Majitel Malagy: Chtěli k nám i Eto'o, Sneijder nebo Raúl

Malaga po převzetí arabskými milionáři utratila už více než 50 milionů eur, když přivedla několik zvučných posil. V nové sezoně může být právě Malaga černým koněm španělské ligy, otázkou je, jak moc si noví hráči sednou. Majitel Abdullah Al-Thani si nicméně libuje a prozradil, že přijít chtěly i hvězdy jako Raúl, Eto'o nebo Sneijder.

Eto'o: Jednání stále probíhají

Ruské kluby mají k dispozici velké finanční prostředky a v poslední době to platí především pro Těrek Groznyj a Anži Machačkala. Oba tyto týmy se rozhodly dostat se do popředí tabulky díky příchodu velkých posil a Anži nyní pracuje na jedné přestupové bombě, kterou by mohl představovat Samuel Eto'o...

Bohatá Machačkala zacílila na střelce Eto'a

Bohatý ruský klub Anži Machačkala láká za desítky milionů eur kamerunského kanonýra Samuela Eto'a z Interu Milán. Nabízí mu čtyřletý kontrakt s ročním platem 20 milionů eur a jeho zaměstnavateli 35 milionů (844 milionů korun). Inter už s ruskými funkcionáři jednal.

Gasperini prodávat nechce. Poslední slovo má ale prezident, uznal

Před několika týdny byl na programu dne přestup Wesleyho Sneijdera z Interu Milán do Manchesteru United, nyní je v médiích propírán odchod jiné klíčové postavy Nerazurri - kanonýra Samuela Eto’a, a znovu do Manchesteru, tentokrát ovšem k sousednímu City. Jakýkoliv výprodej by ale nerad viděl trenér Gian Piero Gasperini.

Leonardo hájí kritizovaného Eto'a

Samuel Eto'o v nedělním utkání proti Juventusu spálil několik šancí a i kvůli tomu Inter prohrál. Trenér obhájců titulu Leonardo se svého útočníka zastává, Eto'o si podle něho žádnou kritiku nezaslouží.

Eto'o je počtvrté nejlepším africkým hráčem

Nejlepším fotbalistou Afriky se stal Samuel Eto'o. Kamerunský útočník Interu Milán získal ocenění jako první hráč v historii ankety počtvrté. V hlasování trenérů a kapitánů 53 afrických reprezentací obsadil druhé místo Asamoah Gyan (Sunderland/Ghana), třetí byl loňský vítěz Didier Drogba (Chelsea/Pobřeží slonoviny).

Nejlepším hráčem Afriky bude Eto'o, Drogba nebo Gyan

Nejlepším fotbalistou Afriky za letošní rok bude útočník. Do závěrečné tříčlenné nominace se dostali Kamerunec Samuel Eto'o z Interu Milán, reprezentant Pobřeží slonoviny Didier Drogba z Chelsea a Ghaňan Asamoah Gyan ze Sunderlandu. O vítězi rozhodne 20. prosince hlasování trenérů nebo technických ředitelů 53 afrických reprezentací.

Eto'o může být počtvrté nejlepším fotbalistou Afriky

Kamerunský střelec Samuel Eto'o útočí na rekordní čtvrté vítězství v anketě o nejlepšího fotbalistu Afriky. Kanonýr Interu Milán je v užší pětičlenné nominaci spolu s obhájcem titulu Didierem Drogbou z Pobřeží slonoviny, jeho krajanem Salomonem Kalouem, Asamoahem Gyanem z Ghany a Seydouem Keitou z Mali.

Eto'o dostal trest na tři zápasy, Inter se odvolá

Kamerunský fotbalista Samuel Eto'o z Interu Milán dostal trest na tři zápasy za to, že v nedělním utkání s Chievem udeřil protihráče Boštjana Cesara hlavou do hrudníku. Zákrok unikl pozornosti sudích, ovšem hvězdného útočníka dodatečně potrestala disciplinární komise italské ligy. Vedení Nerazzurri se proti trestu odvolá...

Drogba a Eto’o favority na cenu pro nejlepšího Afričana roku 2010

Letošní nominaci African Footballer of the Year samozřejmě výrazně ovlivnil letní světový šampionát, jenž se navíc konal právě na černém kontinentě. Nejvíce zástupců má čtvrtfinalista MS Ghana, jejíž největší hvězda Michael Essien ale právě kvůli neúčasti na turnaji v desetičlenném výběru schází.

Eto'o letos řádí. Může za to Benítez, říká Kamerunec

Loni byl ve stínu Diega Milita, ale letos je tomu přesně naopak. Samuel Eto'o konečně předvádí výkony, na které jsme byli zvyklí z jeho nejlepších let v Barceloně a letos svými góly táhne Inter. Svou fazónu naposledy potvrdil proti Werderu, kterému dal hattrick. Kamerunec si pochvaluje nového kouče Beníteze.

Dánové se radují, že mají postup ve svých rukách

Dánové si po výhře 2:1 nad Kamerunem pochvalovali, že teď mají osud ve svých rukách. Pokud chtějí postoupit ze skupiny, nemusejí se spoléhat na ostatní výsledky, ale stačí jim porazit v závěrečném utkání Japonsko. Naopak Kamerun je ze hry venku, což je pro jeho kapitána Samuela Eto'a prý největší zklamání v kariéře.

Eto'o po Millově kritice zvažuje, zda pojede na MS

Kapitán kamerunské reprezentace Samuel Eto'o zvažuje, že se dobrovolně vzdá účasti na blížícím se světovém šampionátu v JAR. Nelíbí se mu kritika jeho slavného krajana Rogera Milly, podle kterého hraje útočník Interu Milán dobře jen za klub, ale pro reprezentaci toho moc neudělal.

Cesar: Taktika na Bayern je prozatím tajemství

Hráči Interu Milán se již připravují na zítřejší velké finále Ligy mistrů v Madridu. První brankář milánského týmu Julio César tvrdí, že trenér José Mourinho má tajný plán, jak Bayern Mnichov v sobotním finále Ligy mistrů porazit.

Africký Fotbalista roku vzejde z trojice Drogba, Essien, Eto'o

Nejlepším fotbalistou Afriky bude zvolen někdo z trojice Didier Drogba z Pobřeží slonoviny, Michael Essien z Ghany a Samuel Eto'o z Kamerunu. Vítěz ankety bude vyhlášen na slavnostním ceremoniálu 11. března v Akkře.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele