Další články

Nové smlouvy v Ďolíčku, u Klokanů pokračují Kovařík, Petrák, Soukup a Novák

Bohemians 1905 má za sebou sezonu, kterou by hráči i vedení klubu raději rychle zapomněli. Po výborném ročníku korunovaném možností zahrát si předkolo pohárové Evropy přišlo vystřízlivění. Boj v české nejvyšší soutěži o udržení sice Klokani zvládli, ale nyní před nimi leží hromada práce.

Chorý míří z Plzně do Slavie, probíhají intenzivní jednání

Kontroverzní přestup Tomáše Chorého z Plzně do Slavie nabírá konkrétní obrysy. V sobotu dopoledne oba kluby potvrdily, že o přesunu reprezentačního útočníka intenzivně jednají. Plzeň podle informací Livesport Zpráv požaduje čtyři miliony eur. Slavia preferuje variantu s hráčskou výměnou a finančním odstupným ve výši dvou milionů eur.

Olomoučtí remizovali v přípravě s polskými šampiony Bialystokem

Olomoučtí v přípravě na novou sezonu remizovali 1:1 s úřadujícími polskými šampiony z Jagiellonie Bialystok. Ani na druhý pokus Hanáci nezvítězili pod novým koučem Tomášem Janotkou, před pěti dny rovněž v polské Opalenici hráli nerozhodně i s Pogonem Štětín.

Křišťan přestoupil z Teplic do Slovácka, s nímž uzavřel tříletou smlouvu

Záložník Jakub Křišťan přestoupil z Teplic do Slovácka. Jednadvacetiletý fotbalista podepsal smlouvu do léta 2027. Klub z Uherského Hradiště to uvedl na svém webu. Hráč se k týmu připojil již v minulém týdnu a absolvoval s ním kondiční přípravu.

Mladá Boleslav změnila majitele, Trunda převzal majoritní podíl po Dufkovi

Mladá Boleslav změnila majitele, nový prezident klubu David Trunda převzal majoritní podíl po Josefu Dufkovi. Středočeský klubu to uvedl na svém webu. Převod 51 procent akcií se uskutečnil po čtvrtečním jednání představenstva a valné hromady.

Sparta prodloužila s dalším zkušeným hráčem, na Letné pokračuje Pavelka

David Pavelka ještě neřekl poslední slovo v dresu pražské Sparty. Zkušenému záložníkovi na Letné končila smlouva, s vedením ale dnes prodloužil kontrakt o dalších dvanáct měsíců.

Vysněný podpis v Ostravě. Baník se domluvil se Slavií a pojistil si Ewertona

Když Baník v polovině června odmítl za Ewertona (27) zaplatit opci pohybující se okolo jednoho milionu eur, zdálo se, že spojení ostravského celku s brazilským šikulou skončí po jediném ročníku. Jednání se Slavií se ale nezastavila a ostravský celek nakonec dosáhl svého.

Blažek po roce opouští ostravský Baník, jeho místo zaujme Chaluš

Slovenský obránce Filip Blažek po ročním působení nebude pokračovat v ostravském Baníku. Klub oznámil na facebooku, že šestadvacetiletý stoper dostal svolení k odchodu a absolvuje zdravotní prohlídku v nejmenovaném zahraničním celku.

Brankáře Staňka čeká po Euru operace ramena a dlouhá rekonvalescence

Brankáře reprezentace Jindřicha Staňka čeká operace a dlouhá rekonvalescence. Magnetická rezonance odhalila luxaci pravého ramenního kloubu a poškozené vazy. Výsledek vyšetření oznámila pražská Slavia na klubovém webu.

Kozák se vydává na další hostování, Slovácko si zajistilo rovněž opci

Slovácko posílil útočník pražské Sparty Matyáš Kozák. Třiadvacetiletý hráč bude v Uherském Hradišti rok hostovat, součástí dohody je i opce na přestup.

Teplice dotáhly přestup mladého útočníka Svatka

Teplice posílil talentovaný útočník Pavel Svatek, který už se Severočechy trénoval od začátku přípravy na novou sezonu. Čerstvě dvacetiletý hráč přestoupil z druholigového Táborska a podepsal dlouhodobou smlouvu.

Kabongo přestoupil do Plzně. Mládežnický reprezentant podepsal čtyřletou smlouvu

Plzeň dotáhla přestup mládežnického reprezentanta Christopha Kabonga z belgického Lommelu. Dvacetiletý hráč podepsal s Viktorií čtyřletý kontrakt. Třetí tým uplynulé prvoligové sezony o tom informoval na svém webu. Již minulý týden se pražský rodák zapojil do letní přípravy a o víkendu odehrál proti Petřínu první přípravný duel.

Návrat Baníku na Bazaly dostal zelenou. Ostravští zastupitelé schválili memorandum

Ostravští zastupitelé dnes schválili pětistranné memorandum k výstavbě stadionu Bazaly. V nejbližších dnech vznikne také pracovní skupina, která začne připravovat projekt a chystat se bude i architektonická soutěž na podobu nového stadionu, která by měla být vyhlášena ještě v letošním roce.

Ligový rekordman v počtu startů Petržela prodloužil se Slováckem smlouvu o rok

Jednačtyřicetiletý fotbalista a ligový rekordman v počtu startů Milan Petržela bude pokračovat v kariéře. Bývalý reprezentační záložník prodloužil se Slováckem smlouvu o další rok. Tým z Uherského Hradiště o tom informoval na sociální síti X.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele