základní část, 3. kolo
30.07.2022 18:00 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
 

Reportáž

Nováčik zo Skalice zaknihoval prvú výhru, odniesol si to Trenčín

Nováčik Fortunaligy MFK Skalica bodoval v treťom kole naplno, keď AS Trenčín zdolal na Záhorí 2:0 (1:0).

Už v piatej minúte chytil Kukučka nájazd Hollému po chybe Bainovića. V šiestej minúte si Yao spracoval ťažšiu loptu prsami a po tráve nabil Hollému. Domáci však prestrelili bránku. V 22. minúte spálil veľmi veľkú príležitosť Kupusović. Vyrazenú loptu Junasom pred seba poslal vedľa bránky azda z troch metrov. V 24. minúte Junas išiel pod nohy Soaresovi a zneškodnil jeho šancu.

V 27. minúte vyrobil hrúbku vzadu Pires. Hollého center nepremenil na zakončenie Yao, pretože Gajdoš ho poslal na trávnik. Nasledovala penalta pre Skalicu. Vlaskova strela z bieleho bodu len tak tak prešla k ľavej žrdi, pretože Kukučka sa hodil správnym smerom. Gólu však nezabránil - 1:0. V 30. minúte vypálil Kupusović, a Junas nepustil gól po zákroku pravou nohou.

V 50. minúte nedostal loptu hlavou do domácej siete stopér Stojsavljevič. V 54. minúte skalická šestnástka horela. Kupusović ukázal silu medzi viacerými súpermi, ale nezakončil dostatočne prudko. V 60. minúte po zemi strieľal Kmeť. Ako posledný sa lopty dotkol Čögley a nasledoval rohový kop AS.

V 64. minúte nechal rozhodca Smolák výhodu po faule na Vlaska. Yao vysunul kapitána Nagya, ktorý si zasekol brániaceho hráča a po zemi prekonal bezmocného gólmana Kukučku - 2:0. V 74. minúte hlavičkoval do Kukučku Blažek. Mladý Trenčan predviedol dobrý reflex.

MFK Skalica zdolal na svojej pôde AS Trenčín 2:0.

Autor: Dušan Guman / sport.sk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dvoječka.

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele