Jérémy Toulalan Články

Lyon uvažuje o Gourcuffovi, Toulalana ale neprodá

Semifinalista Ligy mistrů a druhý tým francouzské ligy Olympique Lyon potvrdil, že žádaná dvojice Jérémy Toulalan a Hugo Lloris se v letním přestupovém období nikam stěhovat nebude. Klub má v plánu oba hráče na Stade Gerland udržet.

Toulalan: Mistři světa z roku 1998 mi lezou na nervy

Záložník Lyonu Jeremy Toulalan se ostře ohradil proti kritice, která spadá na francouzskou reprezentaci po nepovedených výkonech v kvalifikaci na mistrovství světa. Komentáře členů bývalého úspěšného týmu z přelomu tisíciletí mu už podle jeho slov "lezou na nervy".

Toulalan do Interu? Podle agenta je Milán pro hráče vítanou destinací

Jeremy Toulalan je důležitou součástí Lyonu, což už na druhou stranu nemusí platit příliš dlouho. Zájem o francouzského defenzivně laděného hráče je v Itálii a po Fiorentině se nyní mluví o Interu Milán. Toulalanův agent již naznačil, že jeho klient by se transferu na Apeninský poloostrov příliš nebránil...

Benzema nechybí v nominaci na nejlepšího hráče Ligue 1

Karim Benzema se zřejmě stane nejlepším střelcem letošního ročníku Ligue 1, s Lyonem obhájí titul a přidat by mohl ještě jedno ocenění. Jméno francouzského reprezentanta nechybí v nominaci na nejlepšího hráče sezony...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele