Adriano musí opět na operaci s achilovkou, bojí se konce kariéry

Brazilský útočník Adriano musí znovu na operaci s Achillovou šlachou na levé noze a obává se, že by to pro něj mohlo znamenat konec kariéry. Bývalý reprezentant je nyní bez angažmá poté, co ho kvůli dalším problémům se životosprávou začátkem března propustilo vedení brazilského mistra Corinthians.

Corinthians došla trpělivost. Adriano v klubu skončil

Bývalý reprezentační útočník Adriano dostal po problémech se životosprávou vyhazov z kádru brazilského mistra Corinthians. Třicetiletý fotbalista se poroučel tři měsíce před vypršením smlouvy.

Adriano nemá formu, hrozí mu odchod z Corinthians

Adriano by se už brzy mohl znovu ocitnout bez zaměstnavatele. Brazilský útočník kdysi svými góly táhl Inter Milán a povedené období zažil ve Flamengu, jinak ovšem v posledních letech zůstává daleko za očekáváním a spokojeni s ním nejsou ani v Corinthians. A vše může skončit tím, že mu jihoamerický celek na konci června neprodlouží smlouvu...

Adriano v Riu omylem postřelil mladou ženu

Kontroverzní bývalý brazilský reprezentant Adriano se opět postaral o rozruch. Devětadvacetiletý útočník Corinthians podle agentury AFP v sobotu ráno při cestě z nočního klubu nechtěně postřelil dvacetiletou ženu.

Adriano skóroval po osmi měsících a přiblížil Corinthians titul

Brazilský útočník Adriano vstřelil za Corinthinas svůj první gól po osmi měsících a rozhodl zápas proti Atlétiku Mineiro. Klub ze Sao Paula díky trefě bývalého reprezentanta a hvězdy italské ligy vyhrál 2:1 a dvě kola před koncem si udržel v čele tabulky dvoubodový náskok před Vaskem de Gama.

Adriano poprvé nastoupil

Bývalý brazilský reprezentant Adriano si po osmiměsíční pauze zaviněné zraněním poprvé zahrál za Corinthians. Devětadvacetiletý fotbalista nastoupil na posledních jedenáct minut nedělního zápasu brazilské ligy s Atlétikem Goianiense a jeho tým se po výhře 3:0 posunul do čela tabulky.

Adriano dostal za zmeškaný trénink pokutu

Bývalý brazilský reprezentant Adriano zmeškal pondělní trénink Corinthians a dostal od vedení klubu pokutu ve výši deseti procent platu. Devětadvacetiletý fotbalista, který údajně bere 130.000 eur (3,2 milionu korun) měsíčně, neuspěl s omluvou, že za zdržení mohl zpožděný let.

Adriano se vážně zranil

Útočník Adriano si na úterním tréninku přetrhl Achillovu šlachu a dnes podstoupí operaci. Nedočká se tak svého debutu v dresu Corinthians, kam přišel v březnu jako náhrada za slavného Ronalda, který skončil s fotbalem. Adriano by měl chybět minimálně pět měsíců.

Náhradou za Ronalda je v Corinthians kanonýr Adriano

Kanonýr Adriano bude hrát za Corinthians. Tři týdny poté, co ukončil smlouvu s AS Řím, se devětadvacetiletý útočník dohodl s brazilským klubem na ročním kontraktu. V týmu by měl nahradit slavného střelce Ronalda, který v únoru skončil s fotbalem.

AS Řím se dohodlo s Adrianem na ukončení smlouvy

Spojení AS Řím - Adriano ode dneška patří do minulosti. Bývalý brazilský reprezentant, jehož kariéru provází řada disciplinárních problémů, si před pár dny prodloužil dovolenou ve vlasti a vedení italského klubu se s ním dnes dohodlo na předčasném ukončení smlouvy...

Adriano se omluvil AS Řím za pozdní návrat z Brazílie

Útočník Adriano se omluvil AS Řím za pozdní návrat z rodné Brazílie, kde si léčil poraněné rameno. Devětadvacetiletý fotbalista kvůli tomu zmeškal lékařskou prohlídku a vedení klubu zvažuje, že s ním ukončí smlouvu.

Adriano si prodloužil volno a možná přijde o smlouvu s AS Řím

Vedení italského klubu AS Řím podle listu Gazzetta dello Sport došla trpělivost s útočníkem Adrianem a chce mu vypovědět smlouvu. Devětadvacetiletý fotbalista se totiž vrátil z rodné Brazílie, kde si léčil zraněné rameno, o tři dny později.

Adriano dostal po návratu do Itálie už třetí Zlatou popelnici

Brazilský útočník Adriano z AS Řím se už potřetí v kariéře stal držitelem Zlaté popelnice pro nejhoršího hráče italské ligy. Osmadvacetiletý Brazilec "vyhrál" tradiční hlasování fanoušků rozhlasové stanice Radio2 s velkou převahou. Dostal od nich jednou tolik hlasů, co na druhé pozici útočník Amauri z Juventusu.

Adriano se chce prosadit v Římě, odchod ale nevylučuje

Adriano v létě přestoupil z Flamenga do AS Řím a jeho působení u Giallorossi rozhodně není povedené. V souvislosti s tím se mluví o jeho dalším návratu do Brazílie a sám hráč něco podobného nevylučuje, pro tuto chvíli je pro něho ale prioritou italský klub...

Adriano je v Římě spokojený. Zatím shazuje kila

Brazilec Adriano je v AS Řím spokojený. 28letý útočník se italskému vicemistrovi v létě upsal na tři roky a nyní odmítl spekulace, že by se mu v klubu nelíbilo. Adriano toho za AS zatím mnoho neodehrál, sám uznává, že fyzická kondice je pro něj stále problém.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele