Malouda: Hrajeme nejlepší fotbal v Anglii

Chelsea zahájila novou sezonu ve velkém stylu. Dva zápasy, dvě vítězství, dvanáct vstřelených branek, nula obdržených. Jak proti West Bromwichi, tak proti Wiganu vyhrála 6:0 a trojnásobný střelec Blues Florent Malouda věří, že jeho tým si za předvedenou hru a ofenzivní styl zaslouží uznání.

Malouda obvinil kouče Domenecha ze špatné komunikace

Za výbuch francouzské reprezentace na mistrovství světa v JAR může podle jejího záložníka Florenta Maloudy i to, že kouč Raymond Domenech vůbec nekomunikoval s hráči. Podle Maloudy při MS selhal celý systém, který zapříčinil "ubohou" atmosféru v týmu.

Máme spoustu problémů, přiznává Malouda

Francie není před mistrovstvím světa v potřebné pohodě. Tým trenéra Raymonda Domenecha dlouhodobě neuspokojuje náročné fanoušky a velkou otázkou je, jak si povede na šampionátu v Jižní Africe. Záložník Florent Malouda přiznává, že situace jeho týmu není dobrá.

Chelsea začíná šetřit. V zimě bude nejdříve prodávat

Celosvětová finanční krize dopadla velmi citelně na majitele Chelsea Romana Abramoviče. Podle deníku Times se bohatý Rus rozhodl omezit tok peněz do londýnského klubu. Manažer Scolari bude muset údajně nejdřív prodat stávající hráče, aby měl na nové.

Malouda o odchodu z Chelsea ani neuvažoval

Francouzský reprezentant Florent Malouda přestupoval z Chelsea podle médií celé léto. Sám se teď ale vyjádřil, že o odchodu ze Stamford Bridge nikdy ani neuvažoval. Není se co divit, v kádru kouče Scolariho má pevné místo.

Scolari: Malouda nemá proč odcházet

Felipe Scolari, nový manažer Chelsea, napsal další kapitolu rozsáhlé ságy o Maloudovi a jeho údajně chystaném stěhování. Portugalský kouč uvedl, že má francouzský křídelník v jeho plánech své místo a nevidí tak důvod, proč by měl Stamford Bridge opouštět.

Řím potvrdil zájem o Maloudu

Kouč římského AS Luciano Spalleti přiznal, že se zajímá o ofenzivního záložníka londýnské Chelsea Florenta Maloudu. Italský klub si francouzského reprezentanta vytipoval jako náhradu za Manciniho.

Nákupní seznam Barcelony čítá deset jmen

Španělský Sport tvrdí, že vedení Barcelony již vytyčilo hlavní přestupové cíle pro nadcházející léto. Seznam by měl čítat hned deset jmen, které se stanou terčem barcelonských vyjednávání. Seydou Keita s Gerardem Piqué by měli katalánský klub posílit již brzy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele