Wenger potvrdil, že Henry na dva měsíce posílí Arsenal

Krátkodobý návrat Francouze Thierryho Henryho do Arsenalu je už téměř hotovou věcí. Trenér londýnského celku Arséne Wenger dnes potvrdil, že bývalý kapitán posílí klub na dvouměsíční hostování. Zbývá jen doladit podmínky pojištění s Henryho současným zaměstnavatelem New Yorkem Red Bulls.

Henry se blíží návratu do Arsenalu

Francouz Thierry Henry by mohl posílit svůj bývalý klub Arsenal na dvouměsíční hostování. Hráč New Yorku s londýnským celkem už trénuje v rámci přestávky v MLS a na základě výkonů v přípravě mu podle deníku Daily Mail nabídl trenér Arséne Wenger krátkodobou smlouvu.

Kanonýr Henry by mohl v lednu vypomoci Arsenalu

Angažování francouzského útočníka Thierryho Henryho se nabízí jako možné řešení lednové personální nouze v londýnském Arsenalu. Anglický klub se bude v té době muset obejít bez útočníků Gervinha s Chamakhem, kteří budou reprezentovat své země na Africkém poháru.

O soše se mi ani nesnilo, říkal dojatý Henry

Už čtyři roky za něj sice nehraje, ale přesto zůstane v srdci Thierryho Henryho Arsenal navždy. Londýnský klub, kde francouzský útočník prožil nejlepší léta své kariéry, nyní Henrymu v rámci oslav 125. narozenin vzdal hold v podobě sochy, která nyní stojí před Emirates Stadium...

Beckham byl poprvé vybrán do nejlepší jedenáctky MLS

Anglický záložník David Beckham se ve své páté a možná poslední sezoně v zámořské soutěži MLS poprvé dostal do nejlepší ligové jedenáctky. Spolu s ním jsou v ideálním mužstvu další tři hráči Los Angeles, které letos vyhrálo základní část a posléze postoupilo do finále play off, v němž se utká s Houstonem.

Do Evropy se vracet nehodlám, uvedl Henry

Před rokem opustil Thierry Henry Evropu a zamířil do zámoří, kde se po odchodu z Barcelony upsal New Yorku Red Bulls. Nyní potvrdil, že je v USA spokojený a neplánuje návrat na starý kontinent, jak někteří spekulovali. A to ani po vzoru Davida Beckhama, který se vracel na krátké hostování...

Henry láká Pirése do New Yorku

Francouz Robert Pirés by mohl v příští sezoně nastupovat v MLS. Do zámořské soutěže sedmatřicetiletého záložníka Aston Villy láká bývalý spoluhráč z reprezentace a Arsenalu Thierry Henry, který hraje za New York.

Jednoho dne bych se rád vrátil do Arsenalu, prohlásil Henry

Thierry Henry věří, že se jednou vrátí do Arsenalu, v němž zažil svá nejlepší léta. Třiatřicetiletý francouzský útočník odešel ze severolondýnského klubu před čtyřmi lety a nyní působí v New Yorku Red Bulls, v případě zájmu druhé strany by se však znovu stal Kanonýrem...

Henry: Fabregasovi rozumím

Legenda Arsenalu a v současnosti hráč New York Red Bulls Thierry Henry vyjádřil porozumění s nynější situací Cesca Fabregase a prosí fanoušky Gunners o pochopení v případě Španělova návratu do Barcelony. Katalánský velkoklub již podal oficiální nabídku za 23letého záložníka, Arsenal ovšem svého kapitána prodat nehodlá.

Henry už za národní tým hrát nebude

Francouzský fotbalista Thierry Henry se po přestupu do New Yorku rozhodl uzavřít reprezentační kariéru. Oznámil to před tiskovou konferencí, kterou zahájí své zámořské angažmá. Dvaatřicetiletý útočník tak nenapodobí Davida Beckhama, jenž střídal duely v zámořské lize MLS se zápasy anglické reprezentace.

New York Red Bulls potvrdil příchod Henryho

Thierry Henry si vyzkouší zámořskou Major League Soccer. V posledních týdnech vše spělo k odchodu francouzského útočníka z Barcelony do New York Red Bulls, tento klub nyní příchod bývalého hráče AS Monaco, Juventusu a Arsenalu také potvrdil...

Útočník Henry se přiblížil odchodu z Barcelony do MLS

Francouz Thierry Henry se znovu přiblížil odchodu z Barcelony do americké Major League Soccer. Podle vyjádření generálního ředitele Joana Olivera klub s útočníkem jedná o předčasném ukončení smlouvy, která měla původně vypršet až v červnu příštího roku.

Policie přepravovala Henrymu kopačky

Dopravní policie v jihoafrickém Kapském městě se připravovala na mnoho úkolů, které bude muset během fotbalového mistrovství světa provádět. Ten, který na ni ale v pátek připadl, byl zcela nečekaný: Musela totiž přepravit francouzskému fotbalistovi Thierrymu Henrymu jeho kopačky, které zadrželi celníci na letišti. Henry je před zápasem s Uruguayí nakonec dostal - pouhou hodinu před výkopem utkání, napsal o víkendu tisk.

Francouzský kapitán Henry se musí na MS smířit s rolí náhradníka

Dlouholetá opora francouzské reprezentace Thierry Henry bude na světovém šampionátu plnit zřejmě jen roli náhradníka. Trenér Raymond Domenech s ním do základní sestavy nepočítá. Henry však vyvrátil informace francouzských médií, že by ho Domenech vydíral tím, že pokud by roli náhradníka nepřijal, do JAR by vůbec nejel.

Nebudeme Henryho držet proti jeho vůli, zní z Barcelony

Francouzský forvard Thierry Henry je podle vyjádření vedení Barcelony k mání. Po příchodu Davida Villy se spekulovalo, že některý z ofenzivních es Katalánců bude muset opustit palubu a volba přišla na kapitána francouzské reprezentace. Ten do Barcy přišel v roce 2007 z Arsenalu a nyní se mluví o jeho přestupu do zámořské MLS - konkrétně New York Red Bulls.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele