Arnesen sní o příchodu Kuijta do Hamburku

Sportovní ředitel Hamburku Frank Arnesen by v létě rád přivedl Dirka Kuijta, který vypadl ze základní sestavy Liverpoolu. Zkušený útočník má na Anfield Road smlouvu do léta 2013 a o své budoucnosti zatím jasno nemá. Zájem o něj údajně má i Feyenoord.

Kuijt přemýšlí nad budoucností, v úvahu přichází AS Řím

Dirk Kuijt by po dlouhých šesti letech mohl opustit Liverpool. Zkušený nizozemský útočník podle slov svého agenta Roba Jansena zvažuje budoucnost a ta by se mohla odehrávat v italské metropoli - velkým zájemcem o jeho služby je AS Řím...

Kuyt je ve Feyenoordu vítán, s letním návratem se ale nepočítá

Dirk Kuyt v roce 2003 přestoupil z Utrechtu do Feyenoordu a tři roky byl klíčovým hráčem rotterdamského klubu, to se pak změnilo po jeho přestupu do Liverpoolu z června 2006. Kuyt má do budoucnosti v úmyslu se na De Kuip vrátit, sportovní ředitel Martin van Geel ovšem nečeká, že k vytouženému návratu dojde už za několik měsíců...

Je čas konečně získat nějakou trofej, tvrdí Kuijt

Do Liverpoolu přišel v srpnu 2006, krátce po úspěšném období, v němž The Reds během 16 měsíců získali čtyři trofeje. Od chvíle, kdy Nizozemec Dirk Kuijt obléká červený dres jednoho z nejúspěšnějších klubů historie, jako by se však po úspěších zem slehla. Blonďaté křídlo či útočník tuší, že nastal nejvyšší čas získat pro hrdý klub další trofej do již zaprášených vitrín.

Kuijt je odhodlán vrátit se do základní sestavy Liverpoolu

Dirk Kuijt měl jisté místo v základní sestavě Feyenoordu Rotterdam a pravidelně se dostával i do základní jedenáctky Liverpoolu, tedy až do letošní sezony. Manažer Kenny Dalglish letos nizozemskému reprezentantovi tolik prostoru nedává, ten ale není frustrován a je připraven se s celou situací vypořádat...

Kuyt prodloužil v Liverpoolu

Dirk Kuyt se v dohledné době nechystá ke stěhování z Liverpoolu, nizozemský reprezentant se na Anfield Road dohodl na prodloužení smlouvy do léta 2013.

Kuijt si hattrick do sítě United užíval a poděkoval Suarezovi

Hodně dlouho byl včera v Liverpoolu oslavován Dirk Kuijt. Reds v tradičně ostře sledovaném zápase přivítali Manchester United a ukázali, že se s nimi i přes nepovedenou sezonu musí počítat. Hrdinou zápasu se stal právě Kuijt - nizozemský reprezentant rozhodl o výhře 3:1 hattrickem...

Kuijt věří, že mu ve spolupráci se Suárezem pomůže nizozemština

Zimní příchod kanonýra Luise Suáreze do Liverpoolu udělal zkušenému Dirku Kuijtovi velkou radost. Věří totiž, že s uruguayským rychlíkem naváže úspěšnou spolupráci. Dopomoci jim k tomu má, hlavně v začátcích, společný jazyk - nizozemština.

Kuijta těší, že Dalglish praktikuje nizozemský styl fotbalu

Nizozemský fotbalista Dirk Kuijt našel zalíbení v herním systému, který praktikuje nový trenér Liverpoolu Kenny Dalglish. Prý mu ze všeho nejvíce připomíná nizozemský totální fotbal. Zároveň oceňuje přínos trenérského asistenta Steva Clarka, který dříve působil v Chelsea.

Henry v Liverpoolu nespokojené hráče držet nebude

S důrazným varováním přišel nový majitel FC Liverpool John Henry. Ten potvrdil, že žádný hráč současného kádru nebude v klubu držen proti své vůli. Americký majitel tak zareagoval na spekulace ohledně budoucnosti Pepého Reiny, Dirka Kuyta nebo Fernanda Torrese.

V Liverpoolu si jsou jisti, že se Torres brzy rozstřílí

Liverpool se v nové sezóně trápí a jednou z příčin je střelecká forma Fernanda Torrese. Španělský útočník zatím vstřelil jediný gól a svoji smůlu neprotrhl ani včera v Evropské lize v Utrechtu. Torres se ale může spolehnout na plnou podporu spoluhráčů i manažera Hodgsona.

Kuyt si poranil rameno

Nizozemským fotbalistům bude v úterním utkání s Finskem chybět útočník Dirk Kuijt. Ten si při dnešním tréninku poranil rameno a mimo hru bude až několik týdnů. Chybět tak bude i Liverpoolu v anglické lize.

Agent potvrdil zájem Interu o Kuijta, ten se zatím nerozhodl

Dirk Kuijt možná z Liverpoolu odejde. S touto informací přišel zástupce nizozemského hráče Rob Jansen. Agent prohlásil, že o útočníka má velký zájem Inter Milán, který vede bývalý manažer Reds Rafael Benítez.

Nejošklivějším hráčem všech dob byl zvolen Dowie

Anglický deník The Sun zveřejnil ve svém dnešním vydání žebříček deseti nejošklivějších fotbalistů všech dob. Na první místo Angličané posadili Iana Dowieho, na dalších místech figuruje i několik současných hráčů v čele s Dirkem Kuytem z Liverpoolu a Ronaldinhem z AC Milán.

Kuijt: Torres nám může vystřílet slávu

Fernando Torres se stal za minulou sezónu hvězdou Liverpoolu a v letošním prvním kole opět ukázal, jak je pro svůj tým důležitý, když vstřelil rozhodující gól do sítě Sunderlandu. Podle Dirka Kuijta to navíc může být právě on, kdo vystřílí slávu Liverpoolu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele