přes sledovanitv.cz, které mám přes mého připojovatele internetu.

Reagovat
Jardin

myslím, že ho rok zpět měli zdarma na měsíc/dva. také jsem ho měl a pak jsme tu řešili, proč zmizel.

Reagovat
Pablos

Aha

Reagovat
wyqinac

ja mam vodafone tv a tam je sport1 i 2

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. Já mam všechno "specifické". Připojení menší místní firmou, mobily přes virtuálního operátora a TV mě zajímá tak málo, že vystačím s anténou na balkoně. Jen balíček sport na O2 kvůli té naší lize si platím. No a ode dneška tedy i sledovanitv.cz. Nezávislost na korporátech dá občas zabrat

Reagovat
fabec1222

Skylink vyhodit hned z okna. Naprosto neschopná firma s nejhoršími balíčky na sport.

Reagovat
didosh

Reagovat
PBLead

Tenhle podivuhodný babylon musíme porazit, pokud máme něco letos v Evropě uhrát. Vidím to pozitivině - 2:0 (Haraslín, Olatunji)

Reagovat
zorz767

Za mě ať už se proboha trefí Kuchta. Sice hraje pořád dobře, ale už mě nebaví se dívat na ten jeho kyselej ksicht, když všichni kolem něj skórujou.

Reagovat
delfin

Taky mu gól přeju.

Reagovat
clinger

Reagovat
smazaný uživatel

A v derby 2

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně Takže dneska hattrick.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Jestli chceme myslet na postup ze skupiny, tak je musíme dvakrát porazit plus jednou ty kopáče ze Skotska. Protože nepředpokládám, že se Španělama uděláme nějakej bod.....zejtra jsem na staďáku...ACS !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

V čase 21:00 vystřel světlici a zamávej nám, až tam najede kamera.

Užij si to tam. Já se jdu prát o TV přenos/stream/cokoliv

Reagovat
Pablos

Ať prostě vběhne na hřiště... ať je to sichr, že to je on

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Akinfeev

0:0

Reagovat
Gedofrey

3:0 tady nesmí přijít nic jiného

Reagovat
Losinho

4:1, rozdíl třídy

Reagovat
ratusek

Tak se na to musím podívat na počítači přes stream, protože ti vyprcanci dávají každej přenos uplně jinde? Na co mám to O2TV. Odpovím si sám. na hovno

Aspon, že ČT nezklamala a dává aspon Slavii

Reagovat
zorz767

Je na tom hezky vidět, že diváci jsou každýmu u zádele, když prodaj práva nějakýmu překupníkovi a ten to pak pouští pokaždý někomu jinýmu.

Reagovat
ACSeRw!n

poskytovatele si delaji naschvaly.. je tam pomerne toxicky konkurencni prostredi

Reagovat
Greny

O2 dva roky cca dozadu měla nějaký problém se sport 1,2 a nedohodli se od té doby mám t mobile tv a mám tam vše co potřebují kromě české ligy a extraligy ale na to mám Tipsport a Fortunu, nebo na větší zápasy chodím do hospůdky

Reagovat
smazaný uživatel

OT: cenovka vs cena. Když si to někdo plete tady, tak to přejdu, ale když si to pletou novináři v expresce o Krejčím, musím reagaovat Cena je to co je napsáno na cenovce (cedulka na zboží, na regále,...). Má-li někdo vysokou cenovku, tak to není v korunách, ale v milimetrech.

Howgh !

Reagovat
Pablos

Nevím, jestli tu expresku neopravili... ale já tam nic špatného nevidím

,,Nejhodnotnějším hráčem zůstává s cenovkou pěti milionů eur Ladislav Krejčí..." to mi příjde úplně cajk.

Reagovat
smazaný uživatel

S částkou na cenovce bych bral já. Ale jsme na EF a já nejsem grammar nazzi. Jen mě to vždycky zatahá "za uši". Tím bych to ukončil.

Reagovat
Pablos

No já četl tvůj příspěvek první a dával ti v duchu za pravdu... páč mít vysokou cenovku je fakt píčovina Ale pak jsem najel na tu expresku a takhle napsáno jak to tam je mi to příjde fakt v poho. Zase ono je takové to pravidlo, že by se neměli opakovat moc slova, tak to pak novináři prostě musí různě pozměňovat.

Reagovat
Pablos

*neměly

Reagovat
smazaný uživatel

Těch blbostí, co řeknu za tejden já sám je dost na to, abych nekomentoval druhé

Reagovat
Emmett Brown

4:0

Reagovat
Kiwi-21

Pořád Spartě v Evropě nějak nevěřím (na postup) ale snad vyhrají hádám 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jde spíš o hrubice jako v tom Záhřebu díky kterým málem vypadla. Jinak mi přijde, že hrajeme až překvapivě dobře a uvolněně.

Ale tak hlavně dneska pořádný fotbaly

Reagovat
wyqinac

tak da se jit i z 3. mista do KL a nejhur treti proste bejt musi

Reagovat
Kiwi-21

Přinejhorším 3 počítám myslel jsem postup v EL

Reagovat
ACSeRw!n

ty si neveril v diskuzich pod vsema clankama a zatim se moc netrefujes

Reagovat
Kiwi-21

Ted přeji výhru tak se snad trefím

V Evropě vám přát budu a letos jsem boj o titul čekal ,vloni to byl pro mě šok

Reagovat
Pablos

OT: Ale nechápu proč tady není tak základní věc nahoře na hlavní straně o jakej pohár u zápasů jde. Vždyť stačí udělat třeba jen modrou (LM), oranžovou (EL), zelenou (EKL) linku

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PBLead

Reagovat
Nuno čomes

Hlavně vše na jednom řádku je shit. Než se proklikám na konec, tak se na to vyseru.

Reagovat
C-M@ster

Já třeba ani nechápu, proč je tak složitý dohledat Plzeň.

Hrajou dneska 3 naše kluby, tak bych čekal jednoduše viditelnej proklikatelnej odkaz na všechny 3.

Pak klidně i na Slovan nebo Trnavu.

On i samotnej Livesport udělal pár kroků zpátky, když předělávali design. ČSFD před pár lety taky, když změnili žebříčky v extrémně nepřehledný. A reddit šel taky do hajzlu, naštěstí se tam dá jít přes old.reddit

Reagovat
Pablos

Jo s tou Plzní jsem si to taky říkal

Reagovat
kilobyte

Ale je to hezký a moderní.

Reagovat
John Obi Mikel

A to ČSFD se jakž takž povedlo, ale chyby tam byly, no.

Reagovat
C-M@ster

Já používal žebříčky, abych viděl, co jsem viděl/neviděl a to je v tuto chvíli nemožný.

Ty žebříčky jsou strašný, zbytek nehodnotím.

Reagovat
kilobyte

Na to je lepší Podrobné vyhledávání. Můžeš si tam nastavit, co tě zajímá a řadit podle hodnocení a nebo počtu hodnocení. Navíc tam můžeš zobrazit jen neohodnocené.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
C-M@ster

Tam je to zobrazení úplně stejně napiču přece.

Reagovat
kilobyte
Reagovat
C-M@ster

Tak já měl rád žebříček nejoblíbenějších, co aspoˇmn vykazuje, kolik lidí si to dalo do topky.

A teď se vejde místo 40 filmů na stránku 6,5 - to je k hovnu.

Reagovat
kilobyte

Tak si dej seřadit podle počtu fanoušků. Myslím, že to dá 50 filmů na stránku. A ještě můžeš filtrovat jen ty co jsi nehodnotil.

Reagovat
Kiss Me Polka!

tam je nevic sileny, kdyz chces vyhledavat skrze zanry. to tam jak totalni retard hledat a zaskrkavat, misto by to bylo normalne v rolovacim seznamu a clovek to normalne nasel pres prvni pismena..

Reagovat
Losinho

Novej Kinobox je fajn a můžeš si tam natáhnout data z ČSFD.

Reagovat
Likan7

Existuje několik rozšíření, který jsou neskutečně příjemný a speciálně jedno popisuje tvoje hodnocení doslova všude. Takže všude vidíš svý hvězdičky aniž bys musel rozkliknout profil.

Reagovat
ratusek

přesně na tohle jsem se ptal tehdy v březnu a bylo mi řečeno, že se na tom pracuje. Bohužel stejně jako vše ostatní tady se to vytratilo do ztracena a od dubna nepřibylo absolutně nic

Reagovat
Pablos

Mně spíš i hlavně zaráží, že to prostě nikoho nejspíš nenapadlo. Vždyť i děti na základce si rozlišujou věci barevně v sešitě a mají větší grafický cítění

Reagovat
Mass

Reagovat
kilobyte

To dělají jen šprti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Právě že naopak, šprt by to přečetl celý, normální člověk jen to, co má zaškrtnutý.

Reagovat
kilobyte

Normální člověk si zapíše jen, co je důležité.

Reagovat
Pablos

Já teda šprt nebyl a dělal jsem to… pokud jsem tedy ten sešit do školy vůbec donesl

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Elmas

3.2

Reagovat
Elmas

*3:2

Reagovat
Skleepy

Reagovat
goodbay

Nevíte, kde bych našel bližší info k výjezdu Sparty na Sevillu (vstupenky, organizacovaný zájezd, apod..)?

Reagovat
ACSeRw!n

Preciado a Laci

Reagovat
kilobyte

To bude ofenzivní válec.

Reagovat
wyqinac

to jsou pico jiny experti ve Svycarsku

Reagovat
wyqinac

kam ja to pisu vole

Reagovat
Ross Geller

Vindahl - Vitík, Sorensen, Krejčí (c) - Preciado, Laci, Kairinen, Zelený - Kuchta, Olatunji, Haraslín

Náhradníci: Vorel, Vydra, Gomez, Panák, Mejdr, Pavelka, Sadílek, Ryneš, Karabec, Pešek, Birmančeviš, Sejk

Reagovat
emisarpravdy

Někdo solidní stream? Pěkně prosím.

Reagovat
goodbay

SweetTV, po zadani e-mailu na 7 dni zdarma.

Reagovat
emisarpravdy

Moc děkuju, jede to.

Reagovat
Squinty

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem vyměkl a koupil si to ofiko. Se chlácholím tím, že vstupenka na stadion by vyšla mnohem dráž. Možná i klobása a piva . Už mi tu na TV svítí logo sport2 živě.

Reagovat
Likan7

Mám to puštěný 5 minut. To studio a komentátoři jsou vsichninožralý snad

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, bude to chtít nějakou dobu na zvykání

Reagovat
emisarpravdy

Díky moc. V televizi mám jen pár sportovních kanálů. Na mobilu mám snad úplně všechny kromě sport1 a sport2 snad ten zápas SKS v Tiraspolu bude na CT nebo o2. Jinak dřív, když jsem sledoval NHL každou noc, šlapal dobře hahasport.me a ještě něco, na co si teď nemůžu vzpomenout. To už je všechno mrtvý?

Reagovat
John Obi Mikel

Evropskou ligu má ČT a Sport 1 nebo 2, takže počítej spíš právě se Sportem 1, protože ČT podle mne udělá změnu.

Reagovat
emisarpravdy

Tak díky ochotným borcům tady to snad nějak uvidím. Nechystáš se náhodou do Říma nebo Moldavska? Nevíš náhodou, jestli jim to dovolí odehrát v Tiraspolu? Přemýšlím jestli se tam zkusit vydat.

Reagovat
John Obi Mikel

S Římem hráli šerifové normálně v Tiraspolu.

Reagovat
Cotton
Reagovat
emisarpravdy

Paráda! Díky moc! Je to osvědčená stránka co jede nějak dlouhodobě?

Reagovat
Cotton
Reagovat
Akinfeev
Reagovat
naheCZ

Gdě Babička?

Reagovat
djwenca

nějaký stream, prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Babicka nehraje. Hlídá děti na lavičce.

Reagovat
John Obi Mikel

Kokorin za ně hraje

Reagovat
Cotton

Babička si udělá výlet na Kokořín

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Pablos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mass

S Kokořínem ale bez Babičky.

Reagovat
John Obi Mikel

A Caju je nějaký Cafú z Wishe

Reagovat
Mass

To řkali v WHU o Cufalovi

Reagovat
John Obi Mikel

Tak o Sukovi zase říkali, že to je Fellaini bez vlasů, nebo něco podobnýho

Reagovat
Moshe Dajan

Ne, o něm říkali, že je bíílý Yaya Touré.

Reagovat
Mass

Docela urážka pro Suka přirovnávat ho k Fellainimu. To už je lepší ten bílej Yaya.

Reagovat
John Obi Mikel

Když tam přišel, tak psali, že si Moyes našel nového Fellainiho

Reagovat
Mass

Aha, tak to bude spíš Moyesem, že rád hraje vysokýho CM.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kilobyte

O něm říkali, že je komunistický Cafu, ne?

Reagovat
naheCZ

Krejčí

Reagovat
John Obi Mikel

Proč se tomu diví

Reagovat
Mass

Krejčí jako vždycky. Kdyby pořád nediskutoval a nedivil by se, tak by to možná byl i celkem sympatickej hráč.

Reagovat
mistr129

a neprasil... a nebrečel

Reagovat
Bakary3

A nebyl namyšlenej kripl...

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Greny

Prosím Te nekomentuj něco čemu nerozumíš

Reagovat
kilobyte

Jako kdyby se při penaltě nedivili všichni.

Reagovat
verv

ale slávisti ne, ti vždycky při penaltě nebo jinýmu verdiktu proti nim sklopí uši a jdou spořádaně zpátky na svůj post

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Reagovat
John Obi Mikel

Tak to je rychlý elfmetr.

Reagovat
Moshe Dajan

dobře ho skopl tyvole

Reagovat
lampas

Suchý hajzl naruby

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
meno

Mokrý dobrák?

Reagovat
Coutinho10

nojo Láďa, tohle není česká liga

Reagovat
Moshe Dajan

Kokorin the legend

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme je nechali namlsat...

Reagovat
Selänne

Krejdo, ty seš vůl

Reagovat
DieFohlenBMG

Swag Alex Kokorin

Reagovat
romeo351

Krejčí

Reagovat
Vinci

Ten Vindahl ale skáče minutu předem

Reagovat
Moshe Dajan

ten Vindahlův dres je zločinem proti lidskosti

Reagovat
Squinty

šílenost

Reagovat
smazaný uživatel

Oslňuje útočníky

Reagovat
Mass

To není reklama na film Barbie?

Reagovat
smazaný uživatel

I Barbie by se poblila

Reagovat
Zdechlina

Aha, tak proto se Krejčímu říká IQ37

Reagovat
Moshe Dajan

KDO JINEJ

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska zatím onemanšou

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí prostě bude dělat všechno proto, aby byl vidět. Goooool

Reagovat
ACSeRw!n

kral

Reagovat
emisarpravdy

Dneska místo zástav a vlajek ani plachta? Btw má někdo o týhle kauzičce nějaký šťavnatý inside info?

Reagovat
romeo351

To je hroznej úkaz

Reagovat
monty25

Krejčí odčinil.

Reagovat
ACSeRw!n

hrdina

Reagovat
John Obi Mikel

Zrovna tenhle pitomec

Reagovat
Losinho

Krejčí klasicky nevýraznej výkon

Reagovat
Moshe Dajan

Laďa jede

Reagovat
romeo351

Reagovat
bartes

teď už mu chybí jen červená

Reagovat
smazaný uživatel

vole (ne že by mě to nenapadlo)

Reagovat
bartes

to zvládne, má ještě 60 minut a stačí 1 žlutá

Reagovat
meno

lol, teď k tomu praporku běžel asi nejrychleji v životě

Reagovat
Moshe Dajan

ještě počkej po třetím gólu

Reagovat
Noke

Tomu už chybí jen hattrick a červená

Reagovat
Zephyr

Reagovat
John Obi Mikel

A vlastenec

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Zephyr

Dejte ho na hrot, aby dokončil hattrick. Pak si ještě nějak vyslouží červenou a bude to úplná one man show.

Reagovat
naheCZ

Aris mi přišel na Spartu fakt dobře připravenej, ale zapomenout dvakrát na Krejčího při standartní situaci...

Reagovat
Komix

Jsem rád, že jsem nenapsal to, co jsem chtěl napsat po tý Krejčího penaltě. Páč teď bych byl za debila

Reagovat
KnoxXx

LK37 >>> Soucek, snad pojde aspon za 30mil eur do PL

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
emisarpravdy

Porovnávat záložníka a stopera

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mass

Souček minulou sezonu vyhrál EKL, LK vypadl v prvnim předkole.

Reagovat
Moshe Dajan

Měl by zůstat ve Spartě a stát se ze stopera nejlepším střelcem historie.

Reagovat
mistr129

To se musí ukázat v Lize mistrů, takže leda přes Slavii / Plzeň

Reagovat
monty25

Krejčího zápas

Reagovat
romeo351

Ale to tempo Sparty… klobouk

Reagovat
emisarpravdy

Souhlas

Reagovat
mrtvej ofsajd

Hráči Arisu poctivě nakoukavali soupeře a nechali dvakrát uplne volného nejlepšího hráče Sparty v útočných standartkach.

Reagovat
ACSeRw!n

tak na zraneni pred derby zatim 1:1

Reagovat
John Obi Mikel

A i stejný post

Reagovat
ACSeRw!n

pro nas ale dulezitejsi hrac.. to by vykompenzoval tak Oscar u vas

Reagovat
Mass

Aha, proto v poslednim derby nehrál a hráli ste střed Sadílek-Krejčí.

Reagovat
doshcz

Kastanek to zvladne

Reagovat
Mass

Kairinen by stejně nehrál.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
emisarpravdy

Však do žádného derby nenaskočil od začátku, ne? Hrálo se to s Lacim, pokud si pamatuju.

Reagovat
Mass

Přesně tak, erwin nezná svůj vlastní tým.

Reagovat
verv

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Sevcik by stejne nehral. Ja chvilku premejslel, kdo se od nas zranil, protoze Sevcika uz beru prakticky jako stale zraneneho

Reagovat
naheCZ

Reagovat
ACSeRw!n

ok takze teda furt 0:0

Reagovat
KnoxXx

presne tak, nechapem, ze tu riesia status Kaana, ked ich zraneny je lavickar a nehral by v zaklade za ziadnych okolnosti

Reagovat
John Obi Mikel

Za okolností, že by Trpiš vymyslel nějaký šílený experiment?

Reagovat
KnoxXx

ale to odporuje argumentu s Kairinenom (aj keby bol tym "tretim" stredakom za Lacim/Sadilkom pre taky zapas a isiel by az ako prvy nahradnik okolo 65.minuty); Sevcik je v hierarchii za Oscarom/Zafeirisom a s tym nejake sado-maso praktiky nemaju nic spolocne (aj keby mal take chutky, tak zranenie takeho hraca (len by ho to uchranilo od podobnych experimentov) nie je oslabenie vacsie nez oslabenie Sparty o Kaana)

Reagovat
emisarpravdy

No vůbec mě jeho opětovným kulhání nepotěšilo. I když odehrál za poslední dva roky skoro hovno, pořád ho povazuju za rozdilovyho hráče.

Reagovat
JackDaniels.

Ty vole ako naňho vsetci mindzovali. Ten chlapec je suverénne najlepší hráč vašej ligy, nie? Nechápem ako to, ze je stale v Sparte. Ten nepôjde pod 15M €

Reagovat
bartes

protože je to labil a nikdo by mu ty jeho výlevy netoleroval. Pokud by se zklidnil, tak by za těch 10-15 jít mohl, jinak je prd platný, když bude hrát půl zápasů v sezóně jen kvůli kartám a třetinu bude zraněný, jak měl v minulosti. Navíc je dost pomalý a poměrně velký kiksař. On je srdcař, vůdce týmu, je dobrý ve vápně, ale kdyby s tímto šel někam do Leverkusenu, tak si nekopne, protože budou 4 fotbalově lepší.

Reagovat
doshcz

ty vole ta prvni veta, to je tady furt dokola.. ted by mu to mozna netolerovali v PL ale jinak je uplne normalni ze na sebe sudi nechaj od tehle blaznu vsude rvat :D a kdyz ne tak dostane teda rudou a priste si to rozmysli.. tohle urcite neni duvod proc by ho nekde nemeli chtit ..

Reagovat
bartes

Podle mě skauti sledují ligu a zvlášť Spartu a Slávii. A když vidí, co v lize zvlášť Krejčímu prochází a naopak téměř zápas co zápas v Evropě je z toho penalta nebo žlutá, tak si to asi rozmyslí. Fakt si myslím, že pražské S jsou pod drobnohledem a kdyby byl tak dobrý, tak už je dávno pryč. Mass to zhodnotil docela přesně, že Feye bral raději bezproblémového Hancka než problémového Krejčího, byť třeba o 10 % lepšího.

Reagovat
kilobyte

A nebyl náhodou Krejčí zraněný, když kupovali Hancka?

Reagovat
Pablos

Hrozná naivita… jak kdyby nikdo nikde nebyl takovej. V každým třetí klubu

Reagovat
doshcz

mnohem vetsi magori vsude

Reagovat
verv

neuvěřitelný, kolik lidí tenhle argument pořád používá

Reagovat
mistr129

Je gólový, ale ta penalta je zároveň ukázkou, proč nejlepší hráč ligy není (resp. určitě ne suverénně).

Reagovat
Pablos

Tak zrovna ta penalta vůbec no… jako vím co chceš říct, ale zrovna tohle byla věc co se může stát každému, prostě si ten hráč tam dal rychle hlavu.

Reagovat
mistr129

To sice jo, ale jemu se to stává častěji než jiným... stejně tak to co dělal Ousou, tak se stane i Ogbuovi, ale když to je každý třetí zápas, tak je něco špatně

Reagovat
Pablos

Měl sis počkat na ten druhej gól a to spíš vypíchnout pak jako celek

Reagovat
John Obi Mikel

Tak když dáváš ve vlastním vápně nohu takhle vysoko... Prostě hloupá chyba.

Reagovat
Pablos

Ale jo chyba to byla… jen bych si vybral spíš ty jeho kiksy občasný, než tuhle penaltu jako demonstraci.

Reagovat
Mass

Má svoje mouchy. Proto Feyenoord radši koupil Hancka.

Reagovat
Greny

Jen jestli Feyenoord nekupoval Hancka v momentě když Krejčí hrál DZ

Reagovat
emisarpravdy

No a taky LB, ne?

Reagovat
Greny

Jo no to hrával ofsajd

Reagovat
KnoxXx

hlavne Hancko je uplne iny typ hraca ako Krejci, takze je to vylozene miesanie hrusiek s jablkami

Reagovat
Pablos

Reagovat
Mass

Hancko LCB, Krejčí LCB ?

Reagovat
KnoxXx

Hancko je technicky uhladeny univerzal, elegantny CB (schopny zahrat cokolvek, kedze je vysoky, rychly, technicky ... co treneri radi zneuzivali/ju - vid stale nasa repre, kde musi hrat LB, kedze preco by treneri rozmyslali, ako vyuzit maximalne nasich najlepsich hracov); Krejci DM/CB - na stopera dostatocne technicky, razny (obcas az moc, ale to pre ligu ako PL je skor plus) ani rychlost nie je az taky problem a golovy je aj odtial, na DM je fajn pre ligu a na priemer v zahranici, ale daleko viac odhali jeho drobne nedostatky (jeho rast z hladiska svetoveho futbalu je tam limitovany)

Hancko je standardny CB (do dvojky) prerabany vsemozne na rozne LB/LCB (zahra ich (ako prakticky vsetko - zahral by aj CM/CF), ale ..); Krejci je DM prerobene na CB (to, ze hra v trojke, je sucast toho procesu (pozicna hra, najma) ... casom zahra dobre aj v dvojke (netvrdim, ze lepsie nez v trojke, ale zahra).

Reagovat
verv

to, že hrajou stejnej post znamená, že jsou stejný typy hráče jo?

Reagovat
Mass

DZ ve hře na čtyři a CB v tři obránce se často pohybuje ve stejnym prostoru. Hancko a Krejčí sou podle mě dost podobný typy, Hackova přednost taky byly výlety do vápna z prostorů jako Krejčí.

Reagovat
joshua

Podobný typy nejsou ani náhodou. Možná pozicí

Reagovat
Mass

Oba leváci, stejně starý, stejně vysoký, na heatmapě se pohybujou na stejný pozici. Kdybych si měl vybrat, radši beru Hancka, ale chápu proč je Krejčí mezi sparťany tak oblíbený, ale jak píšu, má svoje mouchy.

Reagovat
kilobyte

Hancko se teda pohybuje více po lajně a Krejčí spíše chodí na hlavičky do vápna. Takže pochybuji, že mají podobnou heatmapu. Podobná výška a věk fakt neznamená, že jsou podobný typy.

Reagovat
Lemond Laws

v diskuzi, kde se řeší, jestli jsou herně podobné typy napsat, že jsou stejně starý

Reagovat
Greny

A přitom jeden ročník 97 a druhej 99

Reagovat
kilobyte

Skoro dvojčata.

Reagovat
Pablos

Dobrý ale Krejčí je primárně DM hlavně. Proč by se měl rozmýšlet Feyenoord mezi ním a Hanckem ?

Reagovat
naheCZ

Mimo to, co už napsali jiní, jako jednu z limitací vidím, že prostě mimo toho levého stopera ve stoperské trojce ho hrát na top úrovni nemůžeš, což trošku omezuje počet zájemců.

Reagovat
KnoxXx

nie je suverenne najlepsi hrac, ale je to skvely vyvozny artikel (z hladiska veku, golovosti na jeho poste (uz aj v repre/poharoch, nielen v lige); perfektny hrac do PL (co je zaroven jedina liga, ktora dokaze zaplatit cenu, ktoru ten hrac ma/Sparta pozaduje, aby jej to davalo zmysel); jediny minus su jeho caste zranenia - ked vydrzi dlhsiu dobu pokope, tak tomu obchodu uz nic nebrani (nepochybujem, ze sa do neho niekto "zalubi", vid Moyes/Soucek a to je Krejci futbalista, nielen bezec)

Reagovat
bartes

Souček je úplně někde jinde. Souček hraje výš a hlavně ve Slávii sám pokryl celý střed box to box + dal cca 10 gólů za sezónu + není takový kiksař. Taky to je oproti Krejčímu kliďas.

Reagovat
meno

Reagovat
romeo351

Hele nechci ti do toho rejt, ale Souček hrával ve středu pravidelně s DM (Král, Kúdela, Ngadeu), taky pak se Ševčíkem a před ním byl Hušbauer, kterej byl tehdy taky spíš střeďák.

Krejčí je v záloze průměrnej frajer, ale dost tady těch pohádek okolo Součka (jeho kvality v žádném případě nechci zpochybňovat)

Reagovat
emisarpravdy

Ty jsi jak magor s tím srovnáváním se Součkem. To je otřesný. Mohl bys nám srovnat ještě Haraslína s Lobotkou? Díky.

Reagovat
romeo351

Ten Preciado bude dobrej

Reagovat
Moshe Dajan

Preciado je technicky jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Komentář v pohodě. O nic se nesnaží, jen tam tak mluví, aby se neřeklo. Vlastně ho skoro nevnímám. Ideální komentátor je jako ideální rozhodčí - čím míň o něm víš, tím je lepší

Reagovat
doshcz

kvalita prenosu hrozna ale

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny prachy utratili za práva a už jim nezbylo na techniku a lidi no

Reagovat
Pablos

Já nevím, jako jo nic tě aspoň neruší… ale emoce něják nula, prostě jak píšeš, aby se neřeklo no

Reagovat
Kiss Me Polka!

idealni komentator je vlasta vlasek

Reagovat
verv

Reagovat
ACSeRw!n

Slovan

Reagovat
naheCZ

Koukám, že teď v Plzni byl VAR kvůli penaltě (původně jen roh). Rozhodčí nakonec po VARu ukázal ofsajd a rozehrával soupeř. To snad ani nejde ne? Buď penalta nebo původní rozhodnutí ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Jde to.

Reagovat
naheCZ

A jaké jsou na to pravidla? Protože situace, kdy se to podobně otočit mohlo jsem pár už viděl a nikdy se tak nestalo.

Reagovat
mistr129

Troufnul bych si tvrdit, že tam muselo dojít ke zkoumanému pochybení, ale to nenastalo, protože došlo k jinému porušení pravidel.

Tady tedy rozhodčí koukli na zákrok ve vápně, řekli že to je penaltový faul, ale pak šli zpátky časem a našli tam ofsajd. Kdyby zjistili, že to faul nebyl, tak už zbytek akce nezkoumají.

Reagovat
naheCZ

Jasně, přesně k tomu došlo a šel to teda zkoumat hlavní na monitor. Asi řekl faul a tak mu řekli ofsajd. Ale proč tam teda vůbec chodil, VAR měl prostě říct ofsajd ne? Jako kdyby faul ne, tak se kope roh?

Reagovat
Greny

No podle mě bývá u var mu jeden hlavní a jeden pomezní.

Je možný že třeba hlavní myslel že penalta to se třeba potvrdilo, ale mezitím nebo potom tam ten pomezní našel ofsajd, který tomu předcházel? Předpokládám že hlavní tam má na starost svý věci a pomezní taky

Reagovat
naheCZ

Oni to na tom videu studovali právě snad 5 minut a až pak zavolali hlavního Podle komentáře na Livesportu 4:

52'

Rafiu Durosinmi (Viktoria Plzeň) si nepohlídal svoji pozici a ocitl se až za posledním obráncem. Rozhodčí píská ofsajd.

52'

Vzrušení hráčů týmu Viktoria Plzeň opadlo. Rozhodčí po konzultaci s videorozhodčím nechává pokračovat ve hře, penalta se kopat nebude!

48'

Hra je nyní přerušena a hlavní rozhodčí Damian Sylwestrzak signalizuje, že předchozí penaltová situace bude přezkoumána na videu! Dočká se Viktoria Plzeň penalty?

48'

Rafiu Durosinmi (Viktoria Plzeň) padá k zemi po souboji s protihráčem ve velkém vápně, ale rozhodčí nereaguje a penaltu nepíská!

To je snad za tu dobu u videa muselo přece napadnout ofsajd zkoumat ne? Z mého pohledu to bylo dost divný, nejdřív mrknu očkem na monitor, vidím, že VAR. Po několika minutách jde sudí k monitoru, aby mohl říct ofsajd

Reagovat
naheCZ

Jinak aby to tak nevyznělo, tak za mě je to teda správně. Ale svědkem situací, kdy se to podobně nestalo jsme byl, protože si pamatuji, jak jsme to řešili, jako takovou blbost v tom systému

Reagovat
smazaný uživatel

Haraslín zvyklý z české ligy, že mu obránci ty kličky často neubrání, dneska trpí - pokaždé ho dostali.

Reagovat
Mass

Haraslínova hlavní klička je předkopnout si balon a upadnout přes nohu obránce.

Reagovat
zorz767

Vindahl opět potvrzuje, že je skvělou posilou a golmanem číslo 1 pro Spartu.

Reagovat
John Obi Mikel

Teď je zachránil

Reagovat
zorz767

Měl tam víc dobrých momentů, ale tenhle vynikl.

Reagovat
ACSeRw!n

Sadilek velky spatny a trojzubec unavenej, stridameee

Reagovat
KnoxXx

hlavne Kuchtu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, Karabáč na ně !

Reagovat
naheCZ

Babička konečně na hřišti

Reagovat
Pablos

Kuchta nasranej jak jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Furt lepší než odevzdanej

Reagovat
Neon

Reagovat
KnoxXx

Vitik

Reagovat
Kiss Me Polka!

ten kuchta je fakt divny clovek.. divim se, ze zrovna rosicky se ho jeste nezbavil, vzhledem k jeho chovani..

Reagovat
Pablos

A kdy se ho měl zbavit, když dával góly a makal ? Něco za něj dali a chtěj finančně vydělat… půjde v zimě stejnak.

Reagovat
naheCZ

Divný člověk? Nebuď slušnej, nazvy ho pravým jménem

Reagovat
Mass

Však s tou svojí povahou výborně do Sparty zapadá.

Reagovat
Pablos

Sorry ale tohle je zhrzený slávista příspěvek

Reagovat
Mass

Jestli ještě dává pod každý nepřátelský příspěvek o Spartě brečouna jako vy tady na ef, tak je naprosto ideální.

Reagovat
verv

On ani jiný příspěvky nemá.

Reagovat
rufus

Reagovat
zorz767

Proč by se ho zbavoval? Je velká šance, že v zimě odejde za nějakou kačku, do té doby může být ještě platný. Je to profík, i když řeč těla není nic moc.

Reagovat
Pablos

Na hřišti to naopak žádnej zmrd není… a i se fakt prostě snaží o přihrávky na gól a pomoct týmu

Reagovat
zorz767

Reagovat
Pablos

To chtělo na klid 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě Sorensen góla. Pak teprv přijdou na řadu záložníci, a tak dál...

Reagovat
Neon

Reagovat
naheCZ

Aris skvěle brání standartky

Reagovat
KnoxXx

Preciado hotova slast, konecne sa nemusim pozerat na tragickeho Wiesnera na RB/RWB

Reagovat
cubinho

Neskutecny gol Plzne

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš ho popsat? Jaké pocity?

Reagovat
Neon

Tak... 1:0.....?

Reagovat
Coutinho10

díky teči...

Reagovat
Pablos

Jinak nemůžu si pomoct, ale Olatunji je většinou fakt strašný ohráblo A pak dá gól… čekám to za 3,2,1…

Reagovat
Pablos

Tak už ani hovno no

Reagovat
romeo351

No má větší přínos jak Kuchta

Reagovat
Pablos

V obraných hlavičkách max

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Pablos

A Haraslín si vybral dnes opět ten jeho střídej mě klidně v 10min zápas.

Reagovat
naheCZ

Strašnej drsňák ten fanoušek

Reagovat
Mass

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kilobyte

Reagovat
KnoxXx

Pavelka si zahra aj EL

Reagovat
zorz767

Pro Aris docela ostuda. Dostali všechny 3 goly ze standardek/centrů do vápna. To na téhle úrovni není nejlepší vizitka. Sparta nehraje dneska žádnou hitparádu, ale zatím to stačí v pohodě.

Reagovat
Neon

OT: Mostar Bosňáci dali Alkmaar

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ta otočka

Reagovat
Mass

Nezkoušel byl fanoušky Zrinjski nazývat Bosňáky

Reagovat
Neon

Hercegoviňáci?

Reagovat
didosh

Bosensti chorcati

Reagovat
Mass

Mají dokonce i chorvatskou šachovnici ve znaku, nemůže to být jasnější.

Reagovat
Mass

Už nepamatuješ proč se válčilo v Jugoslávii nebo seš mladší?

Reagovat
Neon

Mladší už úplně nejsem, pamatuju si trochu, že se ve zprávách řešilo Kosovo, mi bylo šest tehdy. Vím, proč se tam válčilo, že Slovinci se trhli jako první, koukal jsem na Scream for me Sarajevo, jak tam jel Bruce odehrát koncert atd. Jen jsem se vlastně nikdy pořádně nedíval na mapu, která část je Bosna a která Hercegovina a do které patří Mostar (i se znovupostaveným mostem, byl o te stavbě kdysi super dokument).

Reagovat
dantetomas

Scream for me Sarajevo bol hodne dobry dokument

Reagovat
andrew96

Až na samotného Bruce.

Reagovat
emisarpravdy

Pavelka neuvěřitelný jak dlouho se tam dokáže udržet, narozdil třeba od pánů fotbalistů Matějovskýho a Dočkalem.

Reagovat
ACSeRw!n

Dockal mohl zustat, ale neprijmul roli stridajicicho hrace, tak radsi skoncil

Reagovat
emisarpravdy

Součkinho

Reagovat
naheCZ

Krejčí 2:2

Reagovat
Neon

Reagovat
kilobyte

Slušně vychovaný. Viděl bezradnou babičku, tak jí pomohl.

Reagovat
ACSeRw!n

Babica

Reagovat
emisarpravdy

Krejda v neděli zařídí nějakou branku domácích

Reagovat
Mass

Doufám že díky tomu svýmu obřímu sebevědomí namaže i nějakýmu našemu hráči

Reagovat
Moshe Dajan

Krejčí asistence, to jste nečekali co?

Reagovat
Kiss Me Polka!

Babica

Reagovat
Cotton

Babička

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to nezdramatizovat, žejo?

Reagovat
Coutinho10

i babička dala gól Spartě

Reagovat
Mass

To se musí uznat, Krejčí je superzábavnej hráč, bez něj by to bylo jen 1:0.

Reagovat
monty25

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Coutinho10

zařídil všech 5 gólů

Reagovat
Neon

Reagovat
romeo351

Reagovat
dondinho

Po dnešku nevím, jestli by z něj Priske neměl radši udělat útočníka. Vepředu byl dnes fantastický, zato těch kiksů vzadu bylo nějak hodně a gólem mohly skončit ještě tak 2 další...

Reagovat
kilobyte

Jako byla by to zajímavá kariéra. DM -> CB -> CF

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ACSeRw!n

nejlepsi hrac Evropske ligy

Reagovat
Rarášek

GG WP

Reagovat
Pablos

3:2 je bída výsledek… vítězství ok.

Reagovat
kilobyte

Jsme první.

Reagovat
Pablos

Fakt ? Aha… já zatím nekoukal jinde na zápasy. Každopádně bůh ví co bude na konci skupiny a potřeba skóre… dnes to na pouhých 3:2 být nemělo si myslím.

Reagovat
kilobyte

Tak hraje se na vzájemné zápasy, ne? Jestli chceme postoupit, tak budeme muset porazit Aris i venku.

Reagovat
Pablos

To bude rozhodovat max o tom sestoupit aspoň do EKL. Jasný je moc brzo na to něco spekulovat po prvním zápasu Ale nerad bych pak viděl dvě remky s Rangers a vypíčenej nepostup přes skóre

Reagovat
kilobyte

Rangers porazilo Betis, takže ty počty nebudou takhle jednoduchý.

Reagovat
Pablos

Uvidíme no. Je to 5 zápasů. Prostě mi to přišlo jako škoda z toho zápasu odejít jako 3:2. Jestli to bude ve finále naprosto fuk, budu jen rád.

Reagovat
monty25

Lehce OT: Sima sestřelil Betis.

Reagovat
Mass

Škoda že se radši nevrátil do Slavie a šel radši hostovat k těm modrým prasatům. Na podhrotu by se konkurence Jurečkovi hodila.

Reagovat
DieFohlenBMG

Je to člověk bez vychování

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
wyqinac

sima rangers prihravka roofe

Reagovat
fabec1222

Full house Koeficient stříká

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Moshe Dajan

vzácnost

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
kilobyte

Plzeň taky dohrávala u praporku?

Reagovat
Kejza

Reagovat
r.mrazik

krejci to ma dneska 2:2

Reagovat
Ross Geller

Krejčí je od začátku sezony nejslabší z naší trojice stoperů, je to vidět každý zápas. On je výborný hlavičkář, dokáže dávat goly z rohových kopů, ale někdy má špatný odhad a dá kolikrát špatnou přihrávku a pošle soupeře do protiútoku. Jemu by více seděla role DM, třeba se tam teď dostane, když je Kairinen zraněný.

Reagovat
Selänne

Neseděla, protože nemá rychlost a špatně se orientuje v prostoru. Proto jsme ho taky uklidili na stopera, že jo. Pořád ty jeho plusy výrazně převažují nad mínusy.

Reagovat
doshcz

ve trojce v zaloze by hrat mohl, ale v tomhle 343 urcite ne no

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svandik68

Zrovna absence rychlosti by pro DM neměl být až takový handicap. To už je rizikovější mít pomalejšího stopera, byť v trojce vzadu se to trochu stírá.

Reagovat
meno

Jenže abys mohl bejt pomalej DM, tak musíš mít orienatci a anticipaci. Proto to můžou hrát Jindřišek s Hübschmannem, ale Láďa to má ve vápně, jinde ne.

Reagovat
Selänne

Reagovat
romeo351

Fakt všechno.. ale vážně nechceš Krejčího znovu v záloze

Reagovat
smazaný uživatel

Sport2 tedy rozhodně není rozdílovou stanicí. Vlastně mám ČT a O2 tak nějak najednou víc rád. Za ty prachy co musím platit navíc ať jdou tedy do háje. Vlastně to vysílají jen z povinnosti. Ještě by to mohli dávat jednou kamerou, aby to bylo dokonalý.

Reagovat
lampas

Takhle amatérsky to nedělal ani Poulíček s Tittelbachem před třiceti lety.

Reagovat
Pablos

Přitom teď koukám na sport1 zpětně na Plzeň a nebe a dudy. Tak kurva tuhle vypíčenost prémiovosti v získání sport2 fakt nechápu. To je normálně krádež jak když ti vypnou v půlce řetízák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieFohlenBMG

Souček gól, Kovy čisté konto, Hložan konečně aspoň 20 minut ( letošní maximum), Pekhart pomohl k výhře nad AV Barák nevyužitý náhradník

Reagovat
smazaný uživatel

Hajlajt sumary Dankešén

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kilobyte

Už jsme na 16. místě. Na 15. nám chybí 0,325.

Reagovat
lampas

Myslím si, že Srbsko asi půjdu letos pod TOP 15.

Reagovat
DieFohlenBMG

4/8 týmů, které jsou teď na 1.místě v EL mají v kádru aspoň 2 Čechy

Reagovat
romeo351

Reagovat
kilobyte

A 4/8 týmů, které jsou teď na 2. místě v EKL mají v kádru aspoň 1 Čecha.

Reagovat
DieFohlenBMG

Český fotbal teď jde hodně nahoru

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

To druhé místo ve Fifa žebříčku brzdí už jen Šilhavý

Reagovat
Mass

Reagovat
lampas

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Neon

Reagovat
Freedo

Reagovat
kilobyte

Reagovat
oli9

95% týmu které jsou teď na 1. místě v evroepkych pohárech. Tak někdo z jejich základní jedencatky viděl alespoň 1 díl Czechcastingu

Reagovat
ratusek

Reagovat
Witcher

Zlatá éra české kopané započala

Reagovat
smazaný uživatel

Durosinmi, Zafeiris, Birmančevič,... a dalo by se pokračovat

Reagovat
meno

Jo, ale na place nejlepší Masopust, Krejčí a Kalvach

Reagovat
Moshe Dajan

Preciado ve Sportu známka 4? Wtf. Rasismus, Víznerovi by dali osmičku.

Reagovat
kilobyte

On to někdo sleduje? Vždyť jsou to úplně bezvýznamná čísla. Navíc to tam každý novinář hodnotí jinak. Někteří hodnotí čistě jen výkon a někteří do toho zahrnují třeba i "potencionální" kvalitu hráče.

Takže když by například Preciado a Wiesner zahráli stejně, tak by Wiesner dostal více bodů, protože je méně kvalitní hráč.

Reagovat
Moshe Dajan

Všechna čísla jsou bezvýznamná, akorát pro každého jiná 4 je známka podprůměrného výkonu, což Preciado fakt nepředvedl. Technicky vyčníval nad většinou hráčů na hřišti, nebyl zbrklý, přemýšlel nad hrou, slušná podpora ofenzivy i s několika parádičkami a u inkasovaných gólů nebyl...tak nevím, co by měl víc předvést aspoň na 6

Reagovat
kilobyte

1) Je to prostě subjektivní hodnocení a každý to má jinak.

2) Bych se nedivil, kdyby takové "chyby" dělali naschvál, aby se zviditelnili.

3) Je to beztak jako v tom vtipu. Na 10 hraju já, na 9 šéfredaktor, na 8 Messi, na 7 nejlepší na světě, na 6 hráči z top lig, na 5 nejlepší v naší lize.

Reagovat
r.mrazik

a vubec....mela by to znamkovat Spacilova,napalit vsem 65 procent a bylo by hotovo

Reagovat
veikko

Jako umí to samozřejmě líp, bylo vidět, že se drží docela zpátky, ale za mě to bylo dobře. Dodával směrem dozadu jistotu, nekazil, naopak jak říkáš místy hezky podpořil ofenzivu. Na debut s týmem, kdy ještě nejsi sehraný, skvělý výkon. Souhlasím s tím jak píšeš, že nad hrou přemýšlel. To je trefné.

Reagovat
Lemond Laws

Můžem si založit herohero a hodnotit tam hráče

Reagovat
Kepy_FCB

U S+S přes 400 komentářů, u Plzně s těma špindírama 28

Reagovat
Antijazvec

Ked Aris vyprášil Slovan tak najvačší zážitok pre Juliusa Szokeho nebolo 6 golov ale ze mu Kucka poslal dres, tak bol vytešený.

Reagovat
PhilipS

Není čas zkusit Krejčího na hrotu?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele