Bayer Leverkusen se pokusí získat volného Ballacka

Před osmi lety odcházel z Bayeru Leverkusen jako hrdina, když byl součástí nejúspěšnější sezóny v klubové historii. Nyní je Michael Ballack bez angažmá a německý tým prý udělá vše pro to, aby zkušeného záložníka získalo zpět.

Ballack uvažuje o návratu do Německa, o konci kariéry nikoliv

Poté, co se Michael Ballack nedohodl na nové smlouvě v Chelsea, zvažuje své další angažmá. Zkušenému záložníkovi se naskýtá možná návratu do německé bundesligy, kde se otevřeně mluví o zájmu Leverkusenu a Schalke, naopak konec hráčské kariéry nepřipadá v úvahu...

Cole a Ballack se nedohodli na smlouvách a opouštějí Chelsea

Michael Ballack a Joe Cole si mohou začít hledat nové zaměstnavatele. Oba zkušení záložníci se nedohodli s Chelsea na novém kontraktu a londýnský klub na svém webu potvrdil, že po vypršení toho stávajícího koncem měsíce se stanou volnými hráči...

Ballackovo zranění je z vážnějších, na MS si nezahraje

Fotbalistům Německa bude na mistrovství světa v Jihoafrické republice chybět kapitán Michael Ballack z Chelsea. Třiatřicetiletý záložník si poranil v sobotním finále Anglického poháru proti Portsmouthu pravý kotník, jehož léčba si vyžádá minimálně osm týdnů. Šampionát začíná za 24 dní.

Ballack viní Boatenga, že ho zranil úmyslně

Kapitánovi německé reprezentace Michaelu Ballackovi hrozí, že přijde o mistrovství světa. Záložník Chelsea si v sobotním finále Anglického poháru s Portsmouthem poranil kotník. Ballacka zranil Kevin-Prince Boateng a 33letý hráč je přesvědčen, že se jednalo o úmysl.

Podle Ballacka by Němci neměli být pasováni do role favorita

Kapitán německé reprezentace Michael Ballack se rozpovídal na téma mistrovství světa, které se koná příští léto v Jižní Africe, a podotkl, že Němci určitě nepatří k užšímu okruhu favoritů.

Ballack příští rok zváží setrvání v reprezentaci

Německý národní tým by mohl již hodně brzy přijít o svého dlouholetého vůdce. Reprezentační kopačky na hřebík možná pověsí kapitán Michael Ballack, který svou budoucnost zváží příští rok po světovém šampionátu...

Můžeme vyhrát titul, je si jist Ballack

Do své čtvrté sezóny v barvách Chelsea vstoupí Michael Ballack, jenž věří, že jeho tým konečně dokáže po třech letech sesadit z trůnu Manchester United. Kapitán německé reprezentace doposud získal hned čtyřikrát titul v bundeslize, v anglické Premier League ovšem zatím na primát čeká...

Ballack bude hrát za Chelsea i příští rok

Michael Ballack se dohodl na smlouvě s Chelsea i na další sezónu. Německý reprezentační záložník tak na Stamford Bridge zůstane nejméně do mistrovství světa v Jižní Africe.

Podolski přispěl do fondu fair play

Jako pokání za kontroverzi s kapitánem Michaelem Ballackem věnoval německý fotbalový reprezentant Lukas Podolski 5000 eur (zhruba 133 tisíc korun) do svazového fondu na podporu fair play. Třiadvacetiletý útočník se během středečního kvalifikačního duelu ve Walesu dostal s Ballackem do fyzického kontaktu a dokonce mu uštědřil lehký políček.

Ballack chce pokračovat v Chelsea. Jednání brzy začnou

Michaelu Ballackovi končí v létě na Stamford Bridge smlouva. Německý záložník ale mí jasno, dres Chelsea by chtěl oblékat i nadále. Jednání o novém kontraktu by měla začít v nejbližších týdnech.

Podle Ballacka se o titul popere Chelsea s Manchesterem

Anglické lize po čtrnácti kolech vévodí Liverpool s Chelsea. Podle záložníka londýnského klubu Michaela Ballacka jsou Reds spíš pohárovým mužstvem, o titul by tak Chelsea měla bojovat hlavně s Manchesterem United.

Ballack zůstává kapitánem německé reprezentace

Záložník Chelsea Michael Ballack nakonec zůstane kapitánem německé reprezentace. Ve čtvrtek se spekulovalo, že se funkce vzdal, ale Německý fotbalový svaz dnes oznámil, že bude s kapitánskou páskou pokračovat.

Ballack se omluvil za kritiku reprezentačního kouče

Kapitán německé reprezentace Michael Ballack se omluvil za kritiku trenéra národního týmu Joachima Löwa. S koučem se navíc rozhodl usmířit také záložník Torsten Frings, který po absenci v základní sestavě při posledních zápasech kvalifikace o postup na mistrovství světa hrozil koncem v reprezentaci.

Löwa znepokojily Ballackovy komentáře v tisku

Trenérovi německé reprezentace Joachimu Löwovi se nelíbí komentáře kapitána Michaela Ballacka v tisku. Slova v rozhovoru pro deník Frankfurter Allgemeine Zeitung o tom, že zkušení hráči si zaslouží více respektu, ho prý překvapila a zklamala.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele