Záložník Wolfsburgu Polák se po šesti týdnech vrací k tréninku

Český záložník Wolfsburgu Jan Polák se po šestitýdenní absenci způsobené zánětem v kotníku vrací k tréninku. Bývalý fotbalový reprezentant však zatím nedokáže odhadnout, kdy bude moci také hrát.

Polák má stále problémy s kotníkem, otazník visí i nad přípravou

Jan Polák by kvůli zranění kotníku mohl přijít také o zimní přípravu Wolfsburgu. Momentálně odjel rehabilitovat do Česka a na začátku ledna se rozhodne, zda vyrazí s týmem na soustředění do Abú Zabí. Podle deníku Wolfsburger Allgemeinen Zeitung by mohl mít Polák v kotníku artrózu.

Nejsme žádní podělaní milionáři, brání Polák hráče Wolfsburgu

Bývalý reprezentant Jan Polák se razantně ohradil proti kritice, která zahrnula hráče Wolfsburgu po špatných výsledcích v německé lize. Fanoušky rozladila především porážka 0:2 s posledním Braunschweigem, který do té doby nevyhrál, a vyčetli hráčům, že jim jde hlavně o peníze a nehrají srdcem.

Záložník Polák zůstává ve Wolfsburgu

Bývalý reprezentační záložník Jan Polák zůstane i v příští sezoně hráčem Wolfsburgu. Bundesligový klub na něj uplatnil opci. Serveru Aktuálně.cz to řekl hráčův agent Pavel Paska.

Polák z Wolfsburgu si při tréninku poranil stehno

Českého záložníka Jana Poláka z Wolfsburgu čeká zhruba dvoutýdenní pauza. Jednatřicetiletý hráč si podle internetových stránek německého klubu při středečním tréninku poranil stehenní sval.

Bílek vyrazil za legionáři do Německa, líbil se mu výkon Poláka

Trenér české reprezentace Michal Bílek v sobotu sledoval bundesligový duel mezi berlínskou Herthou a Wolfsburgem (1:4) a viděl v akci tři krajánky. Nejvíc se mu líbil výkon hostujícího Jana Poláka, který podle kouče zůstává v hledáčku pro červnový evropský šampionát.

Magath si zoufá, že nemá na bránění k dispozici Poláka

Na podzim vyřadil trenér bundesligového Wolfsburgu Felix Magath defenzivního záložníka Jana Poláka z kádru, teď je zoufalý, že český fotbalista nemůže kvůli zranění hrát. Wolfsburg se potýká s problémy v obranné fázi a Magathovi se nedaří najít za Poláka srovnatelnou náhradu.

Bild: Polák z Wolfsburgu má v noze vlasovou zlomeninu

Jan Polák má v noze vlasovou zlomeninu a jeho návrat do hry zůstává nadále nejasný. Informoval o tom dnes server bild.de. Třicetiletý defenzivní záložník kvůli zranění nehraje už tři týdny

Polák má zraněný kotník, přijde nejméně o zápas s Bayernem

Český záložník Jan Polák z Wolfsburgu má pohmožděný kotník a vynechá minimálně nejbližší ligový zápas s Bayernem Mnichov. Oznámil to trenér Felix Magath. Jak dlouho bude třicetiletý fotbalista mimo hru, zatím není jasné.

Poláka těší, že za Wolfsburg hraje, návrat do reprezentace neřeší

Když trenér Felix Magath na podzim vyřadil záložníka Jana Poláka z kádru bundesligového Wolfsburgu, zdály se být jeho dny v německém klubu sečteny. Brněnský odchovanec však náročného kouče svým přístupem přesvědčil, aby ho vzal zpět do týmu. Třicetiletý středopolař je teď spokojený.

Polák se vrací do kádru Wolfsburgu

Český fotbalista Jan Polák se po měsíci vrací do kádru bundesligového Wolfsburgu. Třicetiletý záložník by tak mohl nastoupit v sobotním utkání na hřišti Werderu Brémy.

WAZ: Bundesligový Wolfsburg sleduje plzeňského Jiráčka

Bundesligový Wolfsburg intenzivně sleduje záložníka Plzně a české reprezentace Petra Jiráčka. Napsal to server deníku Wolfsburger Allgemeine Zeitung (WAZ), podle něhož pětadvacetiletý defenzivní středopolař patří mezi možné zimní posily klubu.

Magath vyřadil českého záložníka Poláka z kádru

Český záložník Jan Polák vypadl kvůli nepřesvědčivým výkonům ze sestavy bundesligového Wolfsburgu. Trenér Felix Magath ho z kádru vyřadil spolu s řeckým obráncem Sotiriosem Kyrgiakosem. Aktuálně 13. tým německé nejvyšší soutěže to oznámil na svých internetových stránkách.

Polák přestoupil z Anderlechtu do Wolfsburgu

Aktualizováno. Český reprezentant Jan Polák se po třech a půl letech vrací do německé bundesligy. Bývalý záložník Norimberku se dnes dohodl na přestupu z Anderlechtu Brusel do Wolfsburgu, kde podepsal smlouvu na dva a půl roku. Polákův odchod potvrdil Anderlecht na svém webu, výši odstupného nezveřejnil.

Polák dál sní o velkém angažmá, teď ho ale zajímá Anderlecht

Záložník Jan Polák z Anderlechtu Brusel stále sní o nějakém velkém angažmá v zahraničí. Prozatím však o přestupu z týmu belgického šampiona, s nímž má smlouvu do roku 2012, nechce hovořit. Český fotbalový reprezentant se hodlá soustředit hlavně na to, aby se v silné konkurenci v Anderlechtu prosadil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele