Tomáš Ujfaluši Články

Kapitán Ujfaluši skončil s reprezentací!

Kapitán české reprezentace Tomáš Ujfaluši se rozhodl ukončit své působení v národním týmu. ČTK to včera večer oznámil jeho agent Dalibor Lacina. Jako hlavní důvod Ujfaluši uvedl nynější situaci uvnitř Českomoravského fotbalového svazu a v českých mediích po kvalifikačním utkání se Slovenskem.

Ujfaluši se omluvil za prohru a popřel informace o večírku

Kapitán reprezentace Tomáš Ujfaluši se omluvil jménem národního týmu za porážku ve středečním kvalifikačním zápase se Slovenskem. Zároveň se ohradil proti informacím o následném "večírku" v jedné z pražských restaurací s tím, že reprezentanti po neúspěšném utkání rozhodně neoslavovali a nepobývali ve společnosti prostitutek.

Ujfaluši v létě do Zenitu Petrohrad?

Český fotbalový reprezentant Tomáš Ujfaluši je podle serveru transfermarketweb v hledáčku Zenitu Petrohrad. Ruský klub za 31letého obránce údajně nabízí osm milionů eur.

Ujfalušiho rozčílil rozhodčí a se Slováky bude trpět v hledišti

Tomáš Ujfaluši jako obvykle řídil obranu české reprezentace a byl možná nejvýraznější postavou mužstva ve Slovinsku. Po zápase ale také nejdiskutovanější, protože kvůli žluté kartě, kterou dostal za protesty, bude chybět v příštím kvalifikačním utkání se Slovenskem.

Ujfaluši si přiletěl do Prahy pro narozeninový dort a šest bodů

Pro šest kvalifikačních bodů a narozeninový dort si přiletěl do Prahy ze svého madridského angažmá kapitán reprezentace Tomáš Ujfaluši. Dort by měl dnes dostat od spoluhráčů, o šest bodů se bude národní tým pokoušet v zápasech proti Slovinsku a Slovensku.

Ujfalušiho těší zlepšená atmosféra v Atletiku

Tomáš Ujfaluši si pochvaluje, že se v Atlétiku Madrid po výměně trenéra výrazně zklidnila atmosféra. Dočasný reprezentační kapitán se sice v minulém týdnu zastal odvolaného Javiera Aguirreho, ale zároveň vyzdvihl přínos nového kouče Abela Resina, který při své premiéře dovedl tým k víkendovému hladkému vítězství 3:0 v Huelvě.

Aguirreho se zastal i Ujfaluši

Obránce Tomáše Ujfalušiho mrzí, že v Atlétiku Madrid v pondělí předčasně skončil trenér Javier Aguirre. Až sedmé místo v tabulce a především série pěti zápasů, v nichž klub nezískal ani jedno vítězství, podle opory české reprezentace nejdou na vrub mexického kouče, ale především hráčů samotných.

Sevilla se stále nevzdala Ujfalušiho, chce po něm dva miliony eur

Sevilla se ani po půlročním působení Tomáše Ujfalušiho v Atlétiku Madrid nevzdala myšlenek na odškodnění za jeho údajné porušení kontraktu. Jak dnes uvedla agentura SID s odkazem na španělská média, hrozí zastupujícímu reprezentačnímu kapitánovi soud - Sevilla prý po něm požaduje dva miliony eur...

Ujfaluši stále věří v postup přes Barcelonu

Český fotbalista v barvách Atlétika Madrid Tomáš Ujfaluši se ani po úterní domácí porážce 1:3 s Barcelonou v úvodním osmifinálovém zápase Španělského poháru, v němž zaznamenal svůj první soutěžní gól po letním příchodu z Fiorentiny, nevzdává naděje na postup do dalšího kola.

Ujfaluši našel urychlovač léčby zranění, říká mu Marta

Prozatímní kapitán české reprezentace Tomáš Ujfaluši v poslední době často překvapuje - v létě přestupem do španělské ligy, během podzimu se skloňovalo jeho jméno především v souvislosti s novou přítelkyní a také na dnešním srazu se vytasil s novou zprávou: nedávné svalové zranění si vyléčil vlastně sám s pomocí nejčerstvější technické novinky.

Ujfaluši si poranil stehenní sval

Kapitán české reprezentace Tomáš Ujfaluši bude kvůli zranění levého stehenního svalu zhruba dva týdny mimo hru. Třicetiletý obránce si natrhl svalová vlákna v sobotním zápase nejvyšší domácí soutěže s Realem Madrid, v němž musel kvůli zdravotním problémům v 70. minutě střídat.

Ujfaluši: Chybělo nám více odvahy

Dva zápasy a jeden bod; česká fotbalová reprezentace si váhavým vstupem do kvalifikace o mistrovství světa v roce 2010 už před prvním domácím soubojem proti Slovinsku na sebe upletla bič.

Ujfaluši přivítal reprezentační sraz, kopačky z Barcelony zahodil

Obránce Tomáš Ujfaluši už se oklepal z šestibrankového debaklu, který si v sobotu vytrpěl s Atlétikem Madrid ve španělské lize na hřišti Barcelony. Kopačky z nevydařeného utkání zahodil hned po zápase do koše, nepříjemné pocity se snažil zaspat a teď už se těší na nadcházející zápasy světové kvalifikace v Polsku a proti Slovinsku.

Soustřeďme se na Marseille, velí Ujfaluši

Atlético Madrid včera večer poprvé v sezóně prohrálo doma, když nestačilo na Sevillu. Podle obránce Tomáše Ujfalušiho se nesmí Atlético v prohře babrat. Ba právě naopak, vždyť madridský klub má velmi nabitý program, hned ve středu hraje Ligu mistrů s Marseille.

Španělé srovnávají Ujfalušiho s Beckenbauerem

Až na samý vrchol vynášejí po středečních zápasech španělské ligy tamní média Tomáše Ujfalušiho. Český fotbalista dovedl obranu Atlétika k výhře 2:1 na hřišti dosud neporaženého Getafe. A sportovní deník As jej dnes dokonce srovnal s legendárním Franzem Beckenbauerem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele