Do Sparty má prý namířeno liberecký střelec Kerič

Fotbalisty Sparty by prý mohl posílit chorvatský útočník Andrej Kerič z Liberce. Hráčův agent Pavel Paska řekl serveru Hattrick.cz, že jednání o příchodu nejlepšího střelce předminulého ročníku první ligy na Letnou jsou na dobré cestě.

Dočkal bude v Konyasporu zatím hostovat

Liberecký fotbalista Bořek Dočkal se stal nejméně na rok hráčem tureckého Konyasporu. V klubu podepsal roční hostování, smlouva mezi kluby však obsahuje také opci o přestupu, pak by fotbalista získal další tříletý kontrakt. ČTK dohodu oznámil hráčův agent Pavel Zíka ze společnosti Sport Invest Group.

Liberečtí Dočkal a Kerič jsou blízko přestupu

Liberečtí hráči Bořek Dočkal a Andrej Kerič jsou blízko přestupu do tureckého Konyasporu. V pátek odcestoval na obhlídku nového působiště český záložník Dočkal, dnes stejným směrem vyrazil i chorvatský útočník Kerič.

O liberecké Dočkala a Keriče stojí turecký Konyaspor

Záložník Bořek Dočkal a útočník Andrej Kerič by od nové sezony mohli hájit barvy nováčka turecké nejvyšší soutěže Konyasporu. Klub má podle manažera Pavla Zíky ze společnosti Sport Invest eminentní zájem o Dočkala, podle hráčského agenta Pavla Pasky kluby vyjednávají rovněž o přestupu Keriče.

Liberecký Kerič byl rád, že konečně zlomil čekání na první gól

Zatímco po skončení minulé sezony se liberecký fotbalista Andrej Kerič radoval s 15 vstřelenými brankami z ceny pro nejlepšího ligového kanonýra, v tomto ročníku čekal na svůj premiérový zásah až do 16. kola proti Mladé Boleslavi. Chorvatský útočník dnes pomohl Slovanu k výhře 2:0 a po zápase připustil, že se mu hodně ulevilo.

Střelec Kerič zůstal v Liberci, kde teď pomáhá svým krajanům

Navzdory vábení ze strany rakouského Salcburku zůstal Andrej Kerič, který se v minulé sezoně stal s patnácti brankami nejlepším střelcem první fotbalové ligy, v Liberci. Třiadvacetiletý chorvatský kanonýr z toho není zklamaný a těší se na Evropskou ligu, do níž se Slovanem zasáhne příští týden. Na severu Čech navíc pomáhá svým krajanům, kteří tým posílili.

Liberec udržel Keriče a chce zvládnout začátek sezony

Složitý začátek nadcházející sezony před sebou mají fotbalisté Liberce. Vedle vstupu do nového prvoligového ročníku čeká Slovan na přelomu července a srpna třetí předkolo Evropské ligy, jehož výsledek může výrazně ovlivnit další průběh sezony. Severočeši se na náročné období vyzbrojili několika posilami, navíc se jim povedlo udržet kanonýra Andreje Keriče.

Kerič by se odchodu do Salcburku nebránil

Andrej Kerič si vystřílel v minulé sezoně korunu pro nejlepšího střelce ligy, ale teď vůbec není jisté, jestli v dresu Slovanu ještě přidá další góly. Chorvatský kanonýr se totiž probírá řadou nabídek a na kondičním soustředění v Hraběticích při těžkých cyklistických výšlapech přemýšlí, jakým směrem se jeho kariéra bude ubírat dál.

O Keriče se zajímá rakouský Salcburk

Chorvatský fotbalista Andrej Kerič by mohl následovat slávistického záložníka Dušana Šventa do Salcburku. Nový kouč rakouského mistra Huub Stevens podle rakouského tisku hledá partnera pro kanonýra Marka Janka a vyhlédl si prý právě útočníka Liberce.

Kerič by za zahraniční hvězdu ligy vybral Šventa

Chorvatský útočník Andrej Kerič vyhrál během dvou dnů dvě fotbalové trofeje - v sobotu se stal králem střelců první ligy a o den později převzal ocenění pro nejlepšího zahraničního hráče nejvyšší domácí soutěže. Třiadvacetiletý hráč se nechal slyšet, že kdyby to záleželo na něm, druhý z obou primátů by si zasloužil slávista Dušan Švento.

Nejlepším cizincem ligy je Chorvat Kerič z Liberce

Vítězem 11. ročníku ankety Nejlepší cizinec první ligy se stal chorvatský útočník Andrej Kerič ze Slovanu Liberec. Třiadvacetiletý král střelců nejvyšší soutěže nechyběl ani na jednom ze sedmnácti hlasovacích lístků a jen ve třech případech nebyl první.

Chorvata Keriče láká koruna pro krále střelců

Kanonýr v libereckých službách Andrej Kerič se poprvé v sezoně osamostatnil v čele tabulky nejlepších střelců ligy. Třiadvacetiletý chorvatský útočník se v dnešním duelu na Spartě trefil už podvanácté v sezoně a odpoutal se od Tomáše Necida a Daniela Huni.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele