Götze očekává u sebe i Bayernu zlepšení

Mnichovský Bayern sice úspěšně vstoupil do nové sezóny a po třech ligových kolech má na kontě sedm bodů, přesto jsou na výkonech úřadujícího německého mistra vidět četné rezervy. Mario Götze pak u sebe i týmu očekává postupné zlepšení...

Götze o návratu: Jeden z nejtěžších momentů kariéry

Hodně zajímavý týden plný pikantních zápasů před sebou má Mario Götze. Mladý záložník se nejprve s německou reprezentací postaví tradičnímu rivalovi z Anglie, o víkendu pak znovu oblékne dres Bayernu Mnichov a čeká ho zápas na půdě Borussie Dortmund...

Götze měl opět "špatnou" značku oblečení

Talentovaný Mario Götze se podruhé během čtvrt roku postaral o kontroverzi svým výběrem oblečení. Stejně jako při červencovém představení v Bayernu Mnichov i během aktuální reprezentační akce propagoval svého osobního sponzora Nike. Bavorský velkoklub i národní tým má nicméně dlouhá desetiletí smlouvu s konkurenčním Adidasem.

Götze dohání manko, v plné síle hodlá být do čtyř týdnů

Mario Götze netrpělivě vyhlíží svůj první soutěžní start v dresu Bayernu Mnichov, kam přestoupil v létě z Borussie Dortmund. Mladý německý záložník a reprezentant dohání tréninkové manko a před necelým týdnem už seděl na lavičce, v sobotu by se pak rád představil fanouškům v Allianz Areně...

Tři hráči Bayernu dostali pokutu za oblečení s logem Nike

Vedení Bayernu Mnichov potrestalo tři hráče za to, že na oficiálních akcích klubu nosili oblečení značky Nike, třebaže sponzorem a menšinovým vlastníkem klubu je konkurenční Adidas. Nové posily Mario Götze a Jan Kirchhoff a útočník Mario Gómez musí zaplatit pokutu v neupřesněné výši.

Götze si ve finále Ligy mistrů s Bayernem kvůli zranění nezahraje

Dortmundský záložník Mario Götze má znovu potíže s poraněným stehenním svalem a přijde o finále Ligy mistrů proti Bayernu Mnichov, který v létě posílí. Dvacetiletý fotbalista se zranil na konci dubna v semifinále prestižní soutěže s Realem Madrid a od té doby nehrál.

Götze by o finále Ligy mistrů s Bayernem přijít neměl

Záložník Mario Götze z Dortmundu o finále Ligy mistrů proti Bayernu Mnichov, kam po sezoně z Borussie přestoupí, nejspíš nepřijde. Dvacetiletý hráč by podle agentury Reuters měl stihnout doléčit zranění stehenního svalu, kvůli kterému od konce dubna nehrál.

Götze nebude mít ve smlouvě s Bayernem výkupní klauzuli

Záložník Mario Götze nebude mít ve smlouvě s Bayernem Mnichov žádnou klauzuli, podle které by ho mohl případný zájemce vykoupit ještě před vypršením kontraktu. Ředitel Bayernu Mnichov Karl-Heinz Rummenigge vyloučil, že by jeho klub udělal stejnou chybu jako Dortmund, a předčasně tak o talentovaného dvacetiletého hráče přišel.

Kauza Götze přidělala delegátovi Fouskovi starosti navíc

Podle českého funkcionáře Petra Fouska byla jedinou komplikací úvodního semifinále Ligy mistrů mezi Borussií Dortmund a Realem Madrid v minulém týdnu kauza kolem přestupu Maria Götzeho z Dortmundu do Bayernu Mnichov. Fousek jako delegát UEFA na to musel zareagovat zpřísněním bezpečnostních opatření.

Bayern vykoupil z Dortmundu záložníka Götzeho

Bayernu Mnichov získal pro příští sezonu záložníka Borussie Dortmund Maria Götzeho. Podle listu Bild zaplatil bavorský velkoklub za talentovaného dvacetiletého hráče, o něhož mělo zájem několik špičkových evropských klubů, Dortmundu odstupné 37 milionů eur (asi 960 milionů korun).

Watzke zvažuje zimní posily a vylučuje odchod Götzeho

Borussia Dortmund na podzim předvedla výborné výkony v Lize mistrů a opanovala svojí obtížnou základní skupinu, na domácí scéně ale výrazně zaostává za Bayernem a její ředitel Hans-Joachim Watzke proto nevylučuje zimní posily. Mimo realitu je naopak prodej Maria Götzeho...

Bayern není nedostihnutelný, věří Götze

Jen sedm kol stačilo, aby mezi dvěma největšími kandidáty na bundesligový titul vznikla devítibodová mezera. Ačkoliv mistrovská Borussia Dortmund tu a tam ztrácí a mnichovský Bayern je zatím stoprocentní, tak Mario Götze nepropadá panice...

Götze: Jsem sice mladý, ale hrát chci už teď

Talentovaný německý fotbalista Mario Götze na mistrovství Evropy zažívá smíšené pocity. Je rád, že jeho tým postoupil po třech výhrách z těžké skupiny B do čtvrtfinále, ale zároveň ho mrzí, že si na šampionátu zatím ještě ani minutu nezahrál.

Götze prodloužil smlouvu v Dortmundu

Samé pozitivní zprávy pro své fanoušky má Borussia Dortmund ohledně Maria Götzeho. Mladý záložník doléčuje poraněná třísla a už brzy by se mohl znovu objevit na trávníku, vedle toho uzavřel s vestfálským klubem nový kontrakt a zavázal se mu do léta 2016...

Zájem o Götzeho sílí. Odejde už v létě?

Sportovní manažer Dortmundu Michael Zorc nedávno prohlásil, že Mario Götze bude oblékat dres Borussie i v příští sezoně. Úřadující mistr ale poté oznámil milionový příchod Marca Reuse a německá média spekulují, že Götze odejde už za půl roku. Zájem špičkových klubů potvrzuje jeho agent.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele