Benitez: Dnes večer nás postřílela zranění

Hodně nepovedený týden za sebou má Inter Milán. Nerazzurri v úterý prohráli v Lize mistrů na půdě Tottenhamu a včera doma jenom remizovali s Brescií v zápase, jehož špatný výsledek pro svěřence Rafaela Beniteze ještě podtrhává několik zranění...

Maicon pochválil Balea. Nepřekvapil mě, tvrdí

Jeden z nich byl loňský podzim oslavován a vynášen do nebe, druhý ho proseděl na lavičce. Stačí však otočit list života o rok dopředu a tehdy nevyzrálý náhradník si dělá s kdysi nejlepším obráncem světa co si namane. Včerejší sadu zápasů ovládl příběh Maicona a Garetha Balea, po utkání Brazilec prozradil, že ho výkon mladého velšského křídla nepřekvapil. Příliš do řeči mu ale po úterním kolotoči logicky nebylo.

Chivuovi s Maiconem vadí sobeckost útočníků Interu

Inter Milán v sobotu poprvé v sezóně prohrál, když podlehl v Římě tamnímu AS. Obránci Cristian Chivu s Maicon po utkání netajili, že se jim nelíbilo počínání útočníků vlastního týmu, hráli podle nich příliš sobecky.

Nejdůležitější bylo udržení Maicona, hájí se Branca

Inter Milán narozdíl od svých konkurentů přes léto prakticky vůbec neposílil a z různých stran nyní slyší kritiku, zejména od fanoušků. Spekuluje se také o tom, že spokojen není ani kouč Rafa Benítez. Technický ředitel Nerazzurri Marco Branca však přestupovou politiku klubu brání.

Maicon chce za Mourinhem do Realu Madrid

Brazilec Maicon by rád změnil dres. Obránce Interu Milán touží po přestupu do Realu Madrid, který nově vede José Mourinhem. Právě pod portugalským trenérem v uplynulé sezóně vyhrál Inter všechny soutěže a Maicon by Mourinha rád následoval.

Real Madrid je blízko získání Maicona

Přestup brazilského pravého obránce Maicona do Realu Madrid je už prý na spadnutí. Inter Milán, v jehož řadách Maicon působí od roku 2006, a Real Madrid se podle informací deníku Marca už dohodly na přestupové částce, která by byla přijatelná pro oba kluby.

Maicona nadchlo, jak mu s KLDR vyšla gólová střela

Žádná náhoda, ale dokonale naplněný záměr. Brazilský obránce Maicon si po úterním utkání s fotbalisty KLDR pochvaloval, jak v 55. minutě zvládl těžkou situaci a z téměř nemožného úhlu dokázal vstřelit důležitý první gól. Právě krásná trefa zadáka Interu Milán měla pro Brazílii klíčový význam

Real a Inter se na přestupu Maicona zatím nedohodly

Přestup Maicona z Interu Milán do Realu Madrid prozatím zůstává stále v nedohlednu. Jak uvedl hráčův agent Antonio Caliendo, jednání klubů jsou momentálně přerušena, vedení Nerazzurri totiž za brazilského obránce požaduje více, než Bílý balet nabízí...

Maicon potvrdil své přání přestoupit do Realu

Budoucnost Brazilce Maicona je každoročně předmětem mnoha spekulací, nyní se však k odchodu z Interu vyjádřil sám obránce. Člen brazilského reprezentačního výběru by chtěl následovat Josého Mourinha a přestoupit do Realu Madrid.

Ukázali jsme svoji sílu, pochvaluje si Maicon

Vedoucí Inter včera jen remizoval na hřišti nováčka z Bari, vzhledem k dvoubrankovému manku však po závěrečném hvizdu panovala u hostů spokojenost. Obhájce Scudetta dokázal rychle zareagovat na nepříznivý vývoj zápasu, čímž podle obránce Maicona dokázal svoji sílu...

Maicon zůstane v Interu, tvrdí agent

O obránce Maicona se zajímá několik bohatých klubů, brazilský reprezentant by ale měl zůstat v Interu Milán, je o tom alespoň přesvědčený jeho agent. Maicon ale čeká, že mu jeho zaměstnavatel vylepší platové podmínky.

Maicon požaduje vylepšení kontraktu

Kluby jako Chelsea, Real Madrid či Manchester City si zřejmě budou muset nechat zajít chuť na Maicona. Brazilský pravý obránce, jenž včera dokončil svoji vítěznou misi na Kofederačním poháru, vzkázal, že v Interu klidně zůstane, pokud mu italský mistr vylepší smlouvu...

Maicon: Když s Interem nevyhrajeme Ligu mistrů, pak odejdu

Pravý obránce Interu Brazilec Maicon má o své fotbalové budoucnosti jasno. Rád by své dovednosti předváděl i nadále v Interu Milán. Prohlásil ale, že pokud se týmu nepodaří vyhrát Ligu mistrů, pak půjde štěstí vyzkoušet jinam.

Maicon pohrozil odchodem z Interu Milán

Brazilský obránce Maicon pohrozil odchodem z Interu Milán. Osmadvacetiletý fotbalista si myslí, že ho vedení klubu přehlíží, přestože patří k pilířům základní sestavy.

Real Madrid Maicona zatím nekontaktoval

Maicon patří ke klíčovým hráčům Interu Milán a dá se očekávat, že se o něm bude v blízké budoucnosti psát ještě více. Brazilský obránce by se mohl stěhovat do Realu Madrid, je totiž jedním z trumfů Florentina Pereze v blížících se prezidentských volbách...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele