Berger po 14 letech těžce vstřebává českou zimu

Naposledy před čtrnácti lety poznal fotbalista Patrik Berger, jak chutná zimní příprava v českém podání. Zátěž ve sněhu a za mrazivého počasí zvládá zatím bez zdravotních komplikací, ale jak sám přiznává, už jen se sebezapřením a silnou vůlí.

Berger jako sparťanský kapitán touží zdvihnout mistrovský pohár

Patrik Berger má být novým symbolem Sparty na cestě za úspěchy v začínající sezoně. Někdejší reprezentant se do české ligy vrátil po 13 letech strávených v Německu a Anglii a Spartu do bojů povede jako nový kapitán. Ze všeho nejvíc by si prý přál na Letnou vrátit mistrovský titul, který má v držení konkurenční Slavia.

Patrik Berger: Jsem zdravý a odpočinutý, Spartě pomůžu

Patrik Berger (34), který se vrátil do českého fotbalu po 13 letech, se před začátkem letní přípravy Sparty cítí ve velké pohodě. Hráč poskytl rozhovor agentuře Mediafax po čtvrteční tiskové konferenci.

19.06.2008 Aktuality 17 komentářů
Zaujalo nás

Patrik Berger se vrací do Sparty!

Patrik Berger ukončil působení v Anglii a přestoupil do Sparty Praha. Jeho návrat do klubu, v němž s fotbalem začínal, oznámilo dnes v pravé poledne vedení Sparty na tiskové konferenci, které byl přítomen i bývalý reprezentant, který od roku 1995 působil v zahraničí. Za přítomnosti svého agenta Pavla Pasky podepsal na Letné dvouletou smlouvu.

Berger do Slavie? Padesát na padesát!

Trpký konec potkal v Aston Ville českého záložníka Patrika Bergra (34). Ten byl po svých výrocích, v nichž doporučil spoluhráči Garethu Barrymu odchod do Liverpoolu, před posledním kolem Premier League vyřazen z kádru a vedení anglického celku mu zakázalo návrat do klubu. Bývalý reprezentant zvažuje svou budoucnost, jednou z možností je i návrat do Slavie.

Patrik Berger v Aston Ville končí

Jen před pár dny Patrik Berger doporučil svému spoluhráči z Aston Villy Garethu Barrymu přestup do Liverpoolu a už dnes toho lituje. Jeho slova se totiž vůbec nelíbila manažerovi Martinu O'Neillovi a ten prohlásil, že bývalý český reprezentant v jeho týmu skončil.

Berger nám vykope poháry, věří O’Neill

Aston Villa bojuje o evropské poháry. V závěru sezóny se manažer Martin O’Neill spoléhá také na záložníka Patrika Bergera. Bývalý český reprezentant je po zdravotních problémech zcela fit a O’Neill věří, že tým potáhne jako v závěru loňské sezóny.

Berger ještě jasno nemá

Patrik Berger, v současnosti hráč Aston Villy, chce svou fotbalovou budoucnost vyřešit co nejdříve. 34letý záložník byl nedávno úzce spojován se Slávií Praha, kde by si podle vlastních slov ještě jednou rád zahrál, s představiteli vedoucího celku Gambrinus ligy nicméně ještě oficiálně nejednal.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele