Suárez potěšil sázkaře a firmy

Přestože potřeba Luise Suáreze kousat protihráče má na hony daleko k chvályhodnému činu, najdou se i tací, které poslední výstřelek uruguayského fotbalisty potěšil. Například sázkaře ve Švédsku nebo několik společností, které se rozhodly incident s italským obráncem Giorgiem Chiellinim využít k reklamním účelům.

Suárez si dalším kousnutím protihráče zadělal na problémy

Uruguayský útočník Luis Suárez si zadělal v utkání mistrovství světa proti Itálii na vážný disciplinární trest. Krátce před jedinou brankou duelu, která poslala jeho tým do osmifinále šampionátu, podle všeho kousl do ramena obránce Giorgia Chielliniho.

Suárez věnoval góly proti Anglii týmovému lékaři

Útočník Luis Suárez věnoval dva góly, kterými na mistrovství světa zařídil důležitou výhru nad Anglií, reprezentačnímu lékaři Waleru Ferreirovi. Sedmadvacetiletý fotbalista se totiž před šampionátem podrobil operaci kolena a nevědělo se, jestli na turnaji vůbec nastoupí.

Uzdravený Uruguayec Suárez je připravený hrát proti Anglii

Uruguayci se ve svém druhém vystoupení v základní skupině mistrovství světa proti Anglii již budou moci spolehnout na svého nejlepšího hráče Luise Suáreze. Kanonýr Liverpoolu se po operaci kolena již cítí zcela zdráv a je připraven nastoupit.

Uruguayský kouč neví, kdy bude Suárez po operaci schopen hrát

Trenér Uruguaye Óscar Tabárez netuší, kdy bude mít k dispozici hvězdného útočníka Luise Suáreze. Liverpoolský kanonýr se na konci května podrobil operaci kolena, ale už přes týden se připravuje s týmem.

V nominaci Uruguaye nechybí Suárez

Nejlepší střelec anglické Premier League Luis Suárez se sice teprve před týdnem podrobil operaci kolena, o mistrovství světa ale nepřijde. V konečné 23členné nominaci Uruguaye nechybí ani další ofenzivní hvězda, Edinson Cavani.

Uruguayec Suárez je po operaci kolena, ale o MS by přijít neměl

Hvězdný uruguayský útočník Luis Suárez dnes podstoupil operaci kolena, ale o mistrovství světa v Brazílii by přijít neměl. Sedmadvacetiletý fotbalista Liverpoolu a nejlepší střelec uplynulé sezony anglické ligy má chybět dva až tři týdny.

O Zlatou kopačku se dělí Cristiano Ronaldo a Luis Suárez

O Zlatou kopačku pro nejlepšího střelce evropských ligových soutěží se potřetí v historii podělí dva fotbalisté. Portugalský kanonýr Cristiano Ronaldo z Realu Madrid a Uruguayec Luis Suárez ze Liverpoolu dali v uplynulém ročníku shodně 31 branek.

Suárez je nejlepším hráčem PL také podle novinářů

Pomyslný double zkompletoval Luis Suárez. Kanonýr Liverpoolu byl před týdnem zvolen nejlepším fotbalistou anglické Premier League v hlasování hráčské asociace, dnes mu toto ocenění ve své anketě udělili také novináři...

Nejlepším hráčem anglické ligy je kanonýr Liverpoolu Suárez

Nejlepším fotbalistou anglické ligy v anketě hráčské asociace byl vyhlášen liverpoolský útočník Luis Suárez. Uruguayský reprezentant vede dvě kola před koncem soutěže s 30 góly pořadí střelců, přestože v úvodu sezony zmeškal šest zápasů kvůli disciplinárnímu trestu z minulé sezony.

Anglickým nominacím na hráče roku dominuje trio z Liverpoolu

V Anglii byla zveřejněna nominace na hráče roku podle hlasování samotných fotbalistů. Anketu hráčské asociace (PFA) vyhraje jeden ze šestice Luís Suárez, Steven Gerrard, Daniel Sturridge (všichni Liverpool), Eden Hazard (Chelsea), Yaya Touré (Man City), Adam Lallana (Southampton).

Suárez miluje život v Liverpoolu, říká Cavani

Edinson Cavani, nynější hvězda francouzského Paris Saint-Germain a reprezentant uruguayského národního týmu, médiím sdělil, že jeho spoluhráč Luis Suárez si zamiloval způsob život ve městě Beatles. Suárez sice nějakou dobu patřil ke kritizovaným hráčům zejména pro své nesportovní chování, ale stále platí za největší hvězdu liverpoolského týmu.

Kanonýra Liverpoolu Suáreze nezastavily ani zdravotní problémy

Ani zdravotní problémy nezastavily kanonýra Liverpoolu Luise Suáreze na cestě za sbíráním dalších gólů. Ve středečním ligovém duelu s Hullem pomohl k výhře 2:0 svou 20. brankou v sezoně, přestože měl z předchozího utkání s Chelsea bolestivě naraženou nohu.

Liverpool si pojistil uruguayského kanonýra Suáreze

Luís Suárez si v létě chtěl vydupat odchod z Liverpoolu, nakonec ale zůstal a dnes s tradičním anglickým klubem spojil svoji další budoucnost. Uruguayský útočník na Anfield Road podepsal nový dlouholetý kontrakt a podle tamních médií se tím stal nejlépe placeným hráčem klubové historie...

Geniální Suárez touží po Lize mistrů

Vstřelit v jednom utkání čtyři branky, to se podaří málokomu. Útočník Liverpoolu Luis Suárez do dokázal včera večer při domácím utkání s Norwichem, u pátého navíc asistoval. Individuální úspěchy mu však nestačí, jeho cíle jsou jiné. Za rok chce v červeném dresu nastupovat za malebné melodie znělky Ligy mistrů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele