Walcott mladým Angličanům nepomůže

Reprezentace Anglie do 21 let se bude muset v baráži ME 2009 proti Walesu obejít bez Thea Walcotta. Potvrdil to kouč týmu anglických nadějí Stuart Pearce. Trenér seniorské reprezentace Albionu Fabio Capello nechtěl o omluvence pro mladou hvězdu Arsenalu ani slyšet, přestože se jeho výběr utká "pouze" s Kazachstánem.

Walcott bude za hattrick Chorvatům odměněn zvýšením platu

Zvýšení platu a místo mezi náhradníky. Taková odměna čeká v Arsenalu na devatenáctiletého hrdinu anglického fotbalu posledních dní Thea Walcotta, který v kvalifikaci o postup na mistrovství světa zařídil hattrickem výhru Anglie 4:1 nad Chorvatskem.

Hrdina Walcott si pochvaloval přístup Beckhama

Nečekaného hrdinu měl šlágr včerejších kvalifikačních bojů o postup na MS 2010 mezi Chorvatskem a Anglií. Hostujícímu týmu se vydařila odveta za kvalifikaci o účast na evropském šampionátu a ústřední postavou se stal Theo Walcott...

Walcott: Budeme silnější

Letošní sezóna neskončí pro Arsenal moc dobře. Parta okolo kanonýra Adebayora a středopolaře Fabregase obsadí třetí místo, což je vzhledem k jejímu průběhu velké zklamaní. Theo Walcott však varuje všechny soupeře, příští rok prý bude jeho tým mnohem silnější.

Walcott chce hrát víc

Theo Walcott, fotbalista Arsenalu, si postěžoval, že zatím nenastupuje tak často, jak by si představoval. Trenér Gunners ho zatím využívá hlavně jako střídajícího žolíka, což se 19leté hvězdičce začíná zajídat.

Wenger se ohradil proti Bentleyho výpadům

Arséne Wenger se ostře ohradil proti výrokům Davida Bentleyho na adresu Thea Walcotta. Záložník Blackburnu, který kabinu Gunners opustil v roce 2006 radil Walcottovi, aby opustil Arsenal, protože v něm nedostává dost příležitostí.

Opustí Walcott na čas Arsenal?

Ze soupisky londýnského Arsenalu možná ještě v zimě zmizí jméno jednoho anglického fotbalisty. Manažer Gunners Arsene Wenger chce dát mladým hráčům více prostoru na hřišti a hledá jim tak hostování v dalších klubech. Jedním z těch, kteří by Emirates Stadium mohli na čas opustit, je i Theo Walcott...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele