Neymar doléčil zranění a začne v PSG pomalu trénovat

Hvězdný Brazilec Neymar doléčil zranění nohy a dnes se poprvé po deseti týdnech zapojí do tréninku Paris St. Germain. Sedmadvacetiletý útočník laboroval s kostí v nártu a kvůli tomu nehrál už loni tři měsíce. Nyní začne s lehkým tréninkem.

UEFA zahájila disciplinární řízení s Neymarem za urážku sudích

Evropská fotbalová unie (UEFA) zahájila disciplinární řízení s brazilským útočníkem Neymarem, kterého viní z urážky rozhodčích. Hvězdný hráč Paris St. Germain se jich dopustil na sociální síti v komentáři po osmifinále Ligy mistrů, ve kterém Manchester United vyřadil francouzský tým díky penaltě nařízené po zásahu videorozhodčího v poslední minutě.

Je to ostuda, zkritizoval Neymar rozhodčí po vyřazení PSG v LM

Brazilský útočník Neymar po nečekaném vyřazení Paris St. Germain v osmifinále Ligy mistrů ostře zkritizoval rozhodčí. Sedmadvacetiletému fotbalistovi se nelíbilo, že Damir Skomina po poradě s videorozhodčím nařídil za ruku Presnela Kimpembeho v nastavení středečního zápasu penaltu, ze které Manchester United rozhodl o postupu.

Neymar má zlomenou zánártní kůstku, chybět bude dva měsíce

Paris Saint-Germain bude rovněž letos v klíčových pasážích sezony chybět jedna z jeho největších hvězd. Mimo hru je Neymar, brazilský útočník utrpěl zlomeninu zánártní kůstky a na trávníku se neobjeví zhruba deset týdnů...

Neymar si zranil nohu, kvůli níž loni nehrál tři měsíce

Brazilec Neymar z Paris Saint-Germain odkulhal se zraněním pravé nohy ze středečního utkání Francouzského poháru proti Štrasburku. Hvězdný útočník si poranil nártní kost u malíčku, kterou si zlomil už loni v únoru. Přišel tehdy o zbytek klubové sezony a měl co dělat, aby stihl mistrovství světa v Rusku.

Neymar pootevřel dveře k budoucímu angažmá v anglické lize

Neymar už poměrně dlouho patří mezi nejlepší fotbalisty světa, ve svých 26 letech před sebou navíc ještě má řadu dobrých sezon a minimálně jednu z nich by mohl strávit v anglické Premier League. Brazilský útočník tuto soutěž považuje za jednu z nejlepších na světě a není vyloučeno, že se na Ostrovy jednou přestěhuje...

Neymarovo zranění není vážné, PSG by neměl chybět

Zranění hvězdného útočníka Neymara z úterní přípravy brazilské reprezentace není vážné a francouzskému mistrovi Paris St. Germain by neměl v dalších zápasech chybět. Kvůli problémům s třísly odehrál Neymar proti Kamerunu jen pár minut.

Hvězdní útočníci PSG Neymar a Mbappé se v reprezentaci zranili

Hvězdní útočníci Paris Saint-Germain Neymar a Kylian Mbappé nedohráli dnešní přípravné reprezentační zápasy. Neymar střídal pravděpodobně kvůli zranění třísel už v 8. minutě ve vítězném utkání Brazílie 1:0 proti Kamerunu. Francouzský mladík Mbappé šel z trávníku ještě před přestávkou duelu proti Uruguayi kvůli zraněnému ramenu. I mistři světa vyhráli 1:0.

Neymarovi hrozí za podvod při přestupu do Barcelony až šest let vězení

Až šest let vězení hrozí hvězdě Neymarovi v soudním procesu za korupci a podvod při jeho přestupu do Barcelony v roce 2013. Uvedla to agentura AFP s odvoláním na zprávu španělského soudce, který má případ na starosti. Termín procesu dosud nebyl stanoven.

Neymar se do Barcelony nevrátí, u týmu bude pokračovat Valverde

Neymar loni v létě přestoupil z Barcelony do Paris Saint-Germain a už nyní se spekuluje o jeho případném návratu na Pyrenejský poloostrov. Jméno brazilského útočníka bylo spojováno s Realem Madrid a ve hře měl být i katalánský velkoklub, jeho prezident Josep Maria Bartomeu ovšem něco podobného popřel...

Neymar prý nechtěl nosit desítku. Donutil ho k tomu Alves

Brazilec Neymar se přiznal, že nikdy netoužil po tom, hrát v brazilské reprezentaci s číslem deset. V roce 2013 ho k tomu ale v podstatě přinutil jeho tehdejší spoluhráč z Barcelony Dani Alves. Jaká čísla tedy brazilská hvězda preferovala?

Neymar bude stálým kapitánem brazilské reprezentace

Brazilská reprezentace bude mít stálého kapitána, kterým trenér Tite jmenoval hvězdného útočníka Neymara. Reprezentační kouč od svého příchodu k týmu kapitány střídal a během dvou let se v této roli protočilo 16 hráčů.

V nominaci na fotbalistu roku jsou Ronaldo, Messi, Salah i Varane

V nominaci na cenu The Best pro nejlepšího fotbalistu roku 2018 podle FIFA jsou Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Mohamed Salah, Luka Modrič, Harry Kane, Kylian Mbappé, Eden Hazard, Antoine Griezmann, Kevin De Bruyne a Raphaël Varane. Dostalo se tak na tři čerstvé mistry světa z Francie a tři vítěze uplynulého ročníku Ligy mistrů s Realem Madrid.

Neymar zůstane v PSG, prohlásil prezident klubu

Spekulace o tom, že by snad Brazilec Neymar mohl po roce opustit Paříž a zamířit do Realu Madrid hází prezident klubu Nasser al-Khelaifi. Podle něj je přestup nejdražšího hráče světa vyloučen.

Real Madrid odmítl, že by usiloval o příchod Neymara

Portugalskou hvězdu Cristiana Ronalda v kádru Realu Madrid jistě nenahradí Brazilec Neymar. Španělský celek v prohlášení odmítl spekulace, že plánuje angažovat právě hvězdu Paris St. Germain.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele