Inter potvrdil zájem o Deka s Carvalhem

Trenér Interu Milán José Mourinho si přeje do svého týmu záložníka Deka a obránce Ricarda Carvalha. Vedení italského šampiona už na příchodech obou hráčů Chelsea pracuje.

Mourinho chce do Interu získat Carvalha

Trenér italských fotbalových šampionů z Interu Milán José Mourinho by do klubu rád přivedl z Chelsea obránce Ricarda Carvalha.Vedle jednatřicetiletého portugalského reprezentanta by chtěl také získat talentovaného dvacetiletého rakouského fotbalistu Marka Arnautovice z nizozemského Twente Enschede.

Carvalho na odchodu, o Wright-Phillipse je zájem

Podle obránce Chelsea Alcidese, jenž půldruhé sezóny strávil na hostování v nizozemském PSV Eindhoven a za Blues si ještě nekopl, je jeho spoluhráč Ricardo Carvalho blízko odchodu ze Stamford Bridge. Podobně se mluví také o křídelníkovi Shaunu Wright-Phillipsovi, o kterého má zájem Portsmouth.

Carvalho možná změní dres, nelíbí se mu přístup Chelsea

Budoucnost Ricarda Carvalha v londýnské Chelsea je značně nejistá. Poté, co se stal trenérem Interu Milán José Mourinho, bývalý trenér Blues, začalo se spekulovat o příchodu hráčů, kteří pod ním hráli v Chelsea. Několik jmen již odpadlo, ale stále živým tématem je Ricardo Carvalho.

Carvalho: Rád bych si znovu zahrál pod Mourinhem

Ricardo Carvalho a Jose Mourinho sbírali trofeje v FC Porto a v Chelsea, nyní by se mohli sejít v dalším předním evropském klubu. Portugalský kouč by si svého krajana rád přivedl do Interu Milán a sám Carvalho přiznává, že by si pod Mourinhem opět rád zahrál...

Carvalho: Manchester bude pod větším tlakem

Až poslední kolo musí rozhodnout o mistrovi anglické Premier League. Ve výhodě je Manchester United, druhá Chelsea ovšem má stejně bodů a její obránce Ricardo Carvalho spoléhá na tlak, kterému budou Red Devils vystaveni...

Carvalho: Musíme něco vyhrát

Chelsea zvládla obtížnou situaci, zvítězila na půdě Evertonu a udržela se ve hře o mistrovský titul. Blues před sebou nyní mají tři zápasy, které rozhodnout o jejich úspěšnosti v letošní sezoně a moc dobře to ví i obránce Ricardo Carvalho...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele