Mbappé chápal, že část fanoušků PSG bojkotovala oslavy titulu

Přestože Paris St. Germain získal po sobotní domácí remíze 1:1 s Lens ve 34. kole francouzské ligy rekordní desátý titul, část jejich tvrdého jádra fanoušků opustila už kolem 75. minuty na protest proti vedení klubu stadion. Hvězdný útočník Kylian Mbappé jejich rozhodnutí chápal. Trenér Mauricio Pochettino ocenil, že se hráči po březnovém vyřazení v osmifinále Ligy mistrů zachovali profesionálně a došli si pro ligové prvenství.

Mbappé připustil, že by mohl zůstat v PSG

Útočník Kylian Mbappé připustil, že by mohl zůstat v Paris St. Germain. Třiadvacetiletý francouzský reprezentant to řekl po nedělním ligovém utkání s Lorientem, v němž pomohl dvěma brankami a třemi asistencemi k výhře 5:1. PSG se drží v čele soutěže o dvanáct bodů před Marseille.

Ještě jsem o budoucnosti nerozhodl, řekl Mbappé po výhře nad "svým" Realem

Hvězdný fotbalista Paris St. Germain Kylian Mbappé, který gólem v nastavení zařídil domácí vítězství 1:0 nad Realem Madrid v úvodním osmifinále Ligy mistrů, odmítl, že by skóroval proti příštímu zaměstnavateli. Francouzský reprezentační útočník se prý o budoucnosti ještě nerozhodl a přestupové spekulace ignoruje.

Ještě jsem se nerozhodl, reaguje Mbappé na spekulace

Letošní osmifinále Ligy mistrů proti sobě svede Paris Saint-Germain a Real Madrid a hodně sledovaným hráčem bude Kylian Mbappé. Stále teprve třiadvacetiletému fotbalistovi ve Francii po sezoně vyprší smlouva a hlavním uchazečem o jeho služby je právě Bílý balet...

V nominaci na cenu FIFA nechybí obhájce Lewandowski ani Ronaldo s Messsim

Hvězdní Lionel Messi z PSG nebo Cristiano Ronaldo z Manchesteru United nechybí v nominaci na cenu The Best pro nejlepšího hráče roku 2021 podle Mezinárodní fotbalové federace FIFA. V jedenáctičlenné nominaci je také obhájce vítězství, polský útočník Robert Lewandowski z Bayernu Mnichov nebo vítěz Ligy mistrů a evropský šampion Jorginho z Chelsea.

Deschamps: Mbappé díky týmu předvedl veškeré své umění

Útočník Kylian Mbappé nadchl svým výkonem v sobotním utkání proti Kazachstánu trenéra francouzské reprezentace Didiera Deschampse. Čtyřmi góly a asistencí se podílel na drtivé výhře 8:0 a postupu na mistrovství světa 2022 v Kataru. Podle Deschampse díky celému týmu hvězda Paris St. Germain předvedla své umění...

Respektuji ho, řekl Mbappé, proč věnoval proti Lipsku klíčovou penaltu Messimu

Jako vyjádření svého respektu označil útočník Paris St. Germain Kylian Mbappé situaci, kdy v úterním utkání Ligy mistrů dal přednost při zahrávání důležitého pokutového kopu svému spoluhráči Lionelu Messimu. Ač francouzský reprezentant patří v týmu k tradičním exekutorům, nechal za stavu 2:2 míč svému hvězdnému spoluhráči, a ten následně rozhodl trefou ve stylu Antonína Panenky o konečném vítězství.

Deschamps označil obrat s Belgií za jednu z nejlepších výher na lavičce Francie

Za jedno z nejlepších vítězství na lavičce francouzské reprezentace označil trenér Didier Deschamps čtvrteční triumf 3:2 nad Belgií v dramatickém semifinále Ligy národů. Kouč úřadujících mistrů světa, kteří zápas v Turíně otočili třemi góly ve druhém poločase, chválil také útočníka Kyliana Mbappého.

Mbappé připustil, že chtěl v létě z PSG odejít

Hvězdný útočník Kylian Mbappé poprvé veřejně připustil, že si v létě přál odejít z Paris St. Germain. Na konci července to také sdělil vedení pařížského velkoklubu. O dvaadvacetiletého mistra světa se v přestupním období zajímal Real Madrid, ale neuspěl u PSG s nabídkou na přestup.

Nejlépe placeným hráčem světa je podle Forbesu Ronaldo, vystřídal Messiho

Hvězdný portugalský útočník Cristiano Ronaldo vystřídal podle ekonomického magazínu Forbes Lionela Messiho v pozici nejlépe placeného hráče současnosti. Pětinásobný držitel Zlatého míče, který se po 12 letech vrátil do Manchesteru United, si údajně vydělá před zdaněním 125 milionů dolarů ročně (2,7 miliardy korun). Druhý Messi, jenž se pro změnu stal novou posilou Paris St. Germain, si přijde na částku o 15 milionů menší.

Nejsme spokojeni, "MNM" potřebují čas, řekl Pochettino po remíze v Bruggách

Hráči Paris Saint-Germain, kteří byli pasováni do role největšího favorita na celkový triumf v Lize mistrů, vstoupili do elitní soutěže rozpačitou remízou 1:1 v Bruggách. Podle trenéra Mauricia Pochettina hvězdami nabitý tým v čele s elitními útočníky Lionelem Messim, Neymarem a Kylianem Mpappém potřebuje čas, aby se lépe sehrál.

Útočník Mbappé zmešká kvůli zranění zápasy Francie v kvalifikaci MS

Francouzští fotbalisté se budou muset v nadcházejících zápasech kvalifikace o postup na mistrovství světa 2022 proti Ukrajině a Finsku obejít bez Kyliana Mbappého. Útočník Paris Saint-Germain si ve středečním přípravném duelu s Bosnou poranil lýtkový sval.

Real přispěchal s další nabídkou za Mbappého. PSG ji má přijmout

Již během zítřka by mohl být doladěn přestup Kyliana Mbappého z Paris Saint-Germain do Realu Madrid. Španělský velkoklub vylepšil svou předešlou nabídku ve výši 160 milionů eur na milionů 170 a případných dalších 10 v bonusech, což už by mělo PSG konečně uspokojit...

Real Madrid nabídl 160 milionů eur za Mbappého, PSG to odmítlo

Paris St. Germain odmítl nabídku Realu Madrid ve výši 160 milionů eur (zhruba 4 miliardy korun) za hvězdného útočníka Kyliana Mbappého. Podle sportovního ředitele Leonarda chce klub francouzského hráče udržet v týmu, a pokud se Mbappé rozhodne odejít, pak by to mělo být za podmínek, které vedení schválí. Aktuální nabídku Realu označil Leonardo za nedostatečnou a kroky španělského celku za neuctivé a neakceptovatelné.

Hráčem sezony 2020/21 podle UEFA bude Jorginho, De Bruyne, nebo Kanté

Evropská fotbalová unie UEFA zveřejnila nominaci na cenu nejlepšího hráče minulé sezony. Získá ji buď jeden z vítězů Ligy mistrů z Chelsea, Jorginho či N'Golo Kanté, nebo hvězda jejich finálového soupeře Manchesteru City Kevin De Bruyne. Vítěz bude vyhlášen 26. srpna.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele