Podle mě jasná penalta, strčil mi tam nohu, řekl Šural

Před týdnem v derby se Slavií ztratili Sparťané kvůli chybně nařízené penaltě z nastavení po remíze 1:1 dva body, dnes naopak díky spornému pokutovému kopu porazili doma Brno 3:2. Záložník Josef Šural byl však přesvědčený, že rozhodčí Jan Jílek ji po faulu Tadase Kijanskase nařídil správně.

Šural: Někdy to skončí na tribuně, jindy takhle krásně

Záložník Josef Šural rozhodl jedinou brankou o výhře fotbalistů Sparty nad Duklou. Šestadvacetiletý reprezentant se v zápase 19. ligového kola prosadil v páté minutě povedenou střelou, o které prý věděl, že skončí gólem už ve chvíli, kdy kopnul do míče.

Šural: Škoda, že jsme jen vyrovnali, chtěli jsme se loučit výhrou

Útočník Josef Šural po remíze 1:1 v odvetě druhého kola Evropské ligy na Letné s Rostovem litoval, že fotbalisté Sparty dokázali pouze vyrovnat. Letenský celek, který úvodní zápas před týdnem v Rusku prohrál 0:4, se chtěl se soutěží rozloučit vítězstvím.

Šural byl šťastný, že se Spartě víra v obrat vyplatila

Vyrovnávací trefou na 2:2 přispěl záložník Josef Šural k postupové výhře fotbalistů Sparty nad dánským Sönderjyske ve čtvrtém předkole Evropské ligy a užíval si euforii z postupu do hlavní části soutěže. Pražané dokázali po nevydařené větší části prvního poločasu nakonec smazat ztrátu 0:2 a potvrdili proti nepříjemnému soupeři roli favorita.

Šural nechápal nervozitu Sparty, Sönderjyske měla porazit

Dvě velké šance na změnu skóre nevyužil v úvodním zápase 4. předkola Evropské ligy proti Sönderjyske ofenzivní záložník Sparty Josef Šural. I proto jeho tým odjel z Dánska s bezbrankovou remízou. Podle Šurala hosté nepodali patřičný výkon a byli nepochopitelně svázaní nervozitou.

Šural se stihl uzdravit a mohl s reprezentanty oslavit narozeniny

Český reprezentant Josef Šural byl dnes na soustředění v Rakousku v centru pozornosti, protože slaví 26. narozeniny. Po delší době takový den prožil ve fotbalovém kolektivu, jelikož mu většinou narozeniny vycházejí na období posezonních dovolených.

Sparťané Šural a Ščasný ovládli únorovou ligovou anketu

Nejlepším hráčem první ligy za měsíc únor se stal Josef Šural. Sparťanský ofenzivní záložník získal v hlasování fanoušků 38 procent hlasů a porazil Daniela Koláře z Plzně (32 procent) a Stanislava Tecla z Jablonce (30 procent). Mezi trenéry kraloval v anketě Ligové fotbalové asociace rovněž zástupce Sparty Zdeněk Ščasný.

Na nejlepšího ligového hráče února kandidují Kolář, Šural a Tecl

Nejlepším fotbalistou první ligy za měsíc únor se stane Daniel Kolář z Plzně, Josef Šural ze Sparty, nebo jablonecký Stanislav Tecl. Mezi trenéry se o cenu v anketě Ligové fotbalové asociace ucházejí koučové pražských týmů Roman Pivarník (Bohemians 1905), Zdeněk Ščasný (Sparta) a Dušan Uhrin mladší (Slavia).

Šural skóroval i v druhém utkání za Spartu, góly ale nepřeceňuje

Útočník Josef Šural zatím prožívá skvělý vstup do angažmá ve Spartě. Dnes proti Mladé Boleslavi přispěl k výhře 2:0 jednou brankou a střelecky se prosadil i ve druhém utkání v dresu letenského celku. Navázal na týden starou branku z úvodního jarního kola ve Zlíně.

Brabec i Šural pomohli Spartě svými góly k vítězství ve Zlíně

Dva góly v rozmezí dvou minut dopomohly Sparťanům k vítězství na horké půdě ligového nováčka ve Zlíně. Pražané dosáhli teprve na čtvrté venkovní vítězství v tomto ročníku a jsou přesvědčeni, že se jim podařilo s novými posilami nastartovat vítězný bodový obrat v dostizích s Plzní o mistrovský titul.

Kde jinde se zlepšovat než ve Spartě, řekl k přestupu Šural

Místo jistoty ve Slavii si záložník Josef Šural vybral boj o základní sestavu ve Spartě. Pětadvacetiletý záložník však přestup z Liberce do Prahy za riskantní nepovažuje a věří, že mu konkurence v letenském celku pomůže udržet místo v reprezentaci pro mistrovství Evropy.

Reprezentant Šural přestoupil z Liberce do Sparty

Josef Šural přestoupil z Liberce do Sparty. Na Letné pětadvacetiletý záložník podepsal smlouvu do léta 2019. Severočeský klub za něj kromě finanční náhrady získal mládežnického reprezentanta Ondřeje Karafiáta.

Sparta by dnes měla uzavřít Šuralův přestup z Liberce

Už jen administrativní detaily dělí reprezentanta Josefa Šurala od přestupu z Liberce do Sparty. Na Letné by měl dnes podepsat smlouvu do léta 2019, severočeský klub za něj kromě finanční náhrady získá mládežnické reprezentanty Matěje Pulkraba s Ondřejem Karafiátem.

Šural dostal od Liberce souhlas na zdravotní testy ve Spartě

Reprezentant Josef Šural dnes dostal od Liberce souhlas absolvovat na začátku příštího týdne zdravotní testy na Spartě, která o jeho příchod usiluje. Oba kluby se ale zatím na přestupu nedohodly a pětadvacetiletý ofenzivní záložník podle webu Slovanu dál zůstává v přípravě se severočeským týmem.

Šural by chtěl mít do týdne jasno, kde bude hrát na jaře

Josef Šural chce mít do konce týdne jasno, kde bude působit na jaře. O reprezentačního záložníka se zajímají oba pražští rivalové Sparta i Slavia, ale vyloučena stále není ani varianta, že bude pokračovat ve Slovanu, kde mu po sezoně vyprší smlouva.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele