18. kolo
30.11.2005 17:30 CET
1 : 0
(1:0)

MŠK Žilina

Spartak Trnava

Rozhodčí: Hriňák - Mókoš, Hrčka
Diváci: 2.814

Reportáž

MŠK Žilina - Spartak Trnava 1:0

V dobrom prvom polčase mala viac z hry Žilina, keď už na úvod prudko strielal Vršič, lopta však išla tesne vedľa. Niekoľko minút neskôr dočahoval na center Barčíka opäť Vršič, ale k lopte sa vďaka výskoku Lipčáka nedostal. Kuciak potom chytil strelu Krissa a na druhej strane strielal Straka, ale Lipčák vyrazil. V 23. minúte dali hostia gól, ale pre ofsajd Čvirika neplatil. Domáci potom strelili gól do šatne, keď si Straka pekne nabehol na center Barčíka a volejom otvoril skóre.

Po prestávke hrali útočnejšie hostia, mali viacero šancí, ale Kuciak chytal perfektne. Gól nedal ani Čvirik, keď z pár metrov prestrelil. V 70. Kopúnek hlavičkoval, ale Kuciak opäť ukázal svoj talent. V závere dovtedajší líder tlačil, ale gól mohol padnúť práve na druhej strane, Strakovu strelu Poljovka zrazil mimo.

Autor: Ladislav Bičár

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele