Gerrard si zahrál v divadle

Kapitán Liverpoolu Steven Gerrard a obránce Jamie Carragher vyměnili trávník za divadelní jeviště. Angličtí fotbalisté si v pátek zahráli v premiéře komedie "Jedné noci v Istanbulu" o triumfu klubu v Lize mistrů v roce 2005.

50 nejlepších hráčů Liverpoolu

Mezi padesátkou nejlepších hráčů Liverpoolu, které vyhral deník The Times, je hned několik fotbalistů ze současného kádru Rafaela Beníteze. Nejvýše je z nich kapitán Steven Gerrard na druhém místě. Žebříček: 1. Kenny Dalglish, 2. Steven Gerrard, 3. John Barnes, 4. Graeme Souness, 5. Tommy Smith, 6. Kevin Keegan, 7. Alan Hansen, 8. Billy Liddell, 9. Jamie Carragher, 10. Roger Hunt, 11. Ian Rush, ...14. Robbie Fowler, 19. Michael Owen, 42. Jerzy Dudek, 46. Sami Hyypia, 50. Fernando Torres.

Carragher překonal rekord ve vlastních gólech, má jich už sedm

Jamie Carragher z Liverpoolu se od minulého víkendu může definitivně chlubit titulem nejlepšího střelce vlastních branek. Když totiž v sobotu neomylně umístil pod břevno vlastní branky centr jednoho z hráčů Hullu, byl to už jeho sedmý "vlastenec" v kariéře. Víc si jich podle dostupných informací v moderním fotbale nikdo nedal.

Carragher je králem vlastenců

Fotbalovému obránci Jamiemu Carragherovi aby otevřeli střelecký účet i statistici Tottenhamu, přestože odehrál celou kariéru v Liverpoolu. Když si totiž srazil na počátku listopadu v zápase s Tottenhamem míč do vlastní sítě, byl to jeho už třetí vlastní gól, kterým londýnskému klubu pomohl.

Carragher podpořil zavedení platového stropu

Liverpoolský obránce Jamie Carragher podpořil zavedení platového stropu. S návrhem na omezení výdajů na výplaty hráčů přišel šéf UEFA Michel Platini a jeho myšlenku oživilo aktuální prohlášení anglické Fotbalové asociace, že dluhy ostrovních klubů narostly do výše tří miliard liber (zhruba 94 miliard korun).

Carragher varuje před Standardem Lutych

Barcelona, Juventus či Arsenal před dvěma týdny splnily roli favorita a jsou více než jednou nohou v hlavní soutěži letošního ročníku Ligy mistrů, o něco složitější úkol před sebou pak má Liverpool. Reds si z půdy Standardu Lutych přivezli zrádnou remízu 0:0 a obránce Jamie Carragher moc dobře ví, že odveta bude hodně těžká...

Capello by uvítal návraty Scholese a Carraghera

Fabio Capello má Anglii vrátit zašlou slávu a byl by velice rád, kdyby mu k tomu pomohli dva fotbalisté. Italský kouč by uvítal reprezentační návraty Paula Scholese a Jamieho Carraghera...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele