Italský kapitán Cannavaro po MS skončí v reprezentaci

Bývalý nejlepší fotbalista světa Fabio Cannavaro po mistrovství světa v Jihoafrické republice odejde z italské reprezentace. Šestatřicetiletý obránce Juventusu převzal v roce 2002 od legendárního Paola Maldiniho kapitánskou pásku a před čtyřmi lety získal s národním týmem v Německu titul světových šampionů.

Cannavarův agent o nové smlouvě: Není kam spěchat

Fabio Cannavaro si bude muset ještě počkat na vyřešení své další budoucnosti. Italský obránce má v Juventusu smlouvu jenom do konce letošní sezony a jeho agent prozradil, že není důvod v tuto chvíli někam spěchat...

Grygera má zlomený nos a musel na operaci, hrát bude s maskou

Český fotbalista Zdeněk Grygera se musel dnes podrobit operaci nosu, který si zlomil v nedělním utkání italské ligy mezi Juventusem a Chievem. Měl by však být k dispozici již pro další zápas, bude však muset v příštích týdnech hrát s ochrannou maskou. Italský klub o tom informoval na svém webu.

Cannavaro: Kritika je přirozená, ale Juventus je pořád silný

Juventus se ani včera výhry nedočkal. Ve šlágru kola se s Fiorentinou rozešel nerozhodně a z dvanácti možných bodů v posledních čtyřech ligových střetnutích získal jen tři. Fabio Cannavaro uznává, že Juventus má za sebou několik slabších představení, ale zároveň odmítl, že by se předsezónní plány týmu nějak změnily.

Cannavaro byl očištěn, "dopingová kauza" ho naštvala

Kapitán italské reprezentace Fabio Cannavaro byl zproštěn podezření z dopingu. Obránce Juventusu Turín měl na konci srpna po ligovém utkání pozitivní test na kortizon pouze jako léčbu po štípnutí včelou. Světový šampion a nejlepší hráč světa z roku 2006 zažádal o výjimku, ale kvůli administrativním zmatkům ji neobdržel včas.

Dopingový vyšetřovatel neshledal, že by se Cannavaro provinil

Italský fotbalista Fabio Cannavaro z Juventusu Turín se nedopustil dopingového prohřešku a měl by být zproštěn podezření z užití zakázaných látek. Oznámil to dnes antidopingový vyšetřovatel z Italského olympijského výboru. Kapitán mistrů světa z roku 2006 podle něj užil kortizon pouze jako léčbu po štípnutí hmyzem.

Cannavaro měl pozitivní dopingový test

Kapitán mistrů světa Fabio Cannavaro měl pozitivní dopingový test. Podle zástupců Juventusu užil fotbalista lék kortizon po bodnutí včelou. Jeho případem ze začne zabývat antidopingový vyšetřovatel Ettore Torri z Italského olympijského výboru (CONI).

Juventus je lepší než Real, domnívá se Cannavaro

Velmi pikantní byl páteční přípravný zápas Juventusu s Realem Madrid pro Fábia Cannavara. Stoper turínského klubu hrál proti svému bývalému klubu, dokonce se střelecky prosadil a přispěl k výhře 2:1. Ovšem nejen kvůli tomuto výsedku vidí Cannavaro Juventus jako lepší tým...

Juventus má šanci na Scudetto, hlásí Chiellini

Stoper Juventusu Giorgio Chiellini věří, že jeho tým má v nadcházející sezoně opět reálnou šanci získat Scudetto, poprvé od neslavně proslulé korupční aféry. Italský reprzentant spoléhá především na nové posily, které by měly Staré dámě pomoci v boji o titul...

Musíme se soustředit jenom na sebe, uvědomuje si Cannavaro

Hodně hořká byla včerejší oslava Fabia Cannavara, který se v počtu reprezentačních startů za Itálii dotáhl na Paola Maldiniho. Tým z Apeninského poloostrova prohrál s Brazílií 0:3 a neslavně ukončil své působení na Konfederačním poháru, Cannavaro tak na nějaké oslavy neměl ani pomyšlení...

Cannavaro doufá v přestup Ibrahimoviče

Navrátilec do sestavy Juventusu Fabio Canavarro se médiím svěřil , že by byl rád, kdyby nekonečná sága ohledně švédského útočníka Zlatana Ibrahimoviče měla přestupový konec. Podle italského reprezentačního obránce by se tímto oslabením Juventusu naskytla velká šance na zisk titulu.

Fanoušci se s Cannavarem loučili aplausem

Fabio Cannavarro se včera po zápase s Mallorkou loučil s fanoušky Realu Madrid. Stoper domácího týmu si při střídání ve druhé půli vysloužil bouřlivý aplaus tribun. Jak sám později oznámil, velice ho to dojalo a příznivcům poděkoval.

Cannavaro tuší zlobu fanoušků Juventusu

Kapitán italské reprezentace Fabio Cannavaro očekává, že ho fanoušci Juventusu Turín nepřivítají po přestupu z Realu Madrid s otevřenou náručí. Nyní pětatřicetiletý obránce totiž z italského klubu na rozdíl od hvězd Pavla Nedvěda či Gianluigiho Buffona odešel v roce 2006 po nuceném sestupu Juventusu do druhé ligy za účast v aféře s ovlivňováním výsledků.

Cannavaro se po třech letech vrací do Juventusu

Kapitán italské reprezentace Fabio Cannavaro se z Realu Madrid vrací do Juventusu. Pětatřicetiletý obránce podle agentury Reuters podepsal s turínským klubem roční smlouvu.

Policie prošetřuje stavbu Cannavarovy vily

Italská policie zabavila podle dnešního vydání listu La Republicca neapolskou vilu fotbalisty Fabia Cannavara. Policisté k tomuto kroku přistoupili kvůli tomu, že obránce Realu Madrid podezírají z porušení několika stavebních zákonů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele