Karel Piták Články

Přidat hráče do záložek

Piták litoval, že ani proti Slavii neprolomil střeleckou smůlu

Jablonecký Karel Piták věřil, že by v dnešním utkání proti Slavii mohl prolomit střelecké trápení z posledních kol a dočkat se první ligové branky v této sezoně. Nakonec ale smůlu v koncovce neprotrhl ani proti bývalému klubu, jehož dres oblékal v letech 2001 až 2006.

Piták byl rád, že na Strahově přidal proti Dukle další gól

Zatímco většina fotbalistů jezdí k zápasům na stadionu Evžena Rošického s odporem, jablonecký záložník Karel Piták má k nepopulárnímu Strahovu pozitivnější vztah. V dresu Slavie tam za čtyři a půl roku vstřelil podstatnou část ze svých 46 ligových branek.

Pitákova pozice se za rok otočila, teď Jablonec táhne

Loni na podzim se jablonecký Karel Piták po příchodu ze Salcburku marně snažil uchytit v základní sestavě Baumitu a nechybělo moc, aby odešel na hostování do Hradce Králové. Za rok se jeho pozice v severočeském celku zcela změnila. Na startu nové sezony jablonecký tým táhne...

Jablonecký Piták se chvíli bál, aby se neopakovalo Ústí

Šestý gól záložníka Karla Pitáka v této sezoně vynesl fotbalistům Jablonce v 26. ligovém kole důležité vítězství 2:1 v Příbrami, které je výrazně přiblížilo ke konečnému třetímu místu v tabulce. Severočeši přitom v úvodu zahazovali šance, jako první inkasovali a Piták se začínal obávat, aby se neopakoval scénář z nedělního duelu proti Ústí nad Labem.

Piták: Tolik zahozených šancí už se nám asi nikdy nestane

Jablonecký fotbalista Karel Piták odehrál ve své kariéře už 183 prvoligových zápasů, ale takový duel jako včera proti Ústí nad Labem ještě nezažil. Favorit na hřišti posledního celku naprosto vyhořel v koncovce a Piták nemohl uvěřit tomu, co všechno jeho tým dokázal zahodit.

ČMFS zamítl hostování Pitáka v Hradci

Záložník Karel Piták v Hradci Králové hrát nebude. Registrační oddělení Českomoravského fotbalového svazu dnes zamítlo žádost o jeho roční hostování z Jablonce, protože podle nových pravidel hráč nemůže v jednom přestupním období dvakrát změnit klub.

Piták jde z Jablonce hostovat do Hradce Králové

Karel Piták posílí Hradec Králové. Do mateřského klubu přichází třicetiletý záložník z Jablonce na hostování do konce ročníku 2010/11 a už dnes odpoledne se zapojí do tréninku s novými spoluhráči. ČTK to potvrdil sportovní manažer Východočechů Ladislav Škorpil.

Piták věří, že mu gól v Liberci pomůže do jabloneckého základu

Záložníkovi Karlu Pitákovi vděčí fotbalisté Jablonce za to, že ze severočeského derby z liberecké půdy dnes pošesté za sebou neodjeli s porážkou. Právě Piták pět minut před koncem jako střídající hráč vyrovnal na konečných 1:1. Navrátilec z rakouského Salcburku v české lize skóroval po více než čtyřech letech

Jablonec posílí záložník Piták

Záložník Karel Piták se po čtyřech letech strávených v Salcburku vrací do české ligy. Třicetiletý středopolař a trojnásobný reprezentant bude od nové sezony působit v Jablonci, kde dnes podepíše dvouletý kontrakt. ČTK to řekl sportovní ředitel severočeského klubu Petr Flodrman.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele