základní část, 9. kolo
25.09.2021 18:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Zlaté Moravce si rozdělily body s Liptovským Mikulášem, padly čtyři góly

Vynikající utkání viděli diváci ve Zlatých Moravcích, kam zavítal Liptovský Mikuláš. Domácí celek vedl v průběhu zápasu už o dva góly, ale nakonec se musel smířit s remízou 2:2.

Skóre se mohlo měnit velice rychle, ale loženka, kterou měly už v 7. minutě Zlaté Moravce zůstala nevyužita. Po výborné práci Mondeka přestřelil branku Kyziridis. O pár minut později následovala i velká šance hostů. Po chybě obrany Zlatých Moravců šel sám na brankáře Švec, ale situaci nevyřešil dobře. Liptovský Mikuláš ještě zůstával u balónu a před Stašem zívala prázdná branka, ale skvělý Kyziridis zastoupil na brankové čáře.

Diváci na stadionu se dočkali až pět minut před přestávkou a jako první se prosadili Zlaté Moravce. Karol Mondek si parádně navedl balón na střelu a překonal brankáře Luksche. První poločas nabídl nesmírně zajímavou podívanou a ofenzivní fotbal, který se musel divákům líbit.

A ve stejném duchu se pokračovalo i po změně stran. Ve 49. minutě promarnil velkou příležitost Kolesár a o chvíli později byla na druhé straně Bartošova střela zablokována. O tři minuty později se Moravcům podařilo vstřelit druhý gól. Marek Švec se dostal v blízkosti Luksche k balónu a tvrdou ranou mu nedal šanci - 2:0.

"Liptáci" se rychle oklepali a hned vzápětí snížili. Janecův přesný centr se snesl na hlavu Tomáše Staši a i Lukáč inkasoval. Zlaté Moravce si mohli vzít dvoubrankové vedení zpátky, ale jedenáct minut před koncem orazítkoval břevno Kyziridis! Byl to klíčový moment celého utkání, protože kdyby Kyziridis dal, domácí by zřejmě získali tři body. Hosté ještě žili a v 84. minutě se jim opět podařilo vyrovnat. Po velkém závaru před brankou se nejlépe zorientoval Peter Vaško a nekompromisní dělovkou srovnal na konečných 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele