De Jong: Klidně vyboxuji míč z branky jako Suárez

Nizozemský záložník Nigel de Jong se zastal kritizovaného Luise Suáreze. Pětadvacetiletý fotbalista prý chápe, proč uruguayský útočník ve čtvrtfinále mistrovství světa s Ghanou zastavil míč na brankové čáře rukou. De Jong také dodal, že v dnešním finále se Španělskem klidně udělá to samé.

De Jong: Sebedůvěra je zpět. Ve čtyřce budeme

Manchester City rázně ukončil sérii nevýrazných výsledků - o víkendu porazil vedoucí Chelsea 2:1. Záložník Nigel de Jong věří, že tento úspěch vrátí týmu sebedůvěru. Podle nizozemského reprezentanta budou Citizens na konci ligy v elitní čtyřce.

De Jong další posilou Manchesteru City

Manchester City získal svou třetí velkou zimní posilu. Již dříve do anglického klubu přestoupili Wayne Bridge a Craig Bellamy, dnes je následoval Nigel de Jong. Nizozemský záložník se úspěšně podrobil zdravotní prohlídce a podepsal smlouvu na čtyři a půl roku, Hamburk by za něho měl podle zákulisních informací dostat patnáct milionů liber...

Manchester City prý dá za Bellamyho a De Jonga skoro miliardu

Manchester City se dohodl s West Hamem na přestupu útočníka Craiga Bellamyho, jenž ještě dnes podepsal s klubem smlouvu na čtyři a půl roku. Londýnský klub by za velšského kapitána měl podle serveru BBC dostat 14 milionů liber (asi 428 milionů korun).

Hughes věří, že získá z Hamburku de Jonga

Manchester City při mohutném nakupování myslí nejen na ofenzivní hvězdy typu Kaká, ale i na méně nápadné hráče. Takovým je defenzivní záložník Hamburku Nigel de Jong. Citizens za něj nabízejí patnáct milionů liber a manažer Hughes věří, že se brzy stane posilou jeho týmu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele