Jun rychle doléčuje těžké zranění a vyhlíží jarní ligu

Rok plný rozporů má za sebou útočník Tomáš Jun, který v neděli oslavil 27. narozeniny. V rakouské lize se mu během roku 2009 podařilo dokonale restartovat pomalu uvadající kariéru v dresech Altachu a Austrie Vídeň, ale v nejméně vhodný okamžik ho počátkem října zastavilo těžké zranění.

Juna čeká po zranění kolena půlroční pauza

Českého fotbalistu Tomáše Juna čeká kvůli zranění minimálně šestiměsíční pauza. Šestadvacetiletý útočník Austrie Vídeň si před týdnem v ligovém utkání s Mattersburgem přetrhl přední zkřížený vaz v levém kolenu a musí na operaci. V ideálním případě stihne bývalý reprezentant závěr sezony rakouské ligy.

Jun jedná o hostování v rakouském Altachu

Bývalý reprezentační útočník Tomáš Jun se možná dočká dalšího zahraničního angažmá. Teplický fotbalista dostal od klubu svolení jednat o hostování v rakouském Altachu, kam dnes vyrazil. Pokud bude souhlasit s podmínkami, v úterý se stane novou posilou tamního klubu bojujícího o záchranu v první lize.

Jun zvažuje odchod z Teplic

Působení útočníka Tomáše Juna v Teplicích se po ročním svazku možná chýlí ke konci. Někdejší nejlepší střelec české ligy a reprezentant zvažuje, jestli se po loňském návratu z Turecka v jarní části sezony znovu nevydá do zahraničí. Juna, který v závěru podzimní části vypadl ze základní sestavy žlutomodrých, do svých služeb láká nejmenovaný rakouský klub.

Jun je ve všech sestavách kola

Teplický útočník Tomáš Jun, autor hattricku do sítě Českých Budějovic, se jako jediný fotbalista dostal po prvním ligovém kole do všech ideálních sestav jedenácti českých médií, z nichž se tvoří tým All Stars media. O tři nominace méně získali David Limberský z Plzně, Michal Kadlec ze Sparty a Petr Papoušek z Liberce.

Teplický střelec Jun věří, že na hattrick naváže

Autor premiérového hattricku nové prvoligové sezony teplický střelec Tomáš Jun věří, že mu střelecká forma vydrží i v dalších zápasech. Pětadvacetiletý útočník poprvé v kariéře zaznamenal v české nejvyšší soutěži v jednom utkání tři branky a rázem se vyhoupl do čela tabulky kanonýrů.

Jun se Teplicím upsal na dva roky

Tomáš Jun se stal definitivně hráčem Teplic, které dotáhly do úspěšného konce jeho přestup z tureckého Trabzonsporu. Jun už na jaře v severočeském klubu hostoval a dnes s ním podepsal dvouletou smlouvu. ČTK to řekl hráčův manažer Pavel Zíka ze společnosti Sport Invest.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele