Guti na přestup nemyslí, chce zůstat v Realu Madrid

Poměrně rušno je v posledních týdnech okolo Gutiho. Španělský záložník v létě měl původně v úmyslu odejít z Realu Madrid a po rozhovoru s novým trenérem Manuelem Pellegrinim nakonec zůstal, i tak se ovšem spekuluje o odchodu. Na ten Guti nemyslí a kariéru by rád ukončil právě v dresu Bílého baletu...

Guti plánoval odchod, ke změně názoru ho přiměl Pellegrini

Guti společně s Ikerem Casillasem a Raúlem patří k nejdéle sloužícím hráčům v Realu Madrid, před letošní sezonou se to ale mohlo změnit. O Gutim se mluvilo v souvislosti s odchodem ze Santiago Bernabeu a sám hráč měl podobné úmysly, nakonec zůstal, na čemž má zásluhu nový trenér Manuel Pellegrini...

Guti by mohl odejít. Zamíří do Corinthians?

Španělský záložník Guti nedostává v Realu Madrid pod Juande Ramosem na hřišti dostatek příležitostí, a tak se pomalu začíná mluvit o jeho odchodu z týmu Bílého baletu.

Guti fandí Perézovi. V týmu chce Kaká a Ronalda

José Maria Gutiérrez, známý pod zkráceninou Guti, neprožívá v dresu Realu Madrid příznivé období. V konkurenci Lassany Diarry nedostává příležitost nadýchnout se ligového vánku, neboť byl Juandem Ramosem přesunut do role náhradníka. I přesto věří v lepší zítřky, jež mají být spojeny s návratem Florentina Peréze do funkce prezidenta Merengues.

Guti si naplánoval odchod z Realu Madrid

Gutimu je již 32 let a začíná tak pomalu myslet na konec kariéry. To, kdy opravdu pověsí kopačky na hřebík, zatím neví, už ale má jasno, v jakém roce odejde z Realu Madrid. Stane se tak za dva roky...

Guti: Z Raúla jednou bude prezident

Raúl Gonzáles se ve Španělsku těší téměř posvátné úctě a to nejen u fanoušků, takřka napříč, klubovým vyznáním, ale i u vlastních spoluhráčů. Třeba záložník Guti nepochybuje o tom, že Raúl se jednou stane prezidentem Realu.

Gutiho pronásleduje neslyšící boxer

Španělský záložník Guti má údajně potíže s boxerem, kterému před časem pomohl. Kvůli nestálému pronásledování dokonce musel jednatřicetiletý hráč Realu Madrid podle španělských médií požádat o pomoc policii.

Guti: Kostra týmu už je kompletní

Real Madrid s přehledem vyhrál letošní ročník španělské Primera Division a v příští sezoně by rád zaútočil i na triumf v Lize mistrů. K tomu by mu nemusely pomoci ani nějaké velké posily, o čemž je přesvědčen jeden ze služebně nejstarších hráčů Bílého baletu Guti...

Schuster: Je to jako ve filmu

Real Madrid si zajistil 31. španělský titul v historii a fanoušci mohli vyrazit na tradiční místo oslav k fontáně Cibeles. Podle kouče Realu Bernda Schustera má letošní Primera Division zaslouženého vítěze.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele