Quaresma zřejmě neodejde, nenašel se zájemce

Zdá se, že další i sezónu stráví v Portu talentovaný ofenzivní záložník Ricardo Quaresma. Podle italských médií se o 24letého reprezentanta stále zajímá Inter Milán, portugalský mistr ale tuto informaci nepotvrdil.

Inter již posilovat nebude

Ředitel Interu Milán Gabriele Oriali prozradil, že Sulley Muntari se stal letošní poslední posilou. Nerazzurri sice doposud vedle ghanského záložníka přivedli pouze Manciniho z AS Řím, ale podle ohlasů ze San Sira se již posilovat nebude.

Mourinho přestává věřit, že Lampard přijde letos

Portugalský kouč milánského Interu José Mourinho se pomalu zabydluje ve slunné Itálii a podle svých slov si nové angažmá užívá. Jenže jeho velký sen, přivést si Franka Lamparda, se nejspíše nesplní. Alespoň tak to vidí sám Mourinho.

Quaresmův přestup je zatím daleko

Prezident FC Porto Jorge Pinto da Costa prohlásil, že je ještě velice daleko od jakékoliv dohody o prodej Ricarda Quaresmy. O hvězdu portugalského klubu má zájem několik klubů, nejvíc se mluví o Interu Milán a Chelsea.

Quaresmu bych rád měl v týmu, neskrývá Mourinho

Podle některých zpráv se už Inter dohodl s FC Porto na přestupu Ricarda Quaresmy. Jestli portugalský záložník italského mistra skutečně posílí, zatím není jisté, trenér a krajan Mourinho by ale Quaresmu do týmu bral všemi deseti.

Quaresma už podepsal. Jenže komu?

Ricardo Quaresma je hodně žádaným zbožím na fotbalovém trhu a jeden klub si již může mnout ruce. Portugalský záložník prozradil, že se dohodl na přestupu z FC Porto, jméno svého nového zaměstnavatele pak oznámí až po evropském šampionátu...

Quaresma: Je čas odejít

Ricardo Quaresma opět otevřel téma možného odchodu z Porta. Portugalský reprezentant by se rád vydal na své druhé zahraniční angažmá a k přestupu by mohlo dojít již v létě...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele