Necid bude z CSKA Moskva hostovat ve Zwolle

Český útočník Tomáš Necid odchází z CSKA Moskva na roční hostování do nizozemského Zwolle, které je soupeřem Sparty ve 4. předkole Evropské ligy. ČTK to potvrdil hráčův agent Jiří Müller s tím, že v zimě si ruský klub může čtyřiadvacetiletého fotbalistu stáhnout zpět.

Zraněného Necida v reprezentaci nahradil Tecl

Z nominace české reprezentace pro přípravný zápas s Rakouskem vypadl zraněný útočník Slavie Tomáš Necid. Trenér Pavel Vrba místo něj na úterní utkání v Olomouci povolal Stanislava Tecla z Plzně. Necid se zranil v sobotním ligovém duelu v Ostravě a musel odložit návrat do národního týmu.

V Ostravě to musíme urvat, řekl po remíze se Slováckem Necid

Kdyby útočník Tomáš Necid proměnil jednu ze svých velkých šancí, mohla Slavia po dnešním zápase 29. kola se Slováckem (1:1) slavit záchranu v lize. Místo toho ji za týden čeká zápas o všechno na hřišti Baníku Ostrava.

Necid po gólu satisfakci necítil, víc ho těšila výhra Slavie

Útočník Slavie Tomáš Necid po prohraném derby se Spartou slyšel od trenéra Alexe Pastoora, že se musí zlepšit. O dva zápasy později čtyřiadvacetiletý fotbalista rozhodl brankou o důležité výhře 1:0 v záchranářském duelu nad jiným pražským rivalem Bohemians 1905.

Necid: Překvapení jsme, nikdo to nečekal, ale naše práce je hrát

Hráči Slavie neskrývají, že jsou překvapeni z nečekaného odvolání trenéra Miroslava Koubka a příchodu nizozemského kouče Alexe Pastoora. Víc se ale změnami v realizačním týmů nezabývají, protože jejich úkolem je hrát. Očekávají, že pod sedmačtyřicetiletým trenérem budou předvádět ofenzivnější fotbal.

Necida potěšilo, že Slavia proti Dukle napravila krach v Olomouci

Útočník Slavie Tomáš Necid se gólově prosadil hned ve druhém utkání po zimním návratu z CSKA Moskva. Čtyřiadvacetiletý fotbalista včera přispěl k výhře 2:1 nad Duklou a největší radost měl z toho, že jeho mužstvo napravilo úvodní jarní debakl 1:5 z Olomouce.

Necid si zahrál před fanoušky Slavie, reprezentaci zatím neřeší

Tomáš Necid se poprvé od návratu do Slavie představil domácím fanouškům. Čtyřiadvacetiletý útočník odehrál první poločas dnešního duelu Tipsport ligy s Viktorií Žižkov, a byl rád, že si opět mohl po více než pěti letech zahrát v Edenu před příznivci červenobílých. Zápas v hledišti sledoval i Pavel Vrba...

Necida těší návrat do milovaného klubu, chce nabrat herní praxi

Když se útočníkovi Tomáši Necidovi ozvala pražská Slavia, měl jasno, že se chce do svého mateřského klubu po pěti letech vrátit. Čtyřiadvacetiletý člen širšího kádru reprezentace věří, že během jarního hostování z CSKA Moskva v Edenu nabere formu a pomůže Pražanům zlepšit útočnou fázi.

Necid se vrací do Slavie, v Edenu bude hostovat z CSKA Moskva

Slavia Praha získala další posilu do ofenzivy, do Edenu se po pěti letech vrací člen širšího kádru reprezentace Tomáš Necid. Čtyřiadvacetiletý útočník bude ve vršovickém celku zdarma hostovat do konce sezony z CSKA Moskva, jemuž patří. Smlouva ještě není podepsaná, oba kluby jsou ale na podmínkách domluveny.

Útočník Necid by se mohl vrátit do Slavie na hostování

Útočník Tomáš Necid by se mohl po pěti letech vrátit na hostování do Slavie Praha. Informaci přinesl server iDnes.cz, tisková mluvčí pražského klubu Soňa Nouzáková potvrdila, že Slavia o angažování čtyřiadvacetiletého fotbalisty jedná. Kmenový hráč CSKA Moskva na podzim hostoval v PAOK Soluň.

Necid odchází z ruské ligy, bude hostovat v Soluni

Reprezentant Tomáš Necid odchází z CSKA Moskva na roční hostování do řeckého klubu PAOK Soluň. Nové angažmá třiadvacetiletého útočníka, jehož kariéru v posledních dvou letech zbrzdila dvě vážná zranění kolena, ČTK potvrdil jeho agent Jiří Müller.

Necid možná opustí CSKA Moskva

Útočník Tomáš Necid možná opustí CSKA Moskva a odejde na hostování. Zájem o něj mají PAOK Soluň a Olympiakos Pireus z Řecka, nizozemské Twente Enschede a Rennes z francouzské nejvyšší soutěže.

Necid prodloužil smlouvu v CSKA Moskva do června 2015

Útočník Tomáš Necid prodloužil smlouvu v CSKA Moskva do června roku 2015. Původní kontrakt měl hráči české reprezentace vypršet na konci letošního kalendářního roku. Uvedl to web www.isport.cz.

Necid odmítl prodloužit smlouvu s CSKA a zvažuje odchod

Útočník Tomáš Necid zvažuje odchod z CSKA Moskva, kam přišel před čtyřmi lety z pražské Slavie. Třiadvacetiletý hráč, jehož kariéru v posledních dvou letech přibrzdily dvě vážné operace kolena, se s moskevským klubem zatím nedohodl na prodloužení smlouvy. Současný kontrakt Necidovi vyprší na konci letošního roku.

Necid po dlouhém zranění poprvé nastoupil za juniorku CSKA

Český reprezentant Tomáš Necid po více než 10 měsících odehrál soutěžní utkání. Po vyléčení poraněných vazů v koleně dnes nastoupil za juniorský výběr CSKA Moskva při porážce 0:1 v derby na hřišti Dinama. Na trávníku vydržel celý první poločas.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele