Čech oslavil jubileum čistým kontem

Český brankář Petr Čech odchytal ve středu v osmifinálovém utkání Ligy mistrů proti Juventusu Turín 200. zápas v dresu londýnské Chelsea a radoval se z čistého konta. Jeho soupeř, záložník Juventusu Pavel Nedvěd, po utkání litoval, že se mu nepodařilo bývalého reprezentačního kolegu více ohrozit.

Nedvěd po letošní sezoně ukončí kariéru

Český fotbalista Pavel Nedvěd dnes potvrdil, že tato sezona je jeho poslední v Juventusu Turín. Šestatřicetiletému záložníkovi v létě vyprší smlouva a bývalý reprezentační kapitán se rozhodl, že ji neprodlouží a ukončí kariéru.

Trezeguet si přeje, aby Nedvěd pokračoval v kariéře

Pomalu, ale jistě se blíží den, během něhož Pavel Nedvěd oznámí definitivní odchod do fotbalové důchodu. K tomu může dojít již po skončení letošní sezony, spousta fanoušků ale věří, že si bývalý kapitán české reprezentace ještě o rok prodlouží svou kariéru. Takové přání má i David Trezeguet...

Rakitič si myslí, že by v Juventusu mohl nahradit Nedvěda

Chorvatský reprezentant Ivan Rakitič by si to rád z německého Schalke namířil do turínského Juventusu. Podle vlastních slov si dokáže sám sebe představit v roli nástupce Pavla Nedvěda, který pod Alpami zanechal nesmazatelnou stopu.

Musíme zůstat klidní, nabádá své spoluhráče Nedvěd

Nový náboj dostal na začátku roku 2009 boj o italský titul. Milánský Inter ze dvou zápasů vytěžil pouze jeden bod, čehož využil Juventus a manko na Nerazzurri snížil již na pouhé tři body. Záložník Staré dámy Pavel Nedvěd ale moc dobře ví, že jeho tým nesmí usnout na vavřínech...

Nedvěd by mohl být v Juventusu placen za odehrané zápasy

Český záložník Pavel Nedvěd by mohl být v příští sezoně v Juventusu placen podle odehraných zápasů. Vedení turínského klubu se netradičním kontraktem snaží svou hvězdu přesvědčit, aby si ještě o rok prodloužila kariéru.

Juventus se chystá přemlouvat Nedvěda k prodloužení kariéry

Vedení Juventusu se nehodlá smířit s variantou, že by záložník Pavel Nedvěd v létě mohl ukončit kariéru. Šéfové "Staré dámy" podle dnešního vydání listu Tuttosport vymýšlejí strategie, jak hvězdného středopolaře přemluvit k tomu, aby alespoň o rok prodloužil smlouvu, která mu v červnu vyprší.

13.01.2009 Aktuality 41 komentářů
Zaujalo nás

Nedvěd vyhrál podzimní část Zlatého míče

Čtyřleté panování brankáře Petra Čecha jako krále českých fotbalistů může ukončit Pavel Nedvěd. Šestatřicetiletá hvězda Juventusu totiž po podzimní části sezony vede anketu Zlatý míč o nejlepšího fotbalistu České republiky. Má tak šanci navázat na své triumfy z let 1998, 2000, 2001, 2003 a 2004, což z něho dělá nejúspěšnějšího fotbalistu v historii ankety.

Nedvěd popřel spekulace o možném prodloužení kariéry

Pavel Nedvěd v dnešním rozhovoru pro ČTK dementoval spekulace italského tisku, podle kterých se chystá prodloužit smlouvu v Juventusu Turín a pokračovat v kariéře. Popřel současně sobotní informace deníku Tuttosport, že to naznačila jeho manželka Ivana.

Nedvěd podle manželky zvažuje prodloužení smlouvy v Juventusu

Česká hvězda Juventusu Pavel Nedvěd si možná ještě o rok prodlouží kariéru. Šestatřicetiletý záložník několikrát naznačil, že po sezoně s fotbalem skončí, podle manželky Ivany je však možné, že s turínském klubem prodlouží smlouvu o další rok.

Nedvěd chce kariéru zakončit s Juventusem v Římě

Na stadionu, kde svou italskou kapitolu kariéry začal ji chce Pavel Nedvěd také ukončit. Stadio Olimpico v Římě bude hostit příští rok v květnu finále Ligy mistrů a Nedvěd by se svým Juventusem byl rád při tom.

Nedvěd: Klub má právo na to hledat náhradu

Kdy Pavel Nedvěd ukončí kariéru? Bude to po letošní sezoně, nebo si svůj aktivní fotbalový život prodlouží ještě o další rok? Tak podobné otázky budeme v následujících týdnech slýchávat stále častěji. Sám záložník Juventusu si je vědom toho, že jeho odchod ze scény se blíží...

Juventus chce Schweinsteigera i další

Podle turínských novin Tuttosport dostal sportovní ředitel Juventusu Alessio Secco svolení majitelů k provedení několika velmi významných přestupů. Na sever Itálie by tedy mohla zamířit některá velká jména. Trochu nečekaně se Juve rozhodl lovit v Německu.

Grygerovi se v Juventusu daří. Děkuje Nedvědovi

Juventus ve včerejší předehrávce italské ligy s přehledem porazil Janov a vyrovnal se čelu tabulky. Velkou měrou přispěl k výhře 4:1 obránce Zdeněk Grygera. Český reprezentant první branku sám dal a druhou připravil.

Nedvěd složil poklonu Lippimu. Jestli skončí, neví

Bude Pavel Nedvěd pokračovat v kariéře? Možná nejlepší fotbalista české historie stále neřekl jasné ano, či ne, jak je ostatně už léta jeho zvykem. Jedno je jisté, Juventus by se prodloužení spolupráce s Grande Paolem nebránil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele