Ondřej Kušnír Články

Přidat hráče do záložek

Do sparťanské sestavy se po zranění vrací obránce Kušnír

Tři a půl měsíce trvala léčba zlomeniny kotníku obránce Ondřeje Kušníra, ve čtvrtečním utkání Evropské ligy proti Lausanne s ním už trenér Jozef Chovanec počítá do základní sestavy.

Pro Řepku byl gól a titul satisfakcí za dva roky staré vyloučení

Sparťanská cesta za titulem měla šťastný konec. V předposledním kole mohli Pražané o mistrovské oslavy přijít, nakonec však sami v dnešním závěrečném kole rozhodli. A symbolicky se o to postaral muž, který před dvěma lety hloupým vyloučením sebral šanci na titul.

Kušnír jel s reprezentací na turnaj, ale starty si opět nepřipsal

Takřka jako turista prožil sparťanský obránce Ondřej Kušnír turnaj ve Spojených arabských emirátech. Oba zápasy, ve kterých jeho spoluhráči z národního týmu naprosto vyhořeli, sledoval jen z tribuny a první reprezentační starty si znovu nepřipsal, přestože byl v nominaci už podruhé.

Kušníra po příjezdu k reprezentaci vítal potlesk exsparťanů

Takový příchod na premiérový sraz reprezentace, jaký si prožil v pondělí večer sparťanský obránce Ondřej Kušnír, jen tak žádný fotbalista nezažije. Když dorazil po derby po boku spoluhráče Romana Hubníka a slávisty Adama Hlouška opožděně na soustředění národního týmu do Štiřína, ozval se v hotelové restauraci potlesk.

Sparťanský obránce Kušnír děkoval brankou zemřelé matce

Oba krajní obránci byli v sobotním utkání fotbalistů Sparty a Jablonce klíčovými hráči domácího vítězného týmu. Oba patřili k nejpilnějším střelcům, často zaměstnávali defenzivu na opačné straně hřiště. Ondřej Kušnír byl nakonec i autorem prvního gólu vítězů a po utkání přiznal, že měl v utkání obrovskou motivaci.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele