Ruku jsem viděl přes celé hřiště, řekl Blažek

Penalta z předposlední minuty přinesla rozuzlení v bitvě o druhé místo v Gambrinus lize. Sparta díky Kuckově gólu vyhrála v Olomouci 1:0 a v tabulce si vyměnila místa se svým soupeřem.

Sparťanský kapitán Blažek: Rozjížděli jsme se jak dieselový motor

Sparťanští fotbalisté se v dnešním utkání v Hradci Králové na prahu nové ligové sezony rozjížděli jako dieselový motor. Tak popsal výkon po nečekané porážce 1:2 kapitán týmu Jaromír Blažek, který zastoupil v této roli distancovaného Tomáše Řepku. Respekt řízného obránce prý na hřišti chyběl.

Brankář Blažek počítá s tím, že jeho kariéra může rychle skončit

Brankář Sparty Jaromír Blažek je připravený na možnost, že jeho kariéra znenadání skončí. To v případě, že se zkomplikují jeho potíže s kolenem, kvůli kterým sledoval jarní mistrovský finiš pražského klubu jen jako divák. Gólman, který se v nejvyšší domácí soutěži pohybuje dvacet let, to řekl v rozhovoru s ČTK.

Pro Řepku byl gól a titul satisfakcí za dva roky staré vyloučení

Sparťanská cesta za titulem měla šťastný konec. V předposledním kole mohli Pražané o mistrovské oslavy přijít, nakonec však sami v dnešním závěrečném kole rozhodli. A symbolicky se o to postaral muž, který před dvěma lety hloupým vyloučením sebral šanci na titul.

Spartě bude do konce sezony chybět Blažek

Fotbalistům pražské Sparty bude do konce sezony chybět zraněný brankář Jaromír Blažek, který má ze čtvrtečního utkání Ondráškovka Cupu se Slavií natržený zadní křížový vaz v koleni. Novinářům to po dnešním ligovém duelu v Českých Budějovicích oznámil kouč letenského celku Jozef Chovanec.

Blažek: Spekulace o dohodě se Slavií jsou směšné

Spekulace o dohodě mezi Spartou a Slavií před třetím vzájemným zápasem ve dvou týdnech nabývají na intenzitě. Stejně tak ale sílí odmítavé hlasy z obou kabin. Ostře se proti "zaručeným" informacím ohradil sparťanský gólman Jaromír Blažek, který je na klubovém webu označil za směšné.

Blažek, Hušek a Žofčák prodloužili smlouvy se Spartou

Vedení Sparty si pojistilo služby brankáře Jaromíra Blažka a záložníků Luboše Huška s Igorem Žofčákem, se kterými prodloužilo smlouvy. Blažek podepsal nový kontrakt do června roku 2011, Hušek s Žofčákem se dohodli na ještě o rok delší smlouvě. Všem třem ty staré měly vypršet po této sezoně.

Sparta se v Mariboru bude moci spolehnout na Řepku

Obranu Sparty bude ve čtvrtečním duelu 4. předkola Evropské ligy na hřišti NK Maribor řídit Tomáš Řepka. Kapitán letenského týmu v sobotu proti Kladnu odehrál první zápas po nedávném svalovém zranění, a přestože jeho zdravotní stav není úplně stoprocentní, ve Slovinsku nastoupí.

Nakonec i ta remíza je pro nás zlatá, přiznal Hubník

Spartě svým gólem deset minut před poločasem vdechl naději, že na půdě Slavie může pomýšlet na vítězství. Letenský obránce Roman Hubník zažil své první derby, ale nakonec nepohrdl ani konečnou remízou 1:1, i když fotbalisté Sparty přišli o cenný triumf až osm minut před koncem utkání.

Blažek se nebál, že s Haškovým příchodem půjde ze Sparty

Příchod Martina Haška do funkce trenéra Sparty Praha vyvolal spekulace, podle nichž to mělo znamenat ochod jeho bývalých spoluhráčů Tomáše Řepky a Jaromíra Blažka. Debaty rázně utnuli hned na úvod zimní přípravy hlavní trenér Jozef Chovanec i Hašek, který prý má s oběma fotbalisty korektní vztah.

Blažek má výron a asi přijde o předkolo LM

Nepříjemná komplikace dnes potkala fotbalisty pražské Sparty. Během rozcvičení před přípravným utkáním s Fenerbahce Istanbul si brankář Jaromír Blažek přivodil výron kotníku a nejspíš přijde o druhé předkolo Ligy mistrů, které Letenské čeká na přelomu července a srpna. Podle prvních odhadů lékařů bude zkušený gólman mimo hru tři týdny.

Blažek zpět ve Spartě

Pětatřicetiletý brankář, který po letošním Euru ukončil reprezentační kariéru, se vrací zpět do pražské Sparty. Blažkovi se nevyvedlo angažmá v Norimberku, a navíc si k sobě příliš nenaklonil fanoušky. K tomu ještě bavorský klub sestoupil a příští sezonu by hrál pouze druhou nejvyšší soutěž.

17.06.2008 Aktuality 82 komentářů
Zaujalo nás

Neúspěch s Tureckem by ukončil významnou éru

Konec jedné významné etapy v dějinách českého fotbalu by přinesla porážka s Tureckem, která by znamenala vyřazení z mistrovství Evropy. Konec reprezentační kariéry s posledním zápasem na šampionátu totiž ohlásili nejúspěšnější střelec historie Jan Koller, bývalý kapitán Tomáš Galásek a především od týmu odejde trenér Karel Brückner.

Sparta by ráda brankáře Blažka, ten o ničem neví

Další zkušenou posilou Sparty Praha by se Patriku Bergrovi mohl stát podle některých médií reprezentační brankář Jaromír Blažek. 35letý gólman před rokem z Letné odešel na své první zahraniční angažmá do Norimberku, s kterým sestoupil do druhé německé ligy. Gólman o zájmu svého bývalého zaměstnavatele nic neví.

Blažek při sestupu trpěl na tribuně, klub ale neopustí

Pocity bezmoci a zmaru přepadly brankáře Jaromíra Blažka. Dvojka české reprezentace totiž s poraněným břišním svalem jen z tribuny sledovala neúspěšný boj Norimberku o záchranu. Pětatřicetiletý gólman ale od dnešního srazu reprezentace své myšlenky obrátil k mistrovství Evropy, kam pojede s vědomím, že Norimberku bude pomáhat příští rok i ve druhé lize.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele