Joe Cole není na prodej

Manažer Liverpoolu Kenny Dalglish se obořil proti spekulacím, které mluvily o tom, že hodlá v létě prodat Joea Colea. Devětadvacetiletý křídelník přišel před sezónou z Chelsea, ale zatím je jeho působení na Anfield Road spíše zklamáním. Dalglish ovšem trvá na tom, že Coleova budoucnost je u řeky Mersey...

Cole nezačal u Reds šťastně: vyloučení a neproměněná penalta

Joe Cole, největší letní posila Liverpoolu, zatím nemůže být se svými výkony v novém týmu spokojen. V ligové premiéře proti Arsenalu byl vyloučen, včera v předkole Evropské ligy proti Trabzonsporu neproměnil penaltu. Cole věří, že všechno půjde brzy lépe.

Joe Cole se dohodl na smlouvě s Liverpoolem

Joe Cole by se měl brzy stát fotbalistou Liverpoolu. Anglický reprezentant se s vedením Reds domluvil na podmínkách smlouvy a během následujících dvou dnů podstoupí zdravotní testy. Poté by měl podepsat čtyřletý kontrakt.

Cole a Ballack se nedohodli na smlouvách a opouštějí Chelsea

Michael Ballack a Joe Cole si mohou začít hledat nové zaměstnavatele. Oba zkušení záložníci se nedohodli s Chelsea na novém kontraktu a londýnský klub na svém webu potvrdil, že po vypršení toho stávajícího koncem měsíce se stanou volnými hráči...

Cole je můj cíl, říká manažer Spurs Redknapp

Manažer Tottenhamu Harry Redknapp se pokusí přilákat na White Hart Lane Joe Colea, kterému končí smlouva v Chelsea. Redknapp nedávno prohlásil, že nevěří v možnost zisku anglického reprezentanta, nyní si už dává větší šance.

Kde nakonec skončí Joe Cole?

Zraky fotbalové veřejnosti se nyní upírají na blížící se mistrovství světa, ale po něm vypukne další přestupové léto a hitem Premier League by se mohl stát Joe Cole, který je podle mnohých na odchodu z Chelsea. Kde tedy nakonec skončí?

Joe Cole chce s Chelsea titul a pošilhává po světovém šampionátu

Joe Cole letos neprožívá zrovna šťastnou sezónu. Po nepříjemném zranění se na hřišti stále hledá, Carlo Ancelotti mu navíc v Chelsea nedával příliš prostoru a Cole přišel i o místo v anglické reprezentaci. Nyní to ale vypadá, že se vše obrací k lepšímu.

Agent: Cole zatím nabídku z Itálie neobdržel

Prakticky od začátku tohoto kalendářního roku se nejen v Anglii mluví o budoucnosti Joea Colea, který se v Chelsea stále nedohodl na nové smlouvě. Přestože se už spekulovalo o zájmu některých italských klubů, hráčův agent David Giesse tyto informace vyvrátil.

Ancelotti si je stoprocentně jistý, že Cole zůstane

Joe Cole má v Chelsea smlouvu jen do konce sezóny a na nové se zatím nedohodl. Manažer londýského klubu Carlo Ancelotti neskrývá, že kontrakty nejsou přímo v jeho kompetenci, přesto si je zcela jistý, že anglický reprezentant v londýnském klubu zůstane.

Cole jedná s Chelsea o nové smlouvě. Zatím bezvýsledně

Joe Cole má v Chelsea smlouvu jen do konce sezóny a už víc než měsíc jedná o jejím prodloužení. Osmadvacetiletý záložník se zatím s londýnským klubem nedohodl, a tak sílí spekulace o jeho možném letním odchodu. Velký zájem má údajně AC Milán.

Lampard se omluvil Coleovi za "ukradnutou" penaltu

Frank Lampard se po vítězném utkání s Blackburnem omluvil svému spoluhráči Joe Coleovi za to, že navrátilce v sestavě nenechal kopat penaltu. Právě pokutový kop se zahrával již za stavu 3:0 pro domácí. Chelsea nakonec zápas jasně vyhrála 5:0.

Cole neodejde, ujišťuje Kenyon

Smlouva Joea Colea s Chelsea se pomalu blíží ke svému konci, a tak se v médiích začíná spekulovat o jeho odchodu ze Stamford Bridge. Podle výkonného ředitele Petera Kenyona ale svého zaměstnavatele měnit nebude.

Cole byl na další operaci, do USA s týmem nepojede

Záložník anglické fotbalové reprezentace a londýnské Chelsea Joe Cole, který je od ledna kvůli vážnému zranění kolena v rekonvalescenci, se podrobil dalšímu operačnímu zákroku.

Joe Cole se podrobil operaci a přijde o zbytek sezony

Joe Cole je zraněn daleko vážněji, než se na první pohled zdálo. Záložník londýnské Chelsea si v pohárovém utkání proti Southendu poranil kolenní vazy a podle prvních odhadů měl chybět zhruba dva měsíce, nakonec ovšem přijde o celý zbytek sezony...

Coleova budoucnost je v Chelsea

Joe Cole z Chelsea neodejde. Manažer Blues Luiz Felipe Scolari nehodlá po odchodu Wayna Bridge připustit další oslabení kádru. Fanoušci tak mohou být v klidu. Anglický reprezentant prý není spokojen s herním vytížením a proto se začalo spekulovat o jeho odchodu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele