Adler si už letos kvůli kolenu nezachytá

Hned tři nepříjemné údery dostal během tohoto týdne Bayer Leverkusen. Německý vice-mistr nejprve v Lize mistrů podlehl Chelsea, včera své příznivce pak šokoval domácí porážkou 1:4 od 1. FC Köln a radost v táboře nezavládla ani po dnešním prohlášení Robina Dutta, které se týkalo brankáře Reného Adlera...

Budeme tiše doufat v titul, nechal se slyšet Robin Dutt

Leverkusen v uplynulé sezóně skončil druhý za suverénem bundesligového ročníku Borussií Dortmund a i letos by měl aspirovat na vrchní příčky. Nový trenér Robin Dutt má dokonce za cíl konečně vyhrát ligový titul, což se Bayeru 04 ještě nikdy nepovedlo...

Brankář Adler musí na operaci kolena

Brankář německé reprezentace René Adler z Leverkusenu se ve středu podrobí operaci kolena. Zatím není jasné, zda bude spoluhráč českého obránce Michala Kadlece připraven na srpnový začátek nové bundesligové sezony.

Völler si je poměrně jistý setrváním Adlera a Vidala

Bayer Leverkusen oživil šance na zisk bundesligového titulu, vedle něj pak v závěru sezony bude hrát i o budoucnost některých svých hráčů. Jmenovitě jde o Artura Vidala a Reného Adlera, jimž po příští sezoně vyprší smlouvy a jejichž jména jsou spojována s jinými kluby...

Adler: Nepřejeme si být jakkoli zmiňováni při spekulacích o titulu

Leverkusen má zaděláno na skvělé umístění v německé nejvyšší soutěži a pomohla mu i včerejší výhra 1:0 v Mainzu. Bayer se tak po sobotním zaváhání Borussie Dortmund v Hoffenheimu ještě vrátil do boje o mistrovský titul, jeho brankář René Adler ale o něčem podobném nechce ani slyšet...

Van der Sara může v brance Manchesteru nahradit Adler

Nizozemského veterána Edwina van der Sara by mohl v brance Manchesteru United nahradit německý gólman René Adler. Pětadvacetiletá opora Leverkusenu má v kontraktu klauzuli, která mu umožňuje odejít na Old Trafford za čtyřiadvacet milionů eur.

Brankářská jednička německé reprezentace Adler nepojede na MS

Německá reprezentace se bude muset na mistrovství světa v Jihoafrické republice obejít bez brankářské jedničky Reného Adlera. Pětadvacetiletý gólman Leverkusenu musí podle agentury SID na operaci se zlomeným žebrem.

Německý brankář Adler si zlomil žebro, MS v JAR by měl stihnout

Brankářská jednička německé reprezentace René Adler má necelé dva měsíce před mistrovstvím světa zlomené žebro. Do šampionátu, který začne 11. června, by však měl být gólman Leverkusenu v pořádku.

Neuer se s pozicí druhého reprezentačního brankáře nechce smířit

Vedení německé reprezentace sice před časem vyhlásilo, že jejich brankářskou jedničkou na mistrovství světa bude René Adler, gólman Schalke Manuel Neuer se s tím však nechce smířit. Podle svých slov udělá vše pro to, aby se mezi tři tyče nakonec probojoval on.

Německo vybralo prvního brankáře. V Africe bude zřejmě chytat Adler

Brankářskou jedničkou německé reprezentace na mistrovství světa v Jihoafrické republice bude zřejmě René Adler. Dnes tuto informaci uvedl trenér brankářů německého národního týmu Andreas Köpke.

Drobný je podle protihráčů druhý nejlepší brankář ligy

Podzimní výkony v brance Herthy Berlín vynesly českému brankáři Jaroslavu Drobnému i respekt protihráčů. Ti Drobného dokonce zvolili v anketě magazínu Kicker druhým nejlepším brankářem německé bundesligy. Ocenění se od Kickeru dočkal i záložník Filip Trojan ze St. Pauli, jehož magazín vyhlásil nejlepším ofenzivním záložníkem druhé ligy.

Adler: Určitě budu nervózní

Trenér německé reprezentace Joachim Löw jistě nečekal, že do důležitého kvalifikačního zápasu o postup na MS 2010 proti Rusku bude muset mezi tři tyče poslat nováčka. Robert Enke si v průběhu týdne zlomil zápěstí, a Löw tak musel vybírat mezi Reném Adlerem a Timem Wiesem. Přednost nakonec dostane gólman z Leverkusenu...

Franck Ribéry byl zvolen nejlepším hráčem Bundesligy

Francouzský záložník Franck Ribéry z Bayernu Mnichov byl dnes vyhlášen nejlepším hráčem nejvyšší německé soutěže. Druhý skončil jeho spoluhráč Luca Toni, třetí místo připadlo obhájci vítězství Diegovi z Werderu Brémy. V anketě magazínu Kicker hlasovalo 268 bundesligových fotbalistů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele