O Seedorfově budoucnosti se teprve rozhodne

Clarence Seedorf v posledních letech patřil do základní sestavy milánského AC, v příští sezoně tomu tak být již nemusí. Italská média spekulují o možném odchodu zkušeného záložníka z klubu a mluví se o prvních dvou zájemcích...

Seedorf sní o pátém triumfu v Lize mistrů

Oddaný hráč AC Milán chce ještě jednou dosáhnout úspěchu v Lize mistrů. Clarence Seedorf totiž připustil, že by po zisku pátého titulu v nejlepší klubové soutěži ukončil svou bohatou kariéru.

Pro Milán to bude katastrofa, říká Maldini o přestupu Kaká

Zpočátku se to zdálo jako další výmysl bulvárních plátků. 100 milionů liber za brazilskou hvězdu AC Milán prý nabízí Manchester City. Jenže blázniví šejkové z vedení anglického klubu to mysleli vážně. A co víc. Milán sice dlouhá léta prohlašoval, že Kaká není na prodej, ovšem až nyní se ukazuje, že všechno má svou cenu a je to jen otázka té správné nabídky.

Musíme vyhrát, velí před milánským derby Seedorf

Milánské derby se nezadržitelně blíží, AC přivítá městského rivala Inter tuto neděli. Podle záložníka Rossoneri Clarence Seedorfa musejí domácí vyhrát, aby potvrdili, že krizi z úvodu sezóny definitivně překonali.

Seedorf: Nechtěl bych být v Ševčenkově kůži

Po dvou letech se Andrej Ševčenko vrátil do klubu, v jehož barvách se stal držitelem Zlatého míče. Ukrajinský kanonýr v létě zamířil z Chelsea do AC Milán, nizozemský záložník Clarence Seedorf ovšem varuje, že důvěrně známé prostředí nemusí znamenat návrat Ševčenkovy bývalé formy...

Seedorf: Hlavní jsou body

AC Milán předvedl v prvním kole Serie A s Bolognou pěkný fotbal, ale hřiště opouštěli jeho hráči se svěšenými hlavami po nečekané prohře 1:2. Záložník Clarence Seedorf říká, že hlavní je vyhrávat, nehledě na to jak.

Seedorf se Premier League nevzdává

Zkušený záložník AC Milán Clarence Seedorf má jedno velké přání. Ještě předtím, než ukončí hráčskou kariéru, by si chtěl zahrát v prestižní anglické Premier League.

Seedorf vysvětlil, proč odmítl reprezentovat

Clarence Seedorf vysvětlil, proč se dobrovolně vzdal evropského šampionátu ve Švýcarsku a Rakousku. Nizozemský záložník se v reprezentaci poslední roky necítil dobře, po dlouhém rozhodování se rozhodl na Euro nejet.

Seedorf se vzdal účasti na evropském šampionátu

Clarence Seedorf nebude startovat na letošním evropském šampionátu v Rakousku a Švýcarsku. Jméno záložníka AC Milán sice figurovalo v předběžné nominaci trenéra Marca van Bastena, sám hráč ovšem telefonicky požádal o vyřazení z týmu...

Uvolní Ronaldinhovi místo Seedorf?

Ronaldinho sice z Barcelony do AC Milán ještě nepřestoupil, vše je ale na dobré cestě a u Rossoneri se již začíná spekulovat, kdo brazilskému reprezentantovi uvolní místo. Podle médií by ze San Sira mohl odejít Clarence Seedorf...

Čtvrté místo? Bude naše, tvrdí Seedorf

Serie A slibuje ve svém závěru několik nesmírně zajímavých zápolení. AC Milán je sice venku zboje o titul, za každou cenu však chce uzmout čtvrtou příčku, která zajišťuje předkolo Ligy mistrů. Záložník Clarence Seedorf nepochybuje, že se to jeho týmu podaří.

Seedorf jako jediný nenavlékl černou pásku

Všichni hráči AC Milán nastoupili k ligovému utkání v Bergamu s černými páskami na počest fanouška Lazia, který byl včera omylem zastřelen policistou. Jedinou výjimkou byl Clarence Seedorf, nizozemský záložník odmítl si pásku navléknout.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele