Amauri se nebrání návratu do Palerma

Amaurimu se v Juventusu nedaří, a tak se spekuluje o jeho odchodu. S otevřenou náručí by brazilského útočníka přivítali v Palermu, odkud do Juventusu přestoupil. Sám Amauri by se návratu do sicilského klubu nebránil.

Brazilec Amauri získal italský pas

Brazilskému útočníkovi Amaurimu z Juventusu již nic nestojí v cestě do italské reprezentace. Devětadvacetiletý fotbalista ve středu obdrží italský pas a může se ucházet o místo v nominaci obhájců titulu na mistrovství světa.

Miccoli by chtěl Amauriho zpátky v Palermu

Útočník Palerma Fabrizio Miccoli by byl velice rád, kdyby v sicilském klubu opět přivítal svého bývalého spoluhráče Amauriho. Brazilský střelec nezažívá v Juventusu nejlepší časy a jeho současná situace rozvířila spekulace o jeho možném odchodu z turínského celku.

Skvělý zápas, libovali si hráči Juventusu

Juventus včera ukázal svoji sílu, doma rozdrtil Sampdorii 5:1 a nahradil ji na druhém místě tabulky. Hráči Staré dámy si po vysokém vítězství pochvalovali výborný výkon, který podle nich neměl daleko k ideálu.

Podle Chielliniho chce Amauri hrát za Itálii

Obránce Juventusu Turín Giorgio Chiellini prozradil na svého spoluhráče Amauriho, že se v nejbližší době chystá poprvé nastoupit za italský národní tým. Amauri je sice Brazilec, avšak v rodné zemi nedostal příležitost, a proto chce zkusit štěstí v Itálii, kde je o něj zájem.

Amauri zůstane, potvrdil prezident Gigli

Prezident Juventusu Giovanni Cobboli Gigli potvrdil, že útočník Amauri se z turínského klubu v létě nikam stěhovat nebude. Zároveň přiznal, že další forvard Staré dámy David Trezeguet by mohl klub opustit.

Amauri stále nemá jasno, koho bude reprezentovat

Dny plynou a Amauri stále neví, jakou zemi bude na mezinárodní úrovni reprezentovat. Útočník Juventusu se narodil v Brazílii, v nejbližších dnech ale dostane rovněž italský pas. O možnosti reprezentovat Itálii se mluví již hodě dlouho, odpověď je ale stále v nedohlednu...

Amauri musí být trpělivý, říká Dunga

Kouč brazilské reprezentace Carlos Dunga vzkázal útočníkovi Juventusu Amaurimu, aby byl trpělivý. Brazilský rodák, který by měl brzy obdržet italské občanství, se stále ještě nerozhodl, kterou zemi bude reprezentovat.

Spalletti je s posilami spokojený. Nezískal jen Amauriho

AS Řím nezačal novou sezónu zrovna oslnivě, ambiciózní tým je aktuálně v Serii A až desátý. K nepřesvědčivým výkonům přispěl i fakt, že zatím nezáří letní posily. Kouč Luciano Spalletti je přesto s letními nákupy spokojen.

Amauri litoval neproměněných šancí

Juventus včera prodloužil svou sérii neporazitelnosti v nové sezoně na sedm zápasů, s remízou proti Catanii ale v Turíně spokojeni být nemohou. Stará dáma nedokázala proměnit své šance, čehož hodně litoval autor jediné branky domácího týmu Amauri...

Amauri se stále rozhoduje, Lippi proti jeho příchodu není

Útočník Juventusu Amauri se stále rozhoduje, jakou zemi bude reprezentovat. Vytáhlý fotbalista se narodil v Brazílii a mezi tamními forvardy to má velice těžké, brzy však dostane italské občanství a bude tak moci hrát za národní tým z Apeninského poloostrova...

Buď trpělivý, vzkazuje Amaurimu Dunga

Brazilský útočník Juventusu Amauri už brzy dostane italské občanství, na které se velmi těší, protože touží reprezentovat. Do národního týmu Itálie to má blíž, nicméně i pozvánky do brazilské reprezentace se ještě může dočkat. Trenér Carlos Dunga má Amauriho v hledáčku.

Amauri: Chci hrát na mistrovství světa. Za Itálii

Brazilský útočník Amauri už netrpělivě vyhlíží vystavení italského pasu. Čerstvá posila Juventusu vzdala snahu prosadit se do hvězdného výběru trenéra Carlose Dungy a stanovila si jiný cíl – vybojovat s Itálii místo na příštím mistrovství světa a tam si také zahrát.

Amauri chce s Juventusem vyhrát Serii A i Ligu mistrů

Velkou výzvu před sebou má Amauri. Brazilský útočník přestoupil z Palerma do Juventusu a v Turíně si dává jenom ty nejvyšší cíle - se Starou dámou by rád vyhrál jak Scudetto, tak i Ligu mistrů...

Amauri přestoupil do Juventusu za více než půl miliardy

Juventus posílí brazilský kanonýr Amauri z Palerma. Za střelce 15 ligových branek z uplynulé sezony zaplatí "Stará dáma" 22,8 milionu eur, což je v přepočtu více než půl miliardy korun. Opačným směrem putuje za 7,5 milionu eur záložník Antonio Nocerino.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele