Martin Hašek Články

Přidat hráče do záložek

Češi v zahraničí: Wágnerova kyperská trefa a Trmalův portugalský debut

Tomáš Wágner zařídil v kyperské lize remízu a bod pro Neu Salamis. Mladý brankář Matouš Trmal má za sebou ligový debut v dresu portugalské Vitórie Guimaraes. Po zimní přestávce se rozběhla i s řadou českých legionářů polská Ekstraklasa.

Češi v zahraničí: Jediným střelcem Barák, Kadeřábek oslavil návrat

Tentokrát gólově nebývale chudý byl víkend v podání českých fotbalistů v zahraničí. Mezi střelce se zapsal pouze Antonín Barák z Verony. Ani vítězství si Češi tentokrát příliš mnoho neužili. Radovat se mohli Pavlenka a Gebre Selassie z Brém, kromě tří bodů připravili krajana Daridu z Herthy o trenéra. Po dlouhé pauze se na trávník vrátil v dresu Hoffenheimu Pavel Kadeřábek.

Češi v zahraničí: Gebre Selassie rozhodl, Krmenčík se znovu trefil za PAOK

Theo Gebre Selassie se trefil za Werder Brémy a rozseknul důležité utkání s Augsburgem. V Turecku přidal další branku z pokutového kopu Milan Škoda. A Michael Krmenčík pokračuje ve vydařeném startu v řecké Soluni. Ve čtvrtém utkání dal druhý gól.

Záložník Hašek posílil poslední celek druhé německé ligy Würzburg

Martin Hašek se domluvil na angažmá v posledním celku druhé německé ligy Würzburgeru Kickers. Pětadvacetiletý záložník naposledy loni na jaře působil ve Spartě, s níž se soudí a podle nepravomocného verdiktu sboru rozhodců Fotbalové asociace ČR má pražskému klubu zaplatit přes 21 milionů korun.

Záložník Hašek jednal s Opavou, Slezany ale neposílí

Martin Hašek jednal o angažmá v prvoligové Opavě, Slezany ale nakonec neposílí. Z možného příchodu pětadvacetiletého záložníka sešlo, protože hráč se soudí se Spartou, které má podle nepravomocného říjnového verdiktu sboru rozhodců Fotbalové asociace ČR (FAČR) zaplatit 800 tisíc eur (přes 21 milionů korun).

Sparta i Hašek se odvolali proti verdiktu Sboru rozhodců FAČR

Pražská Sparta i její bývalý hráč Martin Hašek se podle očekávání odvolali proti říjnovému verdiktu Sboru rozhodců FAČR. Podle něho Hašek musí klubu zaplatit 800 tisíc eur (téměř 21,8 milionu korun) za to, že březnovou jednostrannou výpovědí porušil podmínky smlouvy. Sparta podle svého webu žádá plnou náhradu škody, která by měla činit dva miliony eur (asi 53 milionů korun).

Hašek musí zaplatit Spartě téměř 22 milionů korun

Martin Hašek musí zaplatit Spartě 800 tisíc eur (téměř 21,8 milionu korun) za to, že březnovou jednostrannou výpovědí porušil podmínky smlouvy s klubem. Podle webu Sparty o tom rozhodl Sbor rozhodců FAČR. Verdikt není pravomocný, obě strany se můžou odvolat.

Hašek: Ve Spartě mi lhali, chtěli mě zdeptat a dehonestovat

Martin Hašek, který je ve sporu s pražskou Spartou kvůli jednostranně vypovězené smlouvě, v rozhovoru s Aktuálně.cz uvedl, že mu během angažmá na Letné lidé z vedení klubu lhali a nejednali s ním na rovinu. Čtyřiadvacetiletý záložník má pocit, že ho zástupci klubu chtěli zničit, veřejně ho ponížit a udělat z něj odstrašující případ.

Sbor rozhodců FAČR začal projednávat spor Sparty s Haškem

Sbor rozhodců Fotbalové asociace ČR dnes začal projednávat spor Sparty se záložníkem Martinem Haškem. Hráč podal v březnu výpověď, kterou pražský klub považuje za neoprávněnou a požaduje po bývalém reprezentantovi do 21 let odškodné. Sbor má podle FAČR rozhodnout do 14 dnů.

Sport: Sparta chce od Haška jako odškodné 55 milionů korun

Odškodné ve výši 55 milionů korun požaduje Sparta podle deníku Sport po záložníkovi Martinu Haškovi. Čtyřiadvacetiletý hráč podal v březnu výpověď, kterou klub považuje za neoprávněnou. V minulém týdnu se letenský celek obrátil na Fotbalovou asociaci ČR, která bude situaci řešit v rozhodčím řízení.

Sparta navrhuje zahájit rozhodčí řízení v kauze Hašek

Vedení Sparty nadále považuje březnovou výpověď záložníka Martina Haška za neoprávněnou a podalo návrh na zahájení rozhodčího řízení. Příslušný čtrnáctistránkový dokument již Letenští doručili Fotbalové asociaci ČR. Sparta o tom dnes informovala na svém webu.

Hašek po odchodu ze Sparty prý jedná s Beşiktaşem

Martin Hašek, který před měsícem vypověděl smlouvu ve Spartě, by mohl zamířit do Turecka. Podle tamního serveru Fanatik jedná čtyřiadvacetiletý záložník o angažmá s Beşiktaşem Istanbul.

Hašek dal ve Spartě výpověď a nepřišel na trénink béčka

Záložník Martin Hašek ve čtvrtek podal ve Spartě výpověď. Navíc bez omluvy chyběl na tréninku rezervního týmu, kam byl přeřazen poté, co s áčkem odmítl odletět na soustředění. Vedení letenského klubu se proti takovému jednání ohradilo s tím, že hráč se tím vystavil možným vysokým sankcí.

Situace s Haškem je pro mě naprosto nepochopitelná, řekl Rosický

Naprosto nepochopitelná je pro sportovního ředitele fotbalistů Sparty Tomáše Rosického situace kolem Martina Haška. Čtyřiadvacetiletý záložník byl kvůli odmítnutí odletět na zimní soustředění do Španělska přeřazen do třetiligového B-týmu. Nakonec nesouhlasil ani s přestupem do Haify. Rosický nevyloučil jeho odchod, zájemce však musí splnit podmínky Letenských.

Sparťan Hašek do Haify nepřestoupí, nedohodl se na smlouvě

Záložník Martin Hašek z pražské Sparty do Maccabi Haifa nepřestoupí. Čtyřiadvacetiletý hráč podle webových stránek izraelského klubu odmítl podepsat smlouvu v podobě, jak byla dohodnuta před jeho příletem do Haify.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele