Kuranyi chce zůstat v Schalke, o Rafinhovi má rozhodnout Magath

Schalke po podzimní části sezony okupuje druhou příčku bundesligové tabulky a v zimě již získalo několik posil. Mluví se i o několika odchodech a hodně zajímavá by ještě měla být situace ohledně brazilského obránce Rafinhy. Zůstat by naopak určitě chtěl Kevin Kuranyi...

Odejde Kuranyi? Z Birminghamu nabídka nedorazila

Kevin Kuranyi má v Schalke smlouvu jen do konce sezóny a je podle německých médií horkým kandidátem na lednovou změnu dresu. O 27letého útočníka se údajně zajímá Birmingham, trenér Schalke Felix Magath ale popřel, že by od Blues obdržel nabídku.

Kuranyiho Brémy nezajímají, chce zůstat na Schalke

Werder Brémy si může nechat zajít chuť na angažování Kevina Kuranyiho, který byl podle informací manazínu Kicker letní prioritou severoněmeckého klubu. 27letému útočníkovi se sice na Schalke nedaří úplně podle přestav, dle svých slov chce ale v Gelsenkirchenu vydržet do konce smlouvy...

Lokomotiv chtěl Kuranyiho. Milion eur byl málo

Lokomotiv Moskva se v zimě neúspěšně pokusil získat Kevina Kuranyiho. Německý útočník se k odchodu do ruské ligy neměl, nabídka ve výši jednoho milionů eur se nezdála ani vedení Schalke.

Kuranyi se stal obětí hackerů, Schalke ho prý vyhodilo

Německý fotbalista Kevin Kuranyi se prý stal obětí hackerů. Na internetové stránce Schalke totiž někdo uvedl, že šestadvacetiletý útočník byl propuštěn, vedení klubu však zprávy vyvrátilo.

Everton neúspěšně lanařil Kevina Kuranyiho

Everton včera posílil na hostování do konce letošní sezony Jo Alves z Manchesteru City, Toffees ale usilovali ještě o jednoho útočníka. V hledáčku liverpoolského klubu byl Kevin Kuranyi ze Schalke, které se nakonec rozhodlo hráče si ponechat...

Vrátí se Kuranyi do Stuttgartu? VfB má zájem

Kevin Kuranyi by se mohl brzy vrátit do Stuttgartu. Zástupci VfB už jednali s agentem útočníka Schalke. Osud německého reprezentanta zřejmě bude záležet na tom, zda Stuttgart udrží Maria Gomeze.

Kuranyi se omluvil za své chování

Kevin Kuranyi se omluvil za své chování, díky němuž byl vyřazen z kádru německé reprezentace. Útočník Schalke se po sobotním kvalifikačním utkání s Ruskem postaral o pozdvižení, když bez vysvětlení opustil kádr. Trenér Joachim Löw na hráčovo jednání zareagoval prohlášením, že už jej v budoucnu nebude do reprezentace zvát...

Kuranyi už si pod Löwem za německou reprezentaci nezahraje

Německý reprezentant Kevin Kuranyi si řekl o vyhazov z národního týmu. Útočník Schalke se po sobotním kvalifikačním utkání s Ruskem postaral o pozdvižení, když bez vysvětlení opustil kádr.

Můžeme vyhrát titul, věří Kuranyi

Ve velkém stylu vstoupilo do bundesligové sezóny Schalke. Loni třetí tým tabulky letos začal jasnou výhrou tři nula nad Hannoverem, která vzbudila u fanoušků naděje na dlouho očekávaný titul. Že se může na konci radovat z ligové výhry právě Schalke, věří i útočník Kevin Kuranyi.

Löw chce Kuranyiho na Euro vzít

Trenérovi Německa Joachimu Löwovi se už v hlavě rodí nominace na mistrovství Evropy. Co se týče útoku, má už německý kouč patrně jasno. Kromě stálic Gomeze, Podolského a Kloseho nejspíš vybere Kuranyiho s Helmesem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele