Torres: Sebevědomí je pro mě nejdůležitější

Za strůjce dosavadních úspěchů londýnské Chelsea je sice v úvodu sezony považován Eden Hazard, belgická hvězda, která přišla v létě z Lille. Do role dvorního kanonýra se ale konečně vtělil nejlepší střelec letošního Eura Fernando Torres. Ve čtyřech utkáních se trefil třikrát, za což prý vděčí své navrácené sebedůvěře.

Zlatá kopačka pro Torrese

Španěl Fernando Torres se téměř celou sezonu ve svém klubu Chelsea potýkal s mizernou střeleckou formou, na evropském šampionátu si ale spravil chuť ziskem titulu a navrch přidal vítězství ve Zlaté kopačce pro nejlepšího střelce turnaje. K triumfu mu stačily pouze tři branky, což je nejméně od roku 1992...

Byl jsem na dně, přiznal Torres

Fernando Torres zažil povedené představení na evropském šampionátu proti Irsku, v němž se dvěma góly podílel na výhře 4:0, ovšem jak je známo, ligová sezona se mu příliš nevyvedla. Španělský útočník přiznává, že se během ní ocitl na samém dně, až málem ztratil chuť do fotbalu...

Del Bosque: Torres odehrál proti Irsku ideální zápas

Dlouho kritizovaný útočník Španělska Fernando Torres má na Euru za sebou podle trenéra Vicente del Bosqueho ideální zápas. Irsku dal ve čtvrtek dva góly a kouč připustil, že hráč Chelsea možná měl nastoupit od začátku i v předchozím utkání s Itálií (1:1).

Španělé brali remízu s Itálií a chválili Fábregase

Španělský trenér Vicente del Bosque byl spokojený se vstupem do mistrovství Evropy, přestože úřadující evropští a světoví šampioni v nedělním zápase skupiny C jen remizovali 1:1 s Itálií. Kouč také pochválil autora vyrovnávacího gólu Cesca Fábregase, který nastoupil na místě klasického útočníka.

Torres na Euru zazáří, předpovídá Mata

Při neúčasti dvorního kanonýra Barcelony a španělské reprezentace Davida Villy vyvstala pro obhájce titulu evropských šampionů otázka. Kdo bude číslem jedna na hrotu útoku? Juan Mata předpovídá zářný měsíc svému reprezentačnímu i klubovému kolegovi Fernandu Torresovi.

Torres si váží místa v reprezentaci a užívá si každou minutu

Více než kdy předtím si váží svého místa ve španělské reprezentaci Fernando Torres, který ve středeční přípravě s Jižní Koreou přerušil roční čekání na gól v národním týmu a stal se jeho čtvrtým nejlepším střelcem v historii.

Torres nevěřil, že by mohl být znovu ve španělské reprezentaci

Fernando Torres nevěřil, že by mohl být znovu povolán do španělské reprezentace. Osmadvacetiletý útočník, který se většinu sezony v Chelsea střelecky trápil, byl společně se spoluhráčem Juanem Matou po triumfu v Lize mistrů začleněn do předběžné nominaci pro přípravné zápasy.

Španělskou reprezentaci po finále LM doplnili Torres s Matou

Španělskou reprezentaci připravující se na mistrovství Evropy doplnil útočník Fernando Torres a jeho spoluhráč z Chelsea záložník Juan Mata. Oba hráči v první nominaci trenéra Vicenta del Bosqueho chyběli kvůli účasti londýnského klubu ve finále Ligy mistrů.

V Chelsea jsem zažil nejhorší okamžiky kariéry, řekl Torres

Španělský útočník Fernando Torres po vítězství ve Lize mistrů uvedl, že v Chelsea zažil nejhorší okamžiky v kariéře. Mistr světa a Evropy není spokojený se svou pozicí náhradníka v londýnském týmu a chce si svou budoucnost před novou sezonou vyjasnit.

Snad nebude poslední, okomentoval svůj hattrick Torres

Když v lednu 2011 do Chelsea za 50 milionů liber přišel, čekaly se od něj velké věci. Místo toho se po odchodu z Liverpoolu trápil a dlouho se hovořilo o jednom z nejhorších přestupů historie Premier League. V posledních dnech však Fernando Torres konečně protrhl svou střeleckou smůlu...

Torresův problém tkví v hlavě, domnívá se Di Matteo

Španělský útočník Fernando Torres čeká na branku téměř 24 hodin hry. Podle dočasného manažera Chelsea Roberta Di Mattea za to může především jeho nedostatečné sebevědomí a nejdražší hráč anglické ligy by se měl oprostit od všudypřítomné kritiky.

Trápící se Torres se nevešel do nominace Španělska

Trápící se útočník Fernando Torres se nevešel do nominace španělské reprezentace pro přátelské utkání s Venezuelou. Kouč Vicente del Bosque ho vynechal vůbec poprvé během svého působení na lavičce úřadujících mistrů světa a Evropy od roku 2008...

Pokud nezačne pravidelně hrát, může Torres přijít o Euro

Španělský útočník Fernando Torres může kvůli špatné formě přijít o mistrovství Evropy, které příští rok hostí Polsko s Ukrajinou. Trenér obhájců titulu Vicente Del Bosque prohlásil, že sedmadvacetiletého fotbalistu na šampionát vezme jen v případě, že začne pravidelně hrát v Chelsea.

Začátky v Londýně byly obtížné, přiznává Torres

První měsíce angažmá v Chelsea se mu vůbec nevyvedly. 50milionový útočník byl jen stínem kanonýra, jenž v dresu Liverpoolu ničil obrany celé Premier League. Fernando Torres potvrdil, že začátky jeho působení v modrém klubu byly těžké a usadit se zde mu chvíli trvalo.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele