Slávista Hloušek se proti bývalému týmu neprosadil a zranil se

Adam Hloušek neprožil právě úspěšný návrat do Jablonce, odkud přišel do mistrovského celku jako nejdražší letní posila. 20letého útočníka dokázali v utkání 15. kola jeho bývalí spoluhráči uhlídat, navíc pro českého reprezentanta zápas předčasně skončil kvůli zranění kotníku, se kterým na podzim už jednou marodil.

Hloušek: Valencie nás podcenila, teď už se připraví lépe

Zřejmě nejvydařenější zápas v kariéře odehrál před čtrnácti dny ve Valencii slávista Adam Hloušek a ve čtvrtečním utkání Evropské ligy v Edenu se pokusí stejného soupeře potrápit znovu. Je si ale vědom toho, že odveta s momentálně čtvrtým týmem španělské ligy bude ještě těžší.

Hloušek cítil, že mu zápas ve Valencii vyjde

Slávistický záložník Adam Hloušek předvedl ve čtvrtek v duelu Evropské ligy ve Valencii jeden z nejlepších výkonů v kariéře. Dvacetiletý středopolař byl neustále aktivní, rychlými výpady deptal domácí obranu a gólovou asistencí po jednom z nich přispěl k nečekané remíze 1:1.

Slávisté: Valencia s Villou a bez něj, to je rozdíl

Zásadní vliv na vystoupení pražské Slavie v zápase fotbalové Evropské ligy na hřišti Valencie může mít to, zda v domácím dresu nastoupí uzdravený kanonýr David Villa.

Novopečeného reprezentanta Hlouška čeká první derby

První velké derby pražských "S" má před sebou záložník Adam Hloušek. Největší letní posila mistrovské Slavie navíc nastoupí v pondělí v Edenu s premiérovou reprezentační pozvánkou v kapse. V pátek jej kouč Ivan Hašek nominoval do osmnáctičlenného kádru.

Slávistický hrdina Hloušek věnoval góly mamince a dědovi

Ve svém šedesátém ligovém zápase dal slávista Adam Hloušek poprvé v jednom utkání dva góly a měl spolu s brankářem Martinem Vaniakem hlavní podíl na dnešním vítězství 3:1 nad Ostravou. "Určitě to byl můj nejlepší zápas. Poprvé v lize jsem dal dva góly a byly velmi důležité," řekl dvacetiletý fotbalista.

Hloušek se těší na pohárovou premiéru, post obránce mu nevadí

Svoji premiéru v evropských pohárech si možná ve středu ve 3. předkole Ligy mistrů mistrů odbude nová posila fotbalové Slavie Adam Hloušek. Dvacetiletý záložník nejspíš proti Šeriffu Tiraspol nastoupí na místě levého obránce, kam ho trenér Karel Jarolím staví.

Další posilou Slavie je záložník Hloušek

Další posilou fotbalistů Slavie Praha se stal levý záložník Adam Hloušek. Mistrovský klub získal člena reprezentační jednadvacítky z Jablonce. Hloušek dnes na tiskové konferenci podepsal se Slavií čtyřletý kontrakt. Pražskému klubu dal přednost před nabídkami ze zahraničí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele