Klaas-Jan Huntelaar Články

Huntelaar odmítá, že by Schalke mohlo Plzeň podcenit

Největší hvězdou Schalke je španělský veterán Raúl, ovšem největší nebezpečí plzeňské obraně ve čtvrtečním utkání Evropské ligy bude hrozit od nizozemského útočníka Klaase Jana Huntelaara. O jeho kanonýrských schopnostech vypovídá také jeho přezdívka Hunter - Lovec. Plzeň považuje za silného soupeře, i proto ji prý Schalke nepodcení.

Raúl se rozhodl, rád by zůstal v Schalke

Raúl González Blanco se rozhodl o své budoucnosti. Zkušený španělský útočník odešel před rokem a půl z Realu Madrid do Schalke a stal se jednou z klíčových postav týmu. A v klubu z Gelsenkirchenu by rád působil i v následující sezoně...

Huntelaara spekulace nezajímají, rád zůstane v Schalke

Kanonýr Klaas-Jan Huntelaar má letos vynikající formu, a proto se v médiích poměrně často objevují zprávy o jeho možném přestupu. Nizozemský ostrostřelec ale na odchod nemyslí, je naopak připraven se Schalke jednat o prodloužení jejich vzájemné spolupráce.

Lékaři poslali Huntelaara domů. Stále není v pořádku

Klaas Jan Huntelaar se chtěl po zranění kolena vrátit na hřiště v dresu Nizozemska, ve kterém se mu daří a je nejlepším střelcem kvalifikace Eura 2012. Reprezentační lékaři ale Huntelaara poslali domů, protože jeho koleno ještě není na zátěž připraveno. Huntelaar si tak nespraví chuť po rozpačitých výkonech za Schalke.

Nejlepší zápas za Nizozemsko, těšilo Huntelaara

Nizozemci včera přehráli Švédsko výrazným rozdílem 4:1 a se stoprocentní bilancí vedou svoji kvalifikační skupinu mistrovství Evropy. Dvěma brankami přispěl ke třem bodům kanonýr Klaas-Jan Huntelaar, který podle svých slov prožil nejlepší zápas v reprezentačním dresu.

Důležitá výhra, shodli se Raúl a Huntelaar

Po více než pěti měsících konečně potěšili hráči Schalke své fanoušky na domácí půdě výhrou, která jim v tomto případě dává slušné vyhlídky na postup do osmifinále Ligy mistrů. Německý klub včera porazil 2:0 lisabonskou Benfiku a oddechli si i Raúl a Klaas-Jan Huntelaar...

Huntelaar: Naše vítězství bylo naprosto zasloužené

Po katastrofálním úvodu už včera Schalke konečně zabralo a v pátém bundesligovém kole se dočkalo první výhry. Vítězství na půdě Freiburgu se ale nerodlilo lehce, rozhodující gól dal až v posledních minutách Klaas-Jan Huntelaar. Ten po zápase řekl, že jeho tým si tři body zasloužil.

Kanonýr Raúl slibuje fanouškům Schalke zlepšení

Schalke se v úvodu sezony trápí a po porážkách ve třech úvodních kolech bundesligy vyšlo bodově naprázdno i v úvodním utkání Ligy mistrů. Španělský útočník Raúl, který byl největší letní posilou, slíbil fanouškům zlepšení. Spolu s kolegou z útoku Klaasem-Janem Huntelaarem už prý brzy protrhnou střelecké trápení a stanou se obávaným duem.

Huntelaar: S Raúlem vytvoříme skvělý útok

Klaas-Jan Huntelaar se nemůže dočkat spolupráce s Raúlem. Oba útočníci během léta posílili Schalke a znovu se sešli v jednom klubu, před nedávnem spolu působili v Realu Madrid. Huntelaar věří, že v Německu dokáží velké věci.

Milánský Huntelaar a Jurado z Atlética přestupují do Schalke

Schalke 04 na poslední chvíli mohutně posiluje ofenzivu. Z milánského AC podle očekávání přichází Klaas-Jan Huntelaar a německému klubu se podařilo vyjednat také přestup Josého Manuela Jurada z Atlética Madrid. Oba hráči během dneška podepíšou v Gelsenkirchenu smlouvu...

Zůstávám v Miláně, potvrdil své úmysly Huntelaar

Klaas-Jan Huntelaar neměl svoji první sezónu v italské Serii A příliš povedenou a prakticky celé léto se spekuluje o jeho odchodu. Naposledy údajně mělo zájem Schalke, sedmadvacetiletý útočník ale dres měnit nehodlá a chce se v AC Milán konečně prosadit...

Huntelaar: Hrát v Anglii by mi nevadilo

Zatímco dříve Klaas-Jan Huntelaar vyvracel možnost odchodu z AC Milán, tentokrát poprvé připustil možnost stěhování ze San Sira. Anglické kluby - jmenovitě Tottenham a Aston Villa - totiž o něj znovu projevily zájem. Brzy 27letý útočník není proti možnosti zahrát si Premier League...

Galliani uklidňuje fanoušky: Žádná hvězda AC neodejde

Fanoušci AC Milán mohou být klidní. Nebude se opakovat loňské léto, kdy rossoneri ztratili svého klíčového záložníka Kaká, kterého koupil Real Madrid. Podle viceprezidenta AC Adriana Gallianiho letos žádná hvězda z milánského kádru neodejde.

Huntelaar zůstane v Miláně, AC jeho odchod neplánuje

Klaas-Jan Huntelaar byl v posledních týdnech často spojován s možným odchodem z milánského AC, nizozemský kanonýr ovšem letošní sezonu dokončí v dresu rossoneri. Všechny o tom ujistil viceprezident italského velkoklubu Adriano Galliani.

Huntelaar chce hrát více, v případě odchodu by volil hostování

Klaas-Jan Huntelaar sázel v Nizozemsku jeden gól za druhým a před rokem se vydal do zahraničí. V Realu Madrid strávil jenom šest měsíců a stejnou porci má možná vyměřenou i v AC Milán. Situace nizozemského útočníka na San Siru se sice zlepšila, přesto stále není spokojen...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele