Miccoli vydražil náušnice

Tajným kupcem, který v polovině ledna vydražil diamantové náušnice fotbalové legendy Diega Maradony, byl útočník Palerma Fabrizio Miccoli. Spoluhráč českého obránce Ondřeje Čelůstky za nevšední šperk zaplatil 25.000 eur (téměř 650.000 korun).

Miccoli by chtěl Amauriho zpátky v Palermu

Útočník Palerma Fabrizio Miccoli by byl velice rád, kdyby v sicilském klubu opět přivítal svého bývalého spoluhráče Amauriho. Brazilský střelec nezažívá v Juventusu nejlepší časy a jeho současná situace rozvířila spekulace o jeho možném odchodu z turínského celku.

Miccoli se prodloužení smlouvy bránit nebude

Fabrizio Miccoli je klíčovou postavou ofenzívy Palerma a vůbec by se nezlobil, kdyby branky v dresu sicilského klubu mohl dávat i v následujících letech. 29letý fotbalista s prodloužením své současné smlouvy nespěchá, v Palermu se mu ale líbí a novému kontraktu by se rozhodně nebránil...

Miccoli u soudu mluvil o své diskriminaci v Juventusu

Ital Fabrizio Miccoli byl údajně diskriminován během svého působení v Juventusu Turín, protože se nechtěl nechat zastupovat synem tehdejšího generálního manažera Luciana Moggiho. Osmadvacetiletý útočník to řekl dnes u soudu v Římě, kde vypovídal v kauze sportovní agentury GEA.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele