Spokojený Gattuso: AC se vydalo správnou cestou

Ještě před měsícem uvažoval Gennaro Gattuso o odchodu z AC Milán, nyní jsou ale jeho pocity naprosto opačné. Gattuso nakonec na konci loňského roku podepsal v klubu nový kontrakt a po rozpacích na začátku sezony se v sestavě opět pevně usadil.

Gattuso se rozhodl, zůstane v AC Milán

Záložník Gennaro Gattuso prodloužil smlouvu s AC Milán. Jednatřicetiletý fotbalista se Rossoneri upsal do června 2012. Italský reprezentant tak ukončil dohady o možném odchodu z Milána.

AC Milán o Gattusa přijít nechce, nabídl mu novou smlouvu

AC Milán se veterána Gennara Gattusa zbavit nechce. Dokazují to i slova výkonného ředitele Adriana Gallianiho, který uvedl, že mu vedení klubu nabídlo novou smlouvu. Gattuso, který je v týmu rossoneri od roku 1999, na nabídku zatím nezareagoval.

Gattuso: Místo v sestavě si zasloužím

Gennaro Gattuso v AC Milán nehraje a je pochopitelně nespokojen. Podle jeho slov by si ale místo v základní sestavě zasloužil, nechce být totiž pouze náhradníkem a naskakovat za zraněné.

Gattuso: Pořád nám někdo chybí

Gennaro Gattuso podle svých slov doufá, že se prezident Silvio Berlusconi postará o příchod zvučné posily. Přestože Rossoneri utržili 65 milionů eur za prodej Kaká do Realu Madrid, v oblasti nákupů na letním přestupovém trhu se zatím příliš nečiní.

Gattuso zůstane v AC i s nižším platem

Na přestup Gennara Gattusa do Chelsea, o kterém se nedávno spekulovalo, to momentálně moc nevypadá. 31letý záložník při schůzce s viceprezidentem AC Milán Adrianem Gallianim řešil novou smlouvu a nabídl, aby mu vedení snížilo plat...

Gattuso by mohl následovat Ancelottiho do Chelsea

Záložník Gennaro Gattuso by mohl odejít z AC Milán do Chelsea. Jednatřicetiletý fotbalista by totiž dál rád hrál pod trenérem Carlem Ancelottim, který nedávno odešel z milánského celku do Londýna.

Gattuso začal trénovat, koleno ale stále není zcela v pořádku

Gennaro Gattuso se po vážném zranění kolena pomalu chystá na návrat na zelené trávníky. Záložník AC Milán se minulý týden znovu zapojil do plného tréninku, nic ovšem nechce uspěchat a je otázkou, kdy přesně nastoupí k dalšímu zápasu...

Gattuso je připraven na snížení platu

Záložník Gennaro Gattuso je připraven pomoci AC Milán v době celosvětové ekonomické krize. Pokud ho vedení klubu požádá, klidně si nechá snížit plat.

Gattuso téměř podepsal Bayernu. Zastavil ho Galliani

Gennaro Gattuso byl v létě blízko přestupu do Bayernu Mnichov. Italského reprezentačního záložníka nakonec přesvědčil viceprezident AC Milán Adriano Galliani, aby v klubu zůstal, a Gattuso svého rozhodnutí nelituje.

Gattuso bere zranění jako novou výzvu

Milánskému AC se zkomplikoval boj o mistrovské Scudetto, v sestavě Rossoneri se totiž ve zbytku letošní sezony již neobjeví Gennaro Gattuso. Třicetiletý záložník si v utkání s Catanií poranil zkřížený vaz v pravém koleni a dnes se podrobil vyšetření, které odhalilo nutnost operace...

Gattuso si poranil koleno, hrozí mu půl roku bez fotbalu

Pro záložníka AC Milán Gennara Gattusa zřejmě předčasně skončila sezona. Italský reprezentant si v nedělním utkání Serie A s Catanií přetrhl přední zkřížený vaz v pravém koleni.

Gattuso se těší na Ronaldinha. I na Poulsena

Gennaro Gattuso se už nemůže dočkat nové sezóny. AC Milán má co napravovat, k návratu na nejvyšší příčky chce pomoci i důrazný záložník. Italský reprezentant se těší na příchod Brazilce Ronaldinha a na souboje s dalším brouskem Poulsenem.

Gattuso neodchází, v Miláně chce ukončit kariéru

Gennaro Gattuso se v létě z AC Milán stěhovat nebude. O italském záložníkovi se toho hodně namluvilo především v souvislosti s Bayernem Mnichov, on sám ale hodlá dodržet současnou smlouvu a v dresu Rossoneri by rád ukončil kariéru...

Gattuso odchází do Mnichova

Gennaro Gattuso se dohodl na podmínkách smlouvy s Bayernem Mnichov. Vypadá to, že jeden ze symbolů úspěšného milánského týmu ze začátku tisíciletí opustí stadion San Siro a zamíří do Německa.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele