Barry jedná o přestupu do Manchesteru City

Gareth Barry by mohl už brzy přestoupit z Aston Villy do Manchesteru City, birminghamský klub potvrdil probíhající jednání. Anglický záložník byl blízko změny dresu už před rokem, tehdy ale Liverpool nekývl na požadované odstupné.

Barry se z loňské zkušenosti poučil

Gareth Barry připustil, že rozhodnutí ohledně jeho budoucího působiště bude velice obtížné. Budoucnost anglického reprezentanta byla předmětem neustálých spekulací, eminentní zájem o něj měl například FC Liverpool.

Barry bude budoucnost řešit až po sezoně

Hodně dlouho se před rokem spekulovalo o budoucnosti Garetha Barryho. Velký zájem o tehdy ještě kapitána Aston Villy měl Liverpool a chvíli do vypadalo, že dojde k přestupu. Nakonec z něho sešlo, kolotoč přestupových spekulací okolo anglického reprezentanta se ale jistě znovu roztočí po letošní sezoně...

Barry bude muset na operaci

Záložník Aston Villy Gareth Barry pravděpodobně podstoupí operaci třísel. Ačkoliv nedávno prohlásil, že je ochoten bojovat s birminghamským klubem o Ligu mistrů i přes bolest, podle posledních zpráv bude muset podstoupit zákrok v nejbližší době.

Barry zůstává v Aston Ville

Gareth Barry bude i v první polovině sezony 2008/2009 hájit barvy Aston Villy. O anglickém reprezentantovi se hodně spekulovalo v souvislosti s odchodem z Villa Parku, tlustou čáru za těmito řečmi ale nyní udělal hráčův agent Alex Black...

Wengerovi se Barry líbí, ale je moc drahý

Manažer Arsenalu Arsene Wenger hledá ještě minimálně jednu posilu pro svůj tým. Na pozici defenzivního záložníka by se mu zamlouval Gareth Barry z Aston Villy, kterého chtěl získat i Liverpool. Reds se ale s Villans nedohodli na odstupném, i pro Wengera je Barryho cena příliš vysoká.

Villa bude posilovat, peníze nejsou problém

Majitel Aston Villy Randy Lerner je ochoten pořádně provětrat svojí peněženku. Podle jeho "pravé ruky" Charlese Krulaka mu nebude dělat problém utratit 30 milionů liber za jediného hráče.

Liverpool se s Aston Villou nedohodl, Barry zůstává

Gareth Barry se v létě z Aston Villy do Liverpoolu stěhovat nebude. Oba kluby o přestupu anglického reprezentanta dlouho jednaly, nenašly ale společnou řeč a vedení Villans na svých internetových stránkách oznámilo, že k přestupu nedojde...

30.07.2008 Aktuality 43 komentářů
Zaujalo nás

Alonso zůstane v Liverpoolu, Arbeloa odchází

Španělský záložník Xabi Alonso se chystá vyjednávat s Liverpoolem o nové smlouvě, která by mu měla zajistit další setrvání na Anfield Road. Podle posledních zpráv má ale k odchodu nakročeno obránce Alvaro Arbeloa.

Posily budou, hlásí Wenger

Arsenal ještě s nakupováním nekončí. Bodejť by také ano, když poslední dobou citelně oslabuje zejména záložní linii. Kouč londýnského klubu Arsene Wenger má prý pro fanoušky přichystány ještě možná dva přestupy. Minimálně jeden se podle něj uskuteční na sto procent.

Aston Villa se Barryho nevzdává. Liverpool musí připlatit

Manažer Aston Villy Martin O’Neill nechtěl o prodeji Garetha Barryho ani slyšet, jenže kapitán je rozhodnutý – chce přestoupit do Liverpoolu. O’Neill se však anglického reprezentanta nevzdává a snaží se, aby Reds splnili jeho finanční požadavky.

Barry se přibližuje angažmá v Liverpoolu

Liverpool má veliký zájem a záložníka Aston Villy Garetha Barryho. Birminghamský klub původně o odchodu svého kapitána nechtěl ani slyšet, sám Barry však touží hrát Ligu mistrů. Podle posledních zpráv se anglický reprezentant sešel s manažerem O’Neillem a ten mu přestup schválil.

Barryho si v Liverpoolu přeje i Gerrard

Nejen mnoho fanoušků Reds touží po Garethu Barrym, záložníkovi a kapitánovi Aston Villy. Teď se k možnosti jeho přesunu na Anfield Road vyjádřil i Steven Gerrard, ikona liverpoolského klubu, a to tak, že pozitivně.

Vyžene Barry z Liverpoolu Alonsa?

Juventus Turín má údajně velký zájem o španělského záložníka Xabiho Alonsa, jenž nyní hájí barvy Liverpoolu. Stará Dáma tedy bedlivě sleduje situaci v anglickém celku, respektive čeká, koho si na Anfield Road Rafa Benitez přivede. Přesun Alonsa do Turína by byl totiž pravděpodobně možný jen v případě, že by k Reds přišel Gareth Barry.

Liverpool nabízí za Barryho 10 milionů liber nebo tři hráče

Liverpool to s angažováním záložníka Aston Villy Garetha Barryho myslím opravdu vážně. Podle některých zdrojů už dokonce předložil vedení birminghamského celku oficiální nabídku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele