Mahmutovič si nemyslí, že mu hattrick pomůže do základní sestavy

Přestože teplický Aidin Mahmutovič v nové sezoně ani jednou nenastoupil od začátku zápasu, vede se čtyřmi góly společně se Zbyňkem Pospěchem z Dukly Praha tabulku kanonýrů. Pomohl mu k tomu premiérový hattrick v české lize, jímž se podílel na pondělním debaklu Slavie 0:7.

Kanonýr Mahmutovič a nadějný Lüftner prodloužili v Teplicích

Útočník Aidin Mahmutovič a obránce Michael Lüftner prodloužili smlouvy v aktuálně předposledním týmu ligy Teplicích. Bosenský kanonýr zůstane hráčem Severočechů do roku 2015, osmnáctiletý talent Lüftner ještě o rok déle. O podpisu smluv informoval klub na svém webu.

Teplice testují Fina Berga

Teplice by mohl posílit finský obránce Jan Berg. S mužstvem bude trénovat jeden až dva týdny a pak se rozhodne o jeho setrvání. Podle trenéra Petra Rady je zatím na hráči znát delší pauza. Vedle toho severočeský tým prodloužil smlouvy s bosenskými oporami Aidinem Mahmutovičem a Admirem Ljevakovičem.

Teplice našly v náhradníkovi Mahmutovičovi novou zbraň

Soupeři Teplic se musejí chystat na nový taktický prvek, který za poslední dva zápasy přinesl několik velkých šancí i jeden rozhodující gól. Rychlonohý útočník Aidin Mahmutovič chodí na hřiště až na závěry zápasů, což mu zjevně svědčí. Záměr přitom vznikl tak trochu z nouze, protože bosenský hráč měl tréninkový výpadek.

Mahmutovič: Dva góly v tak důležitém duelu jsou mimořádné

Aidin Mahmutovič byl v sobotu na Letné coby autor obou gólů zápasu strůjcem vítězství fotbalistů Teplic, ale výhru na hřišti favorita a obhájce prvenství označil bosenský útočník především za společné dílo tvrdě bojujícího týmu. Každopádně ale mohl vlastní výkon zhodnotit jako jeden z nejpovedenějších v kariéře. Třebaže sám stále cítí velké rezervy v zakončení, v sobotu byl na Letné stoprocentní - více střel na branku neměl.

Teplice proti Olomouci bez tria hráčů

Teplicím se před sobotním duelem 29. kola proti Olomouci rozpadla obvyklá základní sestava, v níž budou kvůli trestům chybět tři důležití hráči. Čtvrtou žlutou kartu v sezoně, která znamená zastavení činnosti na jedno utkání, inkasovali v uplynulém kole v Jablonci útočník Aidin Mahmutovič a zkušený Pavel Verbíř. Nastoupit nebude moci ani bek Vlastimil Vidlička, jenž byl vyloučen po druhé žluté kartě.

O bosenské útočníky Teplic je zájem, klub je ale pustit nechce

Ještě než se fotbalisté Teplic vrhnou do jarních bojů o pohárové příčky, svede jejich vedení neméně obtížný boj o udržení bosenských hráčů. Zahraniční kluby by totiž rády získaly útočníky Aidina Mahmutoviče a Alena Melunoviče, u nichž věří, že by mohli jednou dorůst do výkonnosti dnes slavného Edina Džeka, který v Teplicích taktéž působil.

V Teplicích prodloužili smlouvy trenér Plíšek i klíčoví hráči

Trenér Jiří Plíšek dnes podepsal s Teplicemi novou smlouvu až do sezony 2012/2013. Jeho původní kontrakt měl vypršet na konci tohoto soutěžního ročníku, ale s vedením klubu se dohodl na jeho prodloužení díky úspěšnému podzimu, po němž Teplice vedou ligu.

Mahmutovič rozhodl boj o podzimní trůn, ale ani neví jak

Dvě minuty po přestávce si našel kolmý pas, rozkmital nohy a v tu ránu byl na vápně. Prudká střela z kopačky útočníka Aidina Mahmutoviče, která do sítě doputovala přes konečky prstů brankáře Michala Špita, břevno a pak zase patu brankáře, rozhodla šlágr 14. kola ligy i to, kdo po polovině soutěže povede tabulku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele