Mexes v případě odchodu z Říma preferuje setrvání v Itálii

Hodně rušno bude v následujících týdnech okolo osoby Philippa Mexese. Francouzskému reprezentačnímu obránci končí smlouva v AS Řím, dohoda o novém kontraktu je v nedohlednu a jeho odchod z hlavního města Itálie tak neustále nabírá reálnějších obrysů. Zájemci se už shlukují a výhodu budou mít ti z Apeninského poloostrova...

Mexes se na smlouvě stále nedohodl, situaci sleduje Milán

Týdny ubíhají a Philippe Mexes stále neví, kde bude působit v příští sezóně. Francouzskému obránci končí v římském AS smlouva a obě strany stále nemohou najít společnou řeč ohledně jejího prodloužení. Do hry tak vstupuje AC Milán, který je podle některých zpráv již s hráčem domluven...

Mexes zatím nabídku na prodloužení smlouvy nedostal

Philippe Mexes chce prodloužit smlouvu a zůstat v AS Řím. Prezidentka klubu Rosella Sensi oznámila, že už vedení začalo s francouzským obráncem jednat, Mexes ale tvrdí, že žádnou nabídku zatím neobdržel. Současná smlouva mu končí už v létě.

Nehráli jsme jako tým, zlobil se Mexes

AS Řím si včera mohl v tabulce italské ligy polepšit, místo toho klesl na sedmou příčku. Giallorossi totiž prohráli v Palermu 1:3. Obránce Philippe Mexes nebyl spokojený s výkonem svého týmu, hlavně za druhý poločas podle něho zaslouží Římané kritiku.

Conti: S Mexesem počítáme, je rozhodující článek týmu

Philippe Mexes se sice konečně probojoval do francouzské reprezentace, v AS Řím ale fotbalově v posledních letech spíše strádá. Obránce proto pohrozil, že pokud nedostane v klubu více příležitostí, na nabídku nové smlouvy nepřistoupí.

Mexes na odchodu z AS Řím?

Philippe Mexes kroutí svou šestou sezonu v AS Řím a je možné, že před sebou má poslední dva měsíce svého angažmá u Giallorossi. Trenér Claudio Ranieri sice Mexese nedávno označil za nejlepšího francouzského stopera, fakt, že ho nenasazuje pravidelně, ovšem nahrává spíše hráčově možnému odchodu...

Ranieri označil Mexese za nejlepšího francouzského stopera

AS Řím má po dlouhé době možnost prodrat se v tabulce až na samotný vrchol. Dnes mu k tomu dal příležitost Inter Milán, který remízoval ve Fiorentině 2:2. Trenér Římanů Claudio Ranieri by v zítřejším duelu proti Atalantě mohl nasadit také Philippa Mexese. Toho dokonce označil za nejlepšího francouzského stopera.

Mexes do Chelsea namířeno nemá

Sice se nedávno v médiích objevily informace o velkém zájmu Chelsea o služby stopera Philippe Mexese, agent Olivier Joanneaux vše ale dementoval. Jeho klient zřejmě zůstane i nadále v AS Řím.

Výměna Mexese za Jankulovského podle agenta nehrozí

Český reprezentant Marek Jankulovski se zřejmě nemusí obávat, že by ho vedení AC Milán chtělo vyměnit za Philippa Mexese z AS Řím. Agent francouzského obránce prohlásil, že šestý celek uplynulého ročníku italského ligy chce sedmadvacetiletého hráče navzdory zájmu řady evropských klubů udržet.

AS Řím prodá Mexese nebo Brighiho, tvrdí Canovi

Jeden z nejslavnějších italských fotbalových agentů Dario Canovi zastává názor, že AS Řím se v letním přestupovém období zbaví jednoho z dvojice Mexes- Brighi. Podle něj k tomu klub donutí situace a tito dva fotbalisté jsou vážnými adepty na změnu dresu.

Mexes chce zůstat, ujistil Spalletti

AC Milán začíná hledat náhradu za Paola Maldiniho a jedním z hráčů na jeho seznamu je i Philippe Mexes. Francouzský obránce v tuto chvíli hájí barvy AS Řím a tak tomu bude i nadále, na tiskové konferenci před dohrávkou se Sampdorií to potvrdil trenér Giallorossi Luciano Spalletti...

O postupu Říma rozhodly zkušenosti, prohlásil Mexes

AS Řím si včera večer pohlídal postup do další fáze Ligy mistrů. Italský tým doma Bordeaux k ničemu nepustil a ve druhé půli sám dvakrát skóroval. Podle obránce vítězů Philippa Mexese rozhodly ve prospěch Říma větší zkušenosti.

AC Milán: Příchod Mexese? Nesmysl

Vedení AC Milán rychle zareagovalo na dnešní dopolední informace italského tisku o připravované výměně obránců s AS Řím. Do hlavního města údajně mohli putovat Marek Jankulovski a Daniele Bonera, opačným směrem pak francouzský reprezentant Philippe Mexes...

Mexes nikam nejde, v Římě je spokojený

Fanoušci AS Řím se nemusejí obávat, že jejich klub přijde o Philippa Mexese. O francouzského obránce se údajně zajímá AC Milán, římská opora ale o přestupu nechce ani slyšet. V AS je Mexes zcela spokojený.

Mexes se nemůže dočkat odplaty

Oplatí AS Řím Manchesteru loňský čtvrtfinálový debakl na Old Trafford? To je hlavní otázka vznášející se nad nadcházejícím duelem Ligy mistrů. Toho se nemůže dočkat mimo jiné i francouzský stoper římského celku Philippe Mexes.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele